Şimdi Ara

YGS LYS Kitap Önerisi ve Tartışması Ana Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
16
Favori
5.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    857 kaynak ? ve yazımın neden zaman kaybı olduğunu söylermisiniz
  • Hocam ben 11 e geçtim daha 2 senem var ygs bitti sayılır dönem içinde deneme çözcem hep. Geometride sıkıntım var birey b ve mustafa yagci çözdüm başka ne cozmeliyim ? Mustafa yagci nin ilk 2 sini bitirdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWriter -- 13 Eylül 2015; 19:42:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Hocam ben 11 e geçtim daha 2 senem var ygs bitti sayılır dönem içinde deneme çözcem hep. Geometride sıkıntım var birey b ve mustafa yagci çözdüm başka ne cozmeliyim ? Mustafa yagci nin ilk 2 sini bitirdim .

birey b nin tüm sorularını cozduysen nasil sikinti oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustWriter kullanıcısına yanıt
    Ozan B. Bolat, Kemal Çinçin Geometri zor mavi siyah kitap - ahmet hançerlioğlu - ahmet demir ( yayın denizi değil kapağında y ve x olan ama ) ve fen bilimleri
  • Sıkıntı değilde ne biliyim birey b okadar zor değildi hocam lys Geo sorularına bakıyorum çok zor geliyor ygs sorularını yapıyorum

• Apotemi problem mekanik ne ara çıktıda inceledinde tavsiye verdin? Çözebilmiş değilim cidden

• ygtcnl Y kullanıcısına yanıt
    işler kitap evine gidersen öğrenirsin daha çıkmadı ama kitap piyasaasından anlıyor adamlar ve ben konuştum bu iki kitabıda deli dehşet kitaplar olduğunu söyledi hocamın bana anlattığına uyucam geldiği ilk an haber verecekler ilk alanlardan olucam ve çözücem apotemiyle içli tışlı olan özel ders hocalarımda var onlarda nasıl kitapların çıkcağını biliyorlar ama yinede çıktığında editlerim bu meseahjımı nasıl kitap olduğunu tartışırız :)
  • Kardeş verdiğin kitapları okudum ya valal bir senede bunları nasıl çözüyosun abi kaç saat hiç mi sıkılmıyosun
  • Hergün sabahtan 200 mat 100 fizik 100 kimya öğle yemeği sonra 200 mat 100 fizik 100 kimya sabah 7de kalkıyoru evde kahvaltı yapıyorum özel etüt merkezine gidiyorum sabah 8.5da günlük hedefime ulaşınca öğle yemeği yiyorum sonra günlük hedefime tekrar ulaşınca ki buda saat 23ü buluyo genelde evime dönüyorum yatmadan bişiyler atıştırıp uyuyorum iki haftada bir pazar günleri tatil yapıyorum
  • Yalnız bir sene yatıp nasıl bir gazla böyle çalışmaya başladın sen :D

• Sınav sistemi değişti 2017de sınava girecek olanların müfredatıyla benimkiler aynı değil. Bidaha yapma şansım yok son şansımı iyi değerlendirmek istiyorum
  • yorumlarım niye eksi yiyor bilmiyorum ama çalışma konusunda yarıdma ihtiyacı olanlara kitaplar konusunda bilgi alışverişinde bulunmak isteyenler bana ulaşşınlar öm ile
  • Kardeşim sen bahsettiğin gibi bunları çözüyorsan veya çözdüysen, her neyse sen buralara fazlasın senin yerin MIT,stanford muadili yerler.Bir insan nasıl karekök lys mat ı 12 gün de bitirebilir ki türev integral kısmında hocaların bile zorlandığı sorular varken...

• Önce ciddiye aldım sonra karekök lys matı 12 gün dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan9690

Kardeşim sen bahsettiğin gibi bunları çözüyorsan veya çözdüysen, her neyse sen buralara fazlasın senin yerin MIT,stanford muadili yerler.Bir insan nasıl karekök lys mat ı 12 gün de bitirebilir ki türev integral kısmında hocaların bile zorlandığı sorular varken...

Karekok ygs mat kitabindan bahsediyorum lys mattan degil

• quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Önce ciddiye aldım sonra karekök lys matı 12 gün dedi

Suan sadece yazdigim ygs kaynaklarini bitirdim ve kimyadan kaynak bitirdim. İzmir karsiyakada bulunursan cozrugum.kitapalri ve calisma ortamimi gosterebilirim. Ki karekok lysyi 10 binden mezuna kalan konu eksiksiz arkadasim 16 gunde bitirdi. Bu kitaplari cozerken veridgim sira hix kazanmanixi saglar bana sagliyo o sayede cabuk bitiyor. Birde konu eksigiz olmamasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan9690

Kardeşim sen bahsettiğin gibi bunları çözüyorsan veya çözdüysen, her neyse sen buralara fazlasın senin yerin MIT,stanford muadili yerler.Bir insan nasıl karekök lys mat ı 12 gün de bitirebilir ki türev integral kısmında hocaların bile zorlandığı sorular varken...

Ayrica dostum bu kitaplari mezuna kalip hedefi cok yuksek olanlara hep cozdururtiyor bizim.hocalar.tabi bazi tuyolar yardimlar soru cozum etutleri yok mu tabiki var ben toplam 10 sorumu hocayla birlikte 45 dakkada tamamen sorunsuz hale getirdigimi bilirim karekok lysfe eksen baba testlerde my mat 3te

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

Bu kadar kitabı bir senede mi çözüyorsun ? Fem veya karekök nasıl 10 günde bitiyor ? Sadece bunlara odaklansan günde 20-25 test çözmen gerekir.
    Merak ettim sen kazandın mı ?

Geçen Senem laylaylomla geçtiği ve mattan 30 net beklerken 10 net geldiği için mezuna kaldım. Bunlarda bu seneki kitaplarım hepsi özel ders hocalarımla ortak tecrübe ve bilgi alışverişiyle alınmış kitaplar. Bitiyor dediğim tüm kitapları bitirdim. Hergün 8.5dan 23.00'a kadar etüt merkezindeyim. Günde 1 saat yemek molam var ve Hedefim İTÜ Makina

Fem ve karekök ygs mat soru bankalarını ayrı ayrı kaç günde kaçar test çözerek bitirdin merak ettim.

Hergün ikisindende birer konu bitirdim. Basit olan ilk konularda 2 ünite biridim 12 günde bittti ikisi toplamda temmuzda başladım çalışmaya. Şuan günde 750-850 sorudayım Günde 8 ila 10 saat soru çözüyorum.

günde 800 soru çözen adamın hedefi 12k mı? 1.000.000 sıralamadan mezuna mı kaldın hayırdır?

• Hayırlı olsun deneme çözmeye zaman kalmadı :d

• kitap önerisi diye tüm kitapları önermişsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.