Şimdi Ara

YGS LYS Kitap Önerisi ve Tartışması Ana Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
16
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leto Atreides II

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

Bu kadar kitabı bir senede mi çözüyorsun ? Fem veya karekök nasıl 10 günde bitiyor ? Sadece bunlara odaklansan günde 20-25 test çözmen gerekir.
    Merak ettim sen kazandın mı ?

Geçen Senem laylaylomla geçtiği ve mattan 30 net beklerken 10 net geldiği için mezuna kaldım. Bunlarda bu seneki kitaplarım hepsi özel ders hocalarımla ortak tecrübe ve bilgi alışverişiyle alınmış kitaplar. Bitiyor dediğim tüm kitapları bitirdim. Hergün 8.5dan 23.00'a kadar etüt merkezindeyim. Günde 1 saat yemek molam var ve Hedefim İTÜ Makina

Fem ve karekök ygs mat soru bankalarını ayrı ayrı kaç günde kaçar test çözerek bitirdin merak ettim.

Hergün ikisindende birer konu bitirdim. Basit olan ilk konularda 2 ünite biridim 12 günde bittti ikisi toplamda temmuzda başladım çalışmaya. Şuan günde 750-850 sorudayım Günde 8 ila 10 saat soru çözüyorum.

günde 800 soru çözen adamın hedefi 12k mı? 1.000.000 sıralamadan mezuna mı kaldın hayırdır?

Matematikte bazi talilsizlikler oldu burnum.kanadi 15 dakika kahbettim yerinde tampon vs kaydirma yaptim hizli koflarken son 21 sorum yanlis 18/32 mat 17/13 geo 23/7 fizik 23/4 kimya 20/9 bioyla 70 bin siralamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

kitap önerisi diye tüm kitapları önermişsin

Sadece isler kitap evinde bile ivir zivir cercop 50 tane yayin var ve yonlendirmeler yuzunden millet alip coxuyor onlari

• quote:

Orijinalden alıntı: -MRX-

Hayırlı olsun deneme çözmeye zaman kalmadı :d

Bahsettigim sistemle giderseniz zaten apoteminin brans denemelerini bitirmis olacaksiniz bunu disindada konularinix bitince haftada iki.genel.deneme yaparisniz ki haftada 5 saat yapar bu sinava bi ay kala artirirsiniz bi hafta kalada hergun sadece 3 deneme cozerek gecirirsiniz

• Bazı kitaplari qbartmıssınız kardeşim 2 yoldır kitaplarla ilgileniyorum. Bilgehan Peri Celal işbilir gibi yazarlarla görüşmüşlğümde var. Bazi yayinlari şişirmişsin.
    Mesela ygs kimya. 4-5 tane kaynak çözüyorsun vakit kaybı..

• Hani sadece pazar günleridi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiok

Hani sadece pazar günleridi

Bildirim gelmis oylr bi ugradim.bide omden bir arkadasla tavsiyelesiyoruz su ara ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: KurThaN01

Bazı kitaplari qbartmıssınız kardeşim 2 yoldır kitaplarla ilgileniyorum. Bilgehan Peri Celal işbilir gibi yazarlarla görüşmüşlğümde var. Bazi yayinlari şişirmişsin.
    Mesela ygs kimya. 4-5 tane kaynak çözüyorsun vakit kaybı..

Hakli olabilirsin ama gecen senede kimya olarak.ayni kitaplari cozdum full.cikardim zaman alan kitsplarda degil

• AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Siz tm değil misiniz?

Not: ygs için 1 sb yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KurThaN01

Siz tm değil misiniz?

Not: ygs için 1 sb yetiyor

Sayisalim izmir karsiyaka anadolu lisesi ayrica kimya temeli lysdede isime.yaradi bi kac soruda kolaylik saglamisti bana

• AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Yarar tabii yaramaz olur mu? Benımde hedef itü inşaat artık inşallah kazanırız.
    Siz 12 saat falan calişmaktan bıkmıyor musunuz.?

• Helal spr devam o zaman

• sen o kitapla 30 neti hedeflediysen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavahset

sen o kitapla 30 neti hedeflediysen...

İlk denemem YGS cumartesi günü özgül yayınları çıkmış sorulardan oldum. Türkçe 31 net sosyal 20 net matematik 38 net fen 37 net
  • quote:

quote:

İlk denemem YGS cumartesi günü özgül yayınları çıkmış sorulardan oldum. Türkçe 31 net sosyal 20 net matematik 38 net fen 37 net

Ben sana bir şey demiyorum o kadar kitapla lys de 30 net matematik hedeflediysen ne yaparsan yap yani. Ayrıca o denemeyi daha önce hiç duymadım. Yorum yapamam o deneme hakkında. Neyse.

Zaten listene lafım yok listen güzel. Hatta listenle ilgili bir sorum var. Fizik için bahsettiğin kitap esen fizik ygs değil mi? Çünkü esen'in sadece ygs'si var 1-2 yıldır sanırsam.

• quote:

quote:

quote:

Ben sana bir şey demiyorum o kadar kitapla lys de 30 net matematik hedeflediysen ne yaparsan yap yani. Ayrıca o denemeyi daha önce hiç duymadım. Yorum yapamam o deneme hakkında. Neyse.

Zaten listene lafım yok listen güzel. Hatta listenle ilgili bir sorum var. Fizik için bahsettiğin kitap esen fizik ygs değil mi? Çünkü esen'in sadece ygs'si var 1-2 yıldır sanırsam.

http://www.kitapisler.com/Esen-ucrenk-12-Sinif-Fizik-ucrenk-Soru-Bankasi_6592.html?search=esen%20fiz#0

bu kitap hocam Lys matta hedefim 45 bu arada 30u nerde yazmışım bilmiyorum ama yanlış yazmışımdır. Gİrdiğim sınavda çıkmış ösym sorularından dernenmiş bir denemeydi
    http://www.idefix.com/kitap/40-yilin-cikmis-sorularindan-ozenle-secilmis-ygs-deneme-sinavi-10-adet-kolektif/tanim.asp?sid=X4P19C1YT00YW63Y79EM

• bu sene my matematik 1 2 3 kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmem öyle soru tutturdugu falan yok çöptür vakit kaybıdır bu sene fem simetri lys karekök lys apothemi ve bilfen çözcem (edit geçen sene 30 net vardı ygs de de lys de de) duruma göre bil yayınlarının 2015 basım mat2 sini alabilirim inceleyecegim

• Arkadaşlar bu sene kısmetse bende giriyorum da temelim çok kötü, Kaynak olarak MAT,GEO,FİZİK,KİMYA ve Biyoloji için Antrenmanlarla serisini aldım yayını duymusunuzdur belki. Anlatımı sade,hoş ve basit geldi fakat konuyu pekiştirmek açısından önerebileceğiniz ağır olmayan yani fazla zorlamayan soru bankası hangi yayından önerirsiniz ? Son olarak Türkçe, Coğrafya , Tarih ve Felsefe için önerebileceğiniz fazla detay olmayan fakat anlatımı iyi olan kaynak var mı ?
  • Sözel dersler için hangi kaynakları önerirsin ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.