Şimdi Ara

YGS LYS Muhabbeti Slack Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene 11. sınıfı bitirdim ve sınava hazırlanıyorum. Aklıma takılan konularda gerek burayı okudum, çözüm bulmaya çalıştım. Bilgiler biraz dağınık ve farklı siteler arasında tutarsız da olsa bi şekilde bi şeylere ulaşabildim. Çözemediğim soruları çözecek insan bulmak ise daha da sıkntı. Saçma sapan whatsapp grupları açanlar, uygulama yazıp herşey içiin para isteyenler dolu. Bende zaten ücretsiz bir uygulama olan Slack üzerinde bir grup oluşturdum. Bu uygulamada her atılan mesaj sanki foruma açılmış bir konu gibi, ana sayfada yorum kirliliği olmadan her mesajın kendine ait sayfasına yorum atabiliyorsunuz. Çok temiz bir ortam oluşuyor. Direk email yazıp kayıt da olabiliyorsunuz diğerleri gibi telefon numarası derdi falan da yok.

Grup içindeki diğer insanlarla da tanışıp daha ufak gruplar kurabilmenize de olanak sağlıyor. BU konuda eğer sizinde sıkıntınız varsa, yardım istiyorsanız bir bakarsanız çok çok sevinirim.

Uygulamanın iphone , android ve web uygulaması var. Telefonunuz veya tabletinizde de çok rahat kullanabiliyorsunuz.
    https://join.slack.com/ygslysmuhabbeti/shared_invite/MjA4NTk4MzY2NjE1LTE0OTkxOTAwNjctMTk5YWNhZmRhNQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vewa -- 4 Temmuz 2017; 23:24:31 >

• siteniz hayırlı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

siteniz hayırlı olmasın

Slack'ın sahibi olsa buraya uğrar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

siteniz hayırlı olmasın

Slack'ın sahibi olsa buraya uğrar mı?

1 mesajı var oda bu.
  • Mantıklıymış slacktan sru soru çözüm yapılabilirmiş aslınds

Çözülenleri işaretleyebiliyor muyuz rengini falan değiştirbiliyor muyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Aynen, soru karışıklığı olmuyor, her ders için ayrı kanal açılabiliyor.Çözülen sorulara çözüldü işareti eklenip arşivlenebiliyor . Eğer iki kişi konuşmaya devam etmek isterse hiç diğerlerine kalabalık etmeden özelden devam edebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vewa -- 4 Temmuz 2017; 23:7:53 >
  • Seninde 40 mesajın var, belli ki ikimizde kısa süredir buralardayız. Evet bende kendimi yakın hissettiğim belli bir süre geçirmiş olduğum ortamlara başkası girdiğinde rahatsız olurum, (ne kadar senin gibi pislik yapmaya çalışmasam da).

İlla o ilk mesajın atılması lazım sonuçta, ne site benim ( ki milyonluk bir site Slack) ne de en ufak bir ticari beklentim var. Sorularımı soracak tanıdıklarım yok, olduğum whatsapp gruplarında da bahsettiğim sıkıntılarla karşılaştım, karşılıklı yardımlaşalım diye bir öneri bu sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karekök Mat2 Whatsapp Grubu
    11 yıl önce açıldı
    twitter yks mentalitesi grubu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vewa

Seninde 40 mesajın var, belli ki ikimizde kısa süredir buralardayız. Evet bende kendimi yakın hissettiğim belli bir süre geçirmiş olduğum ortamlara başkası girdiğinde rahatsız olurum, (ne kadar senin gibi pislik yapmaya çalışmasam da).

İlla o ilk mesajın atılması lazım sonuçta, ne site benim ( ki milyonluk bir site Slack) ne de en ufak bir ticari beklentim var. Sorularımı soracak tanıdıklarım yok, olduğum whatsapp gruplarında da bahsettiğim sıkıntılarla karşılaştım, karşılıklı yardımlaşalım diye bir öneri bu sadece.

11 senelik üyeyim, mesajın gerisine karışmam peki haklısındır.
  • Doğrudur, ben profil fotoğradının altında yazan mesaj sayısına göre yorum yapmıştım.

Ek olarak girerken sorun yaşayan olursa mesaj atabilir.
  • Tm ve sözelciler içinde grup içi bölümler açıktık, girebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.