Şimdi Ara

YGS-LYS Hazırlananlara Tavsiyeler LYS ssli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
162
Favori
21.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_94054658/tm.htm buyrun lys konusu yorum bırakırsanız sevinirim.
  • up
  • Allah razı olsun senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    Lys'yi gördüm Çok iyi Olmuş elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 15 Ağustos 2014; 16:49:11 >
  • rica ederim.
    öncelikle tebrik ediyorum.kardeş sana sorum şu:
    kardeş benim temel azçok var matematiğim iyidir sağlık istiyorum fen için konu anlatımlı ve soru bankaları önerebilirmisin temel zayıf özellikle fizik lys için ne önerirsin?birde günde kaç saat çalışmalıyım çok konu eksiği var.öneri ve tavsiye bekliyorum.
  • Kaç saat çaly?aca?yny kendin ayarla konu özetli sadece dershane dergilerini kullandym o yüzden pek bir ?ey öneremeyece?im. Ama fizik zaten ço?u ki?i zorlanyyordu derece yapan da yapamayanda yapamady?ynyn üstüne git.
    kardeş konu anlatımlı olarak önerebileceğin bir kitap yok mu?mesela ben final dersanesine gidiyorum mustafa başer fizik var yada fdd yayınları verecekler onları kullansam olur mu acaba?birde geometri için bende fem simetri ygs var bide ygs lys konu anlatımılı var bunlar iyimidir?iyi deil dersen 1 konu anlatımlı birde soru bankası önerebilirmisin mat geo?
  • Lys takip

• lys takip
  • çok güzel yazmışsın teşekkürler,peki ilk ygs denemen kaçtı acaba puan ve net olarak
  • Hocam ilk deneme netleriniz kaçtı acaba

• http://forum.donanimhaber.com/m_94054658/tm.htm arkadaşlar bu lys linki
    ilk denem mat 38-2 fen 33-7 sos 20-10 tr 33 civarıydı net hatırlamıyorum bu civarlardaydı ilkinden 420 430 arası bir şey almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4funn

http://forum.donanimhaber.com/m_94054658/tm.htm arkadaşlar bu lys linki
    ilk denem mat 38-2 fen 33-7 sos 20-10 tr 33 civarıydı net hatırlamıyorum bu civarlardaydı ilkinden 420 430 arası bir şey almıştım.

Hocam bir de ygs biyoloji konuları toplam kac gunde biter

• Biyolojide ygs lys ayrımı yoktur. Son haftalara doğru bitirilmeye çalışır ama sistemler %100 yetişmez.
  • Bu yazılar bizleri biraz daha bilinçlendiriyor ve kendimize bir not çıkarmamızı sağlıyor. Eline emeğine sağlık hocam.
  • rica ederim.
  • Tşklr

• Üniversite okurken tekrar hazırlanma hakkında fikriniz nedir? Şu sıralar kafamı koparıp atacağım o duruma geldim... 2016 için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline saglik hocam darisi basimiza

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.