11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim ve internetten üniversite sınavlarına çalışıyorum fakat kendimi yetersiz görüyorum.. Denemelerden Türkçe 35, Sosyal 37-38, Matematikten 10 altı net yapabiliyorum. Bu sene Eksen Tarih bitirdim FEM tarih'e başladım(11. sınıf) YGS FEM - Türkçe bitti(söz. - cüm. anlam - paragraf) daha sonra FDD Türkçe(Soru Bank. ve Konu Anl.) aldım ve başladım.. Güvender'i öneren pek kişi yok fakat benin Geometri kötü olduğu için Kolay Geometri Konu Anlatımlı YGS aldım sınavlardan 45 almaya yarıyor anca..
Asıl problemim dil bilgisi ve mat-geo. Dershaneye gitmiyorum ama okulda salı günleri etüt olursa YGS Coğrafya anlatılıyor ve mat. geo. dan soru çözümü oluyor. Geo. ve mat. sadece soru çözümü olduğu ve fazla kişi kaldığı için verim alamıyorum ve internetten sadece formülleri görüyorum kitaptaki ilk 2-3 sorudan sonra yorum yapamıyorum. O nedenle bana matematik için bir kaynak önerebilir misiniz?
YGS için Karekök 0 Matematik düşünüyorum fikirleriniz nedir ayrıca LYS için böyle bir kaynak önerir misiniz?
Bir de... yaz boyunca sadece sınavlara çalışmayı düşünüyorum ve FEM Simetri Eşit-Ağırlık Seti almayı planlıyorum... fakat çok ünlü oldu kitap herkes aynı soruları çözüp giriyor sınavlara ve Simetri Türkçe de paragraf soruları çok kısa oluyor YGS formatına benzemiyor onun yerine daha kaliteli kaynaklar önerir misiniz? Akıllı Adam Son 47 yılın çıkmış soruları(Paragraf) etkili olur mu?
YGS Fenden 10 net yapmak için fizik-kimya-biyolojiye simetriden hazırlansan 10 net çıkar mı?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın... iyi günler ve diğer sınavzedelere kolaylıklar dilerim. :)