iki cümleden anlamca en yakındır sorusu çıldırttı beni temiz 8 dk uğraşmışımdır
2 ve 4 dü galiba onun cevabı.
Bu kadar soruya 160 dk. az geldi bana en az 180dk. olmalıydı...
quote:
Orijinalden alıntı: m1nd
Lamba sorusunu ne buldunuz? Matematikteki
c buldum
quote:
Orijinalden alıntı: m.ali20
Girdiğim en saçma denemeydi ya. Kimyada bilim adamını sormuş herifler. coğrafyada da ezber soruları. matematikte mantık çıkmış.. Tarihte ezberdi sırf. Felsefe rahattı. Türkçe çok ağır gelmedi. Ama çelişkili birkaç soru vardı Fizikte orinal sorular vardı Genel olarak değerlendirdiğimde tahminen 130-140 gelebilir
Aynen ya. Kafa dengi birini buldum sonunda.
B yaptım ben mod 9 a göre
quote:
Orijinalden alıntı: m1nd
Lamba sorusunu ne buldunuz? Matematikteki
D buldum galiba
Olasılığa 1/5 dedim yahu yine giren bana girdi 14tane matematik işaretleyebildim az daha vakit kalsaydı....
olasılık sorusu 2/5, sönen lamba sorusu da B olacak. eminim ikisinden de
Valla kafam rahat,tarih süperdi,coğrafyada öyle felsefede.
Türkçe 3 boş gerisi iyi.
Matematik çıtır çerez gibi geldi.Ama 21 tane yaptım.5 9 12 15 23 45 sorusunu bulana kadar kafam çatladı.Eh sonunda 9 buldum kesin olarak :)
45+12+23:80
15+5:20 /9 boş kalıyor,
Türkçe'de bazı yerlerde salak salak hatalar yaptım sanki. Noktalamada takıldım biraz. Bir soru vardı küçük dergiler ile ilgili, soruyu hazırlayana sevgi ve saygılarımı yolluyorum. Bunun gibi ince detay isteyen 1-2 soru daha vardı. Tarih'de olmaması gereken bilgi soruları vardı. Coğrafya fena değildi, felsefe basitti.
türkçe zorladı beni
mat bir kaç soru dışında kolaydı(mantık)
sosyal bi kaçtane yapabildim
fen oldukça kolaydı
genel olarak kolaydı ama saçma sorularda yok değildi mesela kimyadaki bilim adamı sorusu
Lama sorusu b olmayacak mı? 2010/7 kalan 1 çıkıyor cden sonra sola doğru b yanıcak
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Türkçe'de bazı yerlerde salak salak hatalar yaptım sanki. Noktalamada takıldım biraz. Bir soru vardı küçük dergiler ile ilgili, soruyu hazırlayana sevgi ve saygılarımı yolluyorum. Bunun gibi ince detay isteyen 1-2 soru daha vardı. Tarih'de olmaması gereken bilgi soruları vardı. Coğrafya fena değildi, felsefe basitti.
Türkçede dergi muhabbetini Allahtan farkettimde yoksa bide ordan gircekti noktalama kastırdı ne yaptık acaba....
quote:
Orijinalden alıntı: xEvaNeSx
evet b geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: AsilBerk
quote:
Türkçede dergi muhabbetini Allahtan farkettimde yoksa bide ordan gircekti noktalama kastırdı ne yaptık acaba....
Dergi sorusunda neyi işaretledin?
Türkçede dil bilgisin bu kadar az olması iyiydi, yalnız çok zamanımı aldı ama iyi gelir.
Sosyal zordu, sona bıraktım yetişmedi...
ya türkçe çok kastı beni ya.matematikte max3 yanlışım çıkıyo galiba ama şu türkçe neydi ya.neyse düşünmek istemiyorum artık.ulakkaşmak lazım bu sınavın havasından.lys var önümzüde daha
quote:
Orijinalden alıntı: briqate
quote:
Orijinalden alıntı: xEvaNeSx
evet b geliyo
Kesin B şıkkı o.
lamba sorusunu mod 8 almayacak mıydık?
2010 8e bölümünden kalan 2 çıkıyor, 0 olsaydı a olurdu, 2 olduğuna göre C..
fizikteki mıknatıs sorusunu ne yaptınız? sınavın en güzel sorusuydu bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AsilBerk
quote:
Dergi sorusunda neyi işaretledin?
Ben E yaptım. Bilmemne geliştirmesinde katkıda bulunmak mı ne...