Şimdi Ara

YGS Matematik Fem Simetri'den sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili donanımhaber üyeleri ve YGS-LYS'ye hazırlanan can yoldaşlarım sizlere bir sorum var.YGS matematik fem simetri 4 kitabı bitirdikten sonra direk denemelere geçsem ve apotemi problemler fasikülünü bitirsem sizce yeterli mi?

Not:Matematik soru bankası önerebilirsiniz.(Pratikleştirecek bir soru bankası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynel13 -- 30 Kasım 2016; 23:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olur ama soruları yavaş çözersin pratikleşmen için sb şart

• Denemelerde o açığı kapatırım gibime geliyor.Benim için önemli olan fem simetrileri bitirince her soruya yorum yapabilecek kıvama gelmek o yüzden sordum fem simetriyi.

• Hedefine bağlı,hedefin üniversite kazanmaksa yeter,hedefin yüksekse hayır.

• O zaman fem simetriyi çözdükten sonra önerebileceginiz soru bankası var mı (karekök gibi kasıntı değilde ösym ayarında)

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynel13

Denemelerde o açığı kapatırım gibime geliyor.Benim için önemli olan fem simetrileri bitirince her soruya yorum yapabilecek kıvama gelmek o yüzden sordum fem simetriyi.

hocam şimdi çok basit bir örnek mesela faktöriyel testi çözerek belirli bir süre sonra 5!'in 120 olduğunu hemen söyleyebilirsin sınav esnasında ise 5!'i bulmak için 10 15 saniyeni harcarsın bu zaman kaybı da tüm sınav genelini hesaplarsak 5-6 dakikana malolur o kayıp dakikalar da 2 soruya bedel zaten test çöze çöze belirli soru kalıpları gördüğünde şak diye göreceksin bazı şeyleri 10 denemede 10 farklı çarpanlara ayırma sorusu görürsün ama sb çözerek basit 3-4 testte 40 50 tane soruyu tek çırpıda halledersin bence yanlış düşüncedesin istersen genel deneme yap kendine haklı olduğumu göreceksin.

• monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Haklısın şuan düşününce soylediğin mantıklı geldi.Peki fem simetrinin yanında önerebileceğin soru bankası var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zeynel13 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam soru bankası da hedefine bağlı,hedefin yüksekse karekök şart değilse çoğu kitap aynı zaten,git tipi şekli hoşuna giden çözeceğin bir kitabı kendin beğenerek al.

• Fem kösb şaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynel13

Haklısın şuan düşününce soylediğin mantıklı geldi.Peki fem simetrinin yanında önerebileceğin soru bankası var mı?

Hocam FEM kösb ve Fen Bilimleri Yayınlarını önerebilirim kösb'de çok test var ve soruları çok güzel Fen Bilimleri de FEM kösb gibi aynı kalitede ama testleri biraz az (her konudan 3 test koyuyorlardı sanırım). Palme ve Birey'e sakın bulaşma Palme'de çok test olmasına karşın bazı soru tipleri eksik karmaşık sayılar ve polinom'un tüm testlerini çözdüm sınavlarda ilk kez gördüğüm sorular oldu hemen bıraktım o kitabı 2 3 aydır dokunmuyorum. Birey'de ise test sayısı az ve orta düzey yazmasına rağmen sorular basit.

• fem simetri bitir daha sonra isteğe bağlı fem kösb veya karekök.sonra mat bölüm denemesi.
  • Hocam ben simetri bitirdikten sonra direk karekök aldım. Matematiğimde cok iyi değil bence. Ama yinede cözülüyor. Zaten cevapları internette var. Bence çözmende fayda var.

• Arkadaşlar benim temelim yok atmaya calisiyorum matakademi + bireyA cözüyorum(baya basit) ondan sonra üstüne karekök0 dan yapmaya calisiyorum(zorlanıyorum) mezuna kalırsamki büyük ihtimal öyle olacak yazın simetrileri bitirmeyi düşünüyorum şuan 3-4 netim neler yapmalıyım simetrileri yazın cözmek mantıklımı hem konuları unutuyorum cok cabuk yazın tekrar olur + iyi bir temel olur(15-20 kıvamına gelirim inş) birde fem simetri testleri cözümleri nerde bulabilirim alırsam teknofem kapalı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.