Şimdi Ara

YGS Nasıl Geçti Gençler? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
25.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blade GTR

quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Eşit ağırlıktım şöyle milletin yorumlarını okudum da biraz

Mikelanjelonun kim olduğu bilmeyen, bu sınavdan zaten 1 milyon puan alsada üniversiteye gitmesin 18 yaşından sonra almazlar ama sanayiye girsinler ellerine ingiliz anahtarı alsınlar çalışsınlar ailelerine de boş yere umutlar besletmesinler.

Ben bilmiyorum mesela? Napim sence okumayı bırakayım mı? Ne kadar saçma yorumlar yapıyorsun. Sen bu zekayla fazla yaşamazsın. Bence bu yorumu yapabilen insan atlasın ölsün yaşamasın. Boşa oksijen tüketiyorsun.

Evet bırakmalısın

18 yaşına gelmişsin, hala Mikelanjelonun kim olduğunu bilmiyorsan gideceğin okulda ki bu okul düşük seviyeli bir üniversite olacak ne yapıcaksın bilmiyorum.

Öf çok çocuksun gerçekten.

edit : matematik yapılamaz, fizik yapılamayabilir, edebiyat-türkçe çok malca hatalar olabilir , sosyal dikkatsizlik olabilir

Ama genel kültür sorularını kaçırırsan ki bu kadar kek 1 soru, adama gülerler.

Karşında tıpı kazanabilecek bir insan var. Sözlerine dikkat et bence. Kimseyi tanımadan yorum yapma. Ama o kadar düzeysiz ve seviyesizsin ki seni tanımayan bile kim olduğunu anlar. Bence konuşma. Saçmalıyorsun.

alçakgönüllülük erdeminden yoksun, kendini beğenmiş insanlar tarafından tedavi edilme düşüncesi tüylerimi ürpertiyor açıkçası. sen tıp kazanırsan şahsen senle aynı yeri yazan ve oraya giremeyen insanlar için üzülürüm. bu davranış yüzünden össde başarılı insanlar kişiliksiz ve asosyal diye niteleniyor.

Şu ülkede bilgi düzeyi yüksek bir avuç insanların hakkında ileri geri yorum yapan birisine karşı ne alçakgönüllülük gösteririm ne de saygı. Umrumda değil, sizin rastegele öğrendiğiniz benimse hayatta karşılaşmadığım bir şey. Ve kusura bakma ama istersen dünyanın genel kültürünü bil, sen hasta olacaksın eninde sonunda bense seni tedavi etmeyen bir doktor olucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Ya şu geometsi sorusu neydi yarım bi daire vardı 45 derecelik bi açıyla çaptan ve teğet geçecek şekilde bi şekil vardı.. orda merkezden teğete bi dik çizip yarıçapıda 3 buluyoduk e çevre 2Pİ r idi ordan 6Pİ geliyo 45 derecelik kısma gelende bunun 1/4 kadarıdır dedim 3Pİ/2 buldum ama şıklarda yoktu ?

3pi/4 olacaktı, 1/4 yerine 1/8 almalıydın

yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Sıralamayı Türkçe ve Sosyal belirleyecek benden demesi

Baksanıza hepimiz mat ve fende toplam olarak ortalama 70'i geçmişiz.Yani bana öyle geldi

ÖSYM kıyak geçti fencilere bu sene

Şaka bir yana Türkçe'den 2-3 şüpheli sorum var onlar doğru gelirse süper olacak.
  • içimde çıktı lamba..sakin olun gençler
  • Mikelanjelo çok önemli değil aslında , sonuçta bir soruymuş . Çözemeyenler elbette vardır tabi ki .
    Kimse suçu eğitim sistemine atmasın , koyun olan kesilir bu devirde .
  • Simetrik asal sayı sorusu yanlış bir soru değil mi? Cevap hangisi olmalı. Bir yerlerde hata mı yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknm

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Sıralamayı Türkçe ve Sosyal belirleyecek benden demesi

Baksanıza hepimiz mat ve fende toplam olarak ortalama 70'i geçmişiz.Yani bana öyle geldi

ÖSYM kıyak geçti fencilere bu sene

Şaka bir yana Türkçe'den 2-3 şüpheli sorum var onlar doğru gelirse süper olacak.

hakikaten kıyak geçti fencilere bu sene
    mantık sorusunu görünce azıcık şaşaladım ama; olacak o kadar

• quote:

Şu ülkede bilgi düzeyi yüksek bir avuç insanların hakkında ileri geri yorum yapan birisine karşı ne alçakgönüllülük gösteririm ne de saygı. Umrumda değil, sizin rastegele öğrendiğiniz benimse hayatta karşılaşmadığım bir şey. Ve kusura bakma ama istersen dünyanın genel kültürünü bil, sen hasta olacaksın eninde sonunda bense seni tedavi etmeyen bir doktor olucam.

Tiger, rahat ol şampiyon kralsın.

Mehmet Öz Jr. ya daha şimdiden
  • quote:

Simetrik asal sayı sorusu yanlış bir soru değil mi? Cevap hangisi olmalı. Bir yerlerde hata mı yapıyorum?

15 yaptım.53 e 35 olmuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan91 -- 11 Nisan 2010; 14:24:50 >
  • quote:

Simetrik asal sayı sorusu yanlış bir soru değil mi? Cevap hangisi olmalı. Bir yerlerde hata mı yapıyorum?

15 onun cevabı çok rahat çıkıyordu.Tüm şıkları çarpanlara ayırırsan göreceksin.3 e 5 yada 5 e 3 oluyordu 35,53 yani 53 asal ama 35 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buckiex -- 11 Nisan 2010; 14:24:54 >
  • @ judith

"ya da" doğru yazımı böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Ya şu geometsi sorusu neydi yarım bi daire vardı 45 derecelik bi açıyla çaptan ve teğet geçecek şekilde bi şekil vardı.. orda merkezden teğete bi dik çizip yarıçapıda 3 buluyoduk e çevre 2Pİ r idi ordan 6Pİ geliyo 45 derecelik kısma gelende bunun 1/4 kadarıdır dedim 3Pİ/2 buldum ama şıklarda yoktu ?

3pi/4 olacaktı, 1/4 yerine 1/8 almalıydın

yazık olmuş

ahh ulan ahh doğru yaa hay ediyim ya

• O simetrik asal sorusunu ne yaptınız arkadaşlar 15 ile 63 arasında kaldım.15 işaretledim.Siz neler yaptınız?
  • Mantık sorusunu ben de A yaptım ama emin değilim..
  • o soruyu okudum ve şıklara baktım 5in katı sadece 15 vardı işaretledim geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

O simetrik asal sorusunu ne yaptınız arkadaşlar 15 ile 63 arasında kaldım.15 işaretledim.Siz neler yaptınız?

15 di çünkü 63 ü 9a 7 ve 7 ye 9 olarak ayırırsın 97,79 olur gördüğün gibi ikiside asal.
  • quote:

O simetrik asal sorusunu ne yaptınız arkadaşlar 15 ile 63 arasında kaldım.15 işaretledim.Siz neler yaptınız?

9 vardı. 33 ve 33 olur 19 ve 91 olur fakay 91 asal değil. 35 de değil? nasıl olacak
  • quote:

15 3 ve 5 in çarpımı 15 ediyor. 35 asal değil =))
  • kesinlikle 15 hacı 3x5 = 15 35 asal değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaterlik

Mantık sorusunu ben de A yaptım ama emin değilim..

aynen bende a yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.