Şimdi Ara

YGS-LYS Hazırlananlara Tavsiyeler LYS ssli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
162
Favori
21.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen minimum 96 olmalı oralar için ara sınıflar için karekök devam, eğer okulun yazılıları zor ise esen de çözebilirsin. Biyolojide palmeden sapmadım ara sınıflarda fizik için de palme çözdüm. Fem kimya için kullandım genelde. Simetrinin sadece coğrafyasını kullandım.
  • Sorular açıklanmadığı için neyi yanlış yaptığımızı tam bilmiyoruz ancak sistemlerden soru vardır epey 10 a yakın vardı 20. sorudan sonrası sistemdi. Ben bioyu çok önemsemedim ama önemseseymişim iyiymiş o vurmuş epey sana tavsiyem haftalık tekrar yap her haftaya 3 sistem koy tekrar tekrar sınava kadar yap soru kaçırmayacak düzeye gelirsin.
  • diploma notunun 92 olan birisinin heyecanlanmasıda baya garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 4 Temmuz 2014; 13:58:39 >
  • Ankaranın en iyi anadolu lisesindeydim ve okulda bu diploma notuyla 65. falanım sanırım :D normaldir, hedef yüksek olunca.
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler :) 9da kaynaklarımı esen üç renk temelli oluşturmuştum, soruları kaliteliydi. Sözellerde sb almış mıydınız? 9da temel için sayısal sözel hepsinden almıştım; ama bu sene ince bir kitap yeterli olur mu, yoksa ygs için çözmeli miyiz? Özellikle sosyal bölümü için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universiteadayi -- 4 Temmuz 2014; 16:44:05 >
  • Sözelde soru bankası kullanmadım konu anlatımlıların testlerini çözdüm 9 da ortalamam 87 idi zaten aşşağı çeken oydu sevgili işleri vs bunlara bulaşma pek. Okul sınavları aslında çok zor gelir ancak çok kolaydır inan bana ygs lys çalışırken anlıyacaksın kitaba bakmadan bile halledilebilir o yüzden kendin karar ver derim zaten başarılı bir öğrencisin anladığım kadarıyla. Ve daha 9 dan bu tempoya başladığın için tebrik ederim umarım sıkılmaz ve yorulmazsın. Başarılar.
  • Hocam LYS yi yazacak misiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 10.sınıfa geçtim. Sence bu yaz tatilinde nasıl bir çalışma programı uygulamalıyım? Öncelikle 9.sınıf Ort : 85,9. Fakat yeni anladım ki Okul yıl sonu puanı çok etkiliyormuş. Bundan sonra okul sınavlarına daha dikkat edeceğim. Denemelerde geometrii boş matematik ise en fazla lisede 15 net civarı yaptım. Matematik orta olduğu içinde haliyle fizik dersi de pert oluyor ;D Sence nasıl bir çalışma programı yapmalıyım Özellikle Fizik matematik ve geometriyi nasıl ve hangi kaynaklardan çalışmalıyım? Şimdiden temelini oturtmak istiyorum yoksa 11.sınıfta bu dersleri ve diğerlerini çalışmak benim için zor olacağından eminim. Bu arada 11.sınıfta MF seçeceğim. önerilerini bekliyorum
  • Kaynakları ygs ve lys olarak detaylıca pm atar mısın? Ve bu arada lys yide bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 9-10-11 deki durumun nasıldı? İlk ygs denemendeki net sayısınıda yazabilir misin?
    aküpl de misin ? yani miydin
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=94054658 lys konusudur. Kitap önerileri detaylı olarak içindedir.
  • Aynen :) öyleydim.

Anıl 9 da 87 ort 10 da 89 ort ancak matematiğim hep iyiydi. 11 de 11 in konularına iyi çalıştım 11. sınıfta ygs denemelerinde 380 -410 arası alıyordum. Sosyal hiç yoktu.
    Benim de bir sorum vardı? ;)
  • Matematik: Karekök mps al 9. sınıf önce onu tamamla çünkü ygs sadece oradan gelecek.
    Fizik: Palme konu anlatımlı al ağırdır gereksizdir ama iyi öğretir. Çözümlü sorulara bak.
    Geo: Ben 12 ye kadar toplam 600 700 soru anca çözdüm sanırım ancak final, zafer iyidir.
    yazın çok yorma kendini daha 10. sınıfsın biz yazın gezer tozar takılırdık oyun oynardık abartmayın bu işi. İlerde herkes eşit olacak sadece ortalamanı yüksek tut.
  • gayet güzel olmuş herkese öneririm çok işe yarar
  • Teş. güncel.
    karekök ygs olabilir

kartezyen q serisi nası bilirsiniz
  • 10. sınıfta aldırmışlardı beğenmedim bıraktım o günden beri kullanmam. Güya zor kitabıymış kartezyenin ama bir karekök değildir.
  • lys de istiyoruzzzz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.