Şimdi Ara

Ygs Lys Kitap Önerilerim.11 lere tavsiyem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
15
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 ler sürekli konu açıyor ne alalım diye.parça parça cevaplar alıyor.sorularınıza cevap olması dileğiyle bir kaç dk mı ayırıp yazayım dedim
    =)11. sınıfta çözecekseniz eğer;
    ygs matematik: karekök matematik 0 (mps)
    geometri:karekök geometri 0 (mps)
    =)yaz tatilinde veya 12.sınıfta çözecekseniz en iyi yayınları söyleyeyim ders ders
    ==ygs matematik:
    ---karekök matematik mps 1 ve matematik mps 2(bu iki kitap piyasadaki en iyi ygs matematik kitaplarıdır bence.bunlerı hakkıyla bitir ygs mattan ful çekersin.fakat ygs de zaman sorunu çekmemen lazım.çok iyi öğretiyor bu iki kitap.ayrıca bütün soru tiplerini görmek mümkün )
    ---fem simetri matematik seti.(bu kitapda iyidir.bu kitabı karekökten sonra tekrar amaçlı hıphızlı çözebilirsin)
    ==lys matematik:
    ---karekök matematik mps 0 lar.konu kitapçığı şeklindeler.çok iyi öğretir fakat soruları kolaydır
    ---karekök matematik mps 3, 4 ve 5. kitaplar.gerçekten çok iyiler.en kaliteli konuanlatım kitapları arasındadır
    ---femsimetri lys matematik seti.bu set 4 kitapdan oluşuyor.çok süperdir.
    ---karekök lys matematik soru bankası.piyasanın en iyisi
    ---fem lys matematik soru bankası.çok az test var fakat soruları iyi.çok kısa sürede biter
    ---fem lys matematik konu anlatım.konuyu biliyorsan çok iyi pekiştiri bu kitap.test sayısıda oldukça fazla
    ---güray küçük matematik konu kitapçıkları iyidir.ama zor biter.
    ==geometri:
    ---karekök geometri mps 1 ve mps 2(sadece bu iki kitap size geoyu fullettirebilir.başka hiçbirşey çözmenize gerek yok.)
    ---analitik geometri için kitap öneremeyeceğim.dersi dinleyin ve test çözün
    ==türkçe
    ---birey ygs-lys türkçe soru bankası gayet iyi
    ---karekök türkçe soru bankası da iyi
    ---türkçede bir soru bankası bitirmeniz yeterli.dil bilgisinide kesinlikle dersde işleyin sonra testi çözerken su gibi akarsınız
    ==edebiyat
    ---okyonus lys edebiyat konu anlatım kitabı.piyasanın en iyi kitabıdır
    ---limit lys edebiyat soru bankası çok iyi pekiştirir
    ---fem lys edebiyat cep kitabı iyidir.ygs ye kadar ondan çalışabilirsiniz
    ==ygs tarih
    ---her hangi bir konu anlatım kitabı yeterdir.hiç test çözmenize gerek yok.ben çok çözdüm bir işe yaramadı.konuyu bir kere çalışın yeter.aylar sonrada bir kere okuyup geçersiniz.fem olabilir
    ==ygs-lys coğrafya
    ---konu anlatım kitabı farketmez.her türlü yayın olabilir.konuyu bir hocadan kesinlikle dinlemelisiniz.hoca iyi olmalı yalnız.
    ---karekök ygs coğrafya soru bankası çok iyidir(bir test kitabı yeterli)
    ==ygs felsefe
    ---hiç kafanıza takmaya gerek olmayan bir ders.hocadan bir kere dinleyin yeter
    =====ygs deneme kitabı önerilerim
    ==ygs türkçe deneme kitabı:
    ---karekök ygs 20'li türkçe deneme kitabı iyidir.
    ---bilfen ygs türkçe deneme kitabınada iyi diyorlar
    ==ygs matematik
    ---fem ygs matematik deneme kitabı güzeldi(sınavla alakası yoktu ayrı mesele)
    ---karekök ygs matematik deneme kitabı.çözümlü olması çok iyi
    ---bazı kişiler ektem yayınlarının deneme kitabını övmüşlerdi onada bakabilirsiniz
    ==ygs sosyal bilgiler
    ---fem veya karekök çözebilirsiniz.fem daha iyi.
    ====ygs deneme seti
    ---fem 7'li deneme çok iyi diyorlar(çözmedim)
    ---fem 9'lu deneme süperdir.(bizzat çözdüm)
    ---ygs benzeyen adam akıllı deneme yok maalesef.zafer in türkçesi iydir.fem 5'linin matı çok zor
    =====Tavsiyelerim:
    ---yazın ygs mat lys mat(12.sınıf hariç) ve geometriyi(analitik hariç) bitirmeye çalışın.ayrıca dil bilgisini internetten kesinlikle izleyin
    ---asla yarın çalışırım diye kendinizi ertelemeyin
    ---yazın günde 4 saat çalışmak idealdir
    ---tam anlamıyla deneme çözmeye 15 tatilden sonra çalışın
    ---yarıyıl tatilinde ygs matı lys mat tekrar edin.tarih coğrafyayı bir kere baştan sona okuyun
    ---deneme çözerken kendi kendinize taktikler elde edin
    ---okulunzdaki abilerinizi keşke şöyle yapsaydım dediğiniz var mı? diye sorun.fikirlerini kesinlikle alın
    ---ygs ys 1 ay kalana kadar lys matematiği iki kez bitirin
    ---körfez tv çok iyi arkadaşlar.oradan ders dinleye bilirsiniz.fakat ücretli.körfez dersanesine giden arkadaşınızdan 10tl ye alın .kullanın
    tüm 11 ler yararlansın.umarım faydalı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmurats -- 18 Mayıs 2014; 12:19:59 >

• Öncelikle vaktini ayirdigin için saol ben su anda simetriden fonksiyonlara kadar bitirdim sence karekök mps yi yazin kaç ayda bitirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBaran7

Öncelikle vaktini ayirdigin için saol ben su anda simetriden fonksiyonlara kadar bitirdim sence karekök mps yi yazin kaç ayda bitirebilirim ?

matematik mps 1 2 3 ve 4 ü 3 ayda bitirebilirsin.
    ama sadece bu mps leri çözsen ucu ucuna yetişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmurats -- 18 Mayıs 2014; 13:07:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

quote:

Öncelikle vaktini ayirdigin için saol ben su anda simetriden fonksiyonlara kadar bitirdim sence karekök mps yi yazin kaç ayda bitirebilirim ?

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkürler başka tavsiyeler varsa alabiliriz. Özellikle yazın ne yapmalı ne yapmamalı ygs-lys dengesi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

öncelikle teşekkürler başka tavsiyeler varsa alabiliriz. Özellikle yazın ne yapmalı ne yapmamalı ygs-lys dengesi gibi.

dediğim gibi yazın ygs mat ve lys mat u bitirmelisiniz.bitirmekten kastım.konuların hepsini kabataslak bilmek.öyle bir konudan çok soru çözmenize gerek yok.konuyu öğrenin yeter.
  • quote:

quote:

Yaz tatilinde biter mi dersin ? Matematik mps ler
  • quote:

quote:

quote:

Yaz tatilinde biter mi dersin ? Matematik mps ler

biter
  • korfez beles degılmı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaptımilkbin

korfez beles degılmı yav
    fen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

fen yok mu

TM CİYİM
  • Şu an ellerinde hamgi mat2 kitabı varsa bırakıp karekok mat 2 kitabını alıp gördüğünüz yerleri çözün. Cozemediklerinizi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

fen yok mu

Alıntıları Göster
    Sayısalcıyım, geometriden karekök mps 1-2 mi almalıyım birey b yeterli olur mu? Antremanlarla geometri 1-2 de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bura Han

Sayısalcıyım, geometriden karekök mps 1-2 mi almalıyım birey b yeterli olur mu? Antremanlarla geometri 1-2 de var.

Antremanlarla geometri çok kolay.zaman kaybı olur eğer temelin berbat değilse.
    karekök geometri mps 1 ve 2 yi çöz.piyasanın en iyi geometri kitabı bence.birey b çözmenede gerek kalmaz
  • tavsiyeniz icin cok tesekkur ederm bi sorum olacak ben dershaneye gitmeyi planlamiyom ama su sinav haftasindan sonra kasmaya baslicam bende tm yim bir tmci olarak sizce dershane sart.mi cozemedigm sorulari ogrenme disinda ?
  • Yazin konularda master yapmayacaksak ne anlami kalir ki.Hedefim ygs mat ,10.sinif mat ve ygs fizik ve mol kavramini halletmek.Temelim var ve bu dersleri master yaparak halledecegim.Seneye de problem cart curt cozerim unutmamak maksadiyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiaGoN09

tavsiyeniz icin cok tesekkur ederm bi sorum olacak ben dershaneye gitmeyi planlamiyom ama su sinav haftasindan sonra kasmaya baslicam bende tm yim bir tmci olarak sizce dershane sart.mi cozemedigm sorulari ogrenme disinda ?

açıkcası dersane şart değil.ben bu sene gittim.gitmez olaydım.hiç bir yararı olmadı.matematikten şimdiye kadar 10 kere filen etüt aldım.6 sında hoca yı bulamadım diğer ikisine filende ben gitmedim.
    ygs matematik ygs ye 1 hafta kala bitirdiler.bir çok konuyuda atladılar.
    seneye 12. sınıf olacaksan yapamadığın matematik ve geometri sorularını sınıfta arkadaşlarına sorabilirsin.dersler büyük bir ihtimalle boş geçecektir zaten.
    gittiğim dersane tam bir dolandırıcı.gitmez olaydım keşke .
  • Hocam hangi dershane
  • quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

Hocam hangi dershane
    --ygs ys 1 ay kalana kadar lys matematiği iki kez bitirin

2 az degil mi bence en az 10 defa bitirmek lazım yoksa barajı zor geçerler.
  • cevabiniz için teşekkür ederim soruları dert etmiyorum zaten gerek forum gerek facebook gruplarında cozecek birileri oluyor her zman
  • rmurats R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum tavsiyenize uyacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.