Şimdi Ara

YGS Nasıl Geçti Gençler? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
25.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burlipi

şu olasılık sorusunu ne yaptınız ben 1 / 2 yaptım bide
    küp sorusunuda şekildeki en üstten en soldakini işaretledim sanırım a olması lazım onu ne yaptınız ?

küp sorusu A idi, olasılık sorusu ise 2/5
  • Mıknatıs sorusu çok güzeldi evet NSNN olamaz denge var diyodu cvp XYYX gibi yani böyleydi ya NSSN yada SNNS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 11 Nisan 2010; 14:05:36 >
  • Mikelanjelo çok mu lazım bize ?
    Bu güne kadar kaç soru soruldu ki öyle. Bilen vardır bilemeyen vardır. Bu kimsenin çocuk olduğu anlamına da gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Mıknatıs sorusu çok güzeldi evet NSNN olamaz denge var diyodu cvp XYYX gibi yani böyleydi ya NSSN yada SNNS

hayır öyle olamaz

N S
    S N olsa iki tarafta da kuvvetler eşit olur yanş yanlış olur, çünkü ağırlıkta var.

soldan itip, sağdan çekiyor olması lazım

N S
    N N

ya da

S N
    S S gibi o yüzden XYXX olacak
  • Her sene soruyorlar bir tane öyle. İşte böyle böyle diyor bu atom modeli kime aittir diyor, öyle sormadılarki beleşten 1 soru ypmış olduk. Sevinin yahu...
  • Hala kaç soru soruldu diyor.

Öss sizin ders beceriniz kadar, genel kültürünüzü de ölçen 1 sınav.İlkokuldan beri ne kadar tuğla koyduysanız bilgi birikiminize, aslında onu da ölçüyor.

O zaman MIKELANJELO SORUSUNU YAPAN NASIL YAPIYOR ? Onlara sorun.

Ona çocuk dememin nedeni soruyu yapamamış olması değil, gereksiz yorumu.

Eğer 18 yaşına geldiysen, Mikelanjelonun kim olduğu, dünyanın kaç bucak olduğunu , başkentleri , akarsuları öğreneceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Her sene soruyorlar bir tane öyle. İşte böyle böyle diyor bu atom modeli kime aittir diyor, öyle sormadılarki beleşten 1 soru ypmış olduk. Sevinin yahu...

işte bundan bahsediyorum.

@ holy.20

İstersen Harvard Med School kazan, bizim üniversitede BRUTUS ROMALI DEĞİLDİR diyen tipler var. Anlatabiliyor muyum ? Herşey öyle kazanmakla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 11 Nisan 2010; 14:11:16 >

• Hayır ama denge var diyordu.Yoksa benmi yanlış okudum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Hayır ama denge var diyordu.Yoksa benmi yanlış okudum?

tamam o koşulda denge oluyor işte, ip ağırlık merkezinden geçmiyordu ona dikkat ettin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

Mikelanjelo çok mu lazım bize ?
    Bu güne kadar kaç soru soruldu ki öyle. Bilen vardır bilemeyen vardır. Bu kimsenin çocuk olduğu anlamına da gelmez.

Afedersin ama 12sene boyunca okuyorsun, rönesans sanatı ve felsefesinin en önemli isimlerinden biri olan şu adamıda bil bir zahmet.
  • Hayır dikkat etmedim dengede diye okuyunca direk normal olarak algıladım tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Eşit ağırlıktım şöyle milletin yorumlarını okudum da biraz

Mikelanjelonun kim olduğu bilmeyen, bu sınavdan zaten 1 milyon puan alsada üniversiteye gitmesin 18 yaşından sonra almazlar ama sanayiye girsinler ellerine ingiliz anahtarı alsınlar çalışsınlar ailelerine de boş yere umutlar besletmesinler.

Ben bilmiyorum mesela? Napim sence okumayı bırakayım mı? Ne kadar saçma yorumlar yapıyorsun. Sen bu zekayla fazla yaşamazsın. Bence bu yorumu yapabilen insan atlasın ölsün yaşamasın. Boşa oksijen tüketiyorsun.

Evet bırakmalısın

18 yaşına gelmişsin, hala Mikelanjelonun kim olduğunu bilmiyorsan gideceğin okulda ki bu okul düşük seviyeli bir üniversite olacak ne yapıcaksın bilmiyorum.

Öf çok çocuksun gerçekten.

edit : matematik yapılamaz, fizik yapılamayabilir, edebiyat-türkçe çok malca hatalar olabilir , sosyal dikkatsizlik olabilir

Ama genel kültür sorularını kaçırırsan ki bu kadar kek 1 soru, adama gülerler.

Karşında tıpı kazanabilecek bir insan var. Sözlerine dikkat et bence. Kimseyi tanımadan yorum yapma. Ama o kadar düzeysiz ve seviyesizsin ki seni tanımayan bile kim olduğunu anlar. Bence konuşma. Saçmalıyorsun.

alçakgönüllülük erdeminden yoksun, kendini beğenmiş insanlar tarafından tedavi edilme düşüncesi tüylerimi ürpertiyor açıkçası. sen tıp kazanırsan şahsen senle aynı yeri yazan ve oraya giremeyen insanlar için üzülürüm. bu davranış yüzünden össde başarılı insanlar kişiliksiz ve asosyal diye niteleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade GTR -- 11 Nisan 2010; 14:15:05 >

• yahu ben 12 yıl okudum; "rönesans sanatı" diye bir ders görmedim
    bizim okul ilçedeydi o yüzden mi acaba?

• Beyler bayanlar ortamı germeyelim lütfen. Kimsenin kimseye akıl vermeye hakkı yok bence.
  • judith bi uza git ya , ben de yanlıs yaptım o soruyu nolcak yani.kendini kültürlü falan mı zannediyosun bi mikelanjı bildin diye.
  • sonuçlar ayın kaçında açıklanıyor?
  • Sıralamayı Türkçe ve Sosyal belirleyecek benden demesi

Baksanıza hepimiz mat ve fende toplam olarak ortalama 70'i geçmişiz.Yani bana öyle geldi
  • Ya şu geometsi sorusu neydi yarım bi daire vardı 45 derecelik bi açıyla çaptan ve teğet geçecek şekilde bi şekil vardı.. orda merkezden teğete bi dik çizip yarıçapıda 3 buluyoduk e çevre 2Pİ r idi ordan 6Pİ geliyo 45 derecelik kısma gelende bunun 1/4 kadarıdır dedim 3Pİ/2 buldum ama şıklarda yoktu ?
  • @judith

"her şey" doğru yazımı bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

judith bi uza git ya , ben de yanlıs yaptım o soruyu nolcak yani.kendini kültürlü falan mı zannediyosun bi mikelanjı bildin diye.

Uza git ya tarzı yorumun kimin kültürlü kimin kültürsüz olduğunu gözler önüne seriyor.

Ben sade bir vatandaşım kimseden fazla yada eksik değilim.
  • hayır tıp kazanınca ne oluyor ben onu anlamadım?
    ben şu an fen lisesi son sınıftayım ve tıp cebimde ama yüksek mühendislikleri istiyorum, bakacaz artık
    ayrıca mikelenjelo sorusunu yanlış yaptım; ne olacak şimdi?
    al sana fırsat, benim yapamamamı şimdi fen liseliler inek oluyor'a bağlı
    gülüyorum sadece
    gülüyorum...

edit: hayır özel değil, devlet fen lisesi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiv -- 11 Nisan 2010; 14:19:55 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.