Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 YGS-LYS Matematik - GEOMETRİ Fasikülleri ve LYS FİZİK Soru Bankaları UYGUN FİYAT Satın Al 27 Haziran 2016 15:07 1 1 YGS-LYS Matematik - GEOMETRİ Fasikülleri ve LYS FİZİK Soru Bankaları UYGUN FİYAT Elimde Seçkin Eğitim Teknikleri (SET) yayınlarının YGS-LYS Matematik Fasikülleri var. İstanbul içi satış olacaktır. Üsküdar,Kadıköy,Beşiktaş,Kabataş'da elden verilir. 16 Fasikül var toplam. --------------------------------------- SMY Yayınları GEOMETRİ Konu anlatımı Okyanus Yayınları 40 seansta geometri 2 kitap için 20 tl istiyorum (ayrı ayrı satış düşünmüyorum.) --------------------- YayınDenizi LYS Fizik Tamamı Çözümlü Soru Bankası FEM İlk adım LYS Fizik Soru bankası 2 kitap >25 TL Bütün kitapları almak isteyenler için elden 90 tl den veririm. Havale ile alacaklara 110 tl + ücretsiz kargo , Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Üsküdar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 007 James Bond 50.Yıl Özel Bluray Limited Set silinsin (16 Adet ) Orjinal Bandrollü SIFIR KİTAP LOTU ÜCRETSİZ KARGO Şok Fiyatta Arşivden Çıkma ORJ. Bluray,Steelbook , Snapcase ve DVD Filmler