Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer sınav cevapları rastgele değil de çembersel olarak yer değiştiriyorsa ilk sayfadaki formul doğru. Nasıl böyle bir hata yapabiliyolar anlamış değilim. Gerçekten kopya söylentisi doğruysa durum vahim. Eğer bilerek yapmadılarsa o bile ne kadar bilgisiz kişilerin işin başında olduğunu gösteriyor. Üniversitede bi dönem kriptoloji dersi almıştım. Ben bile böyle bi hata yapmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberclops -- 5 Nisan 2011; 22:35:37 >
  • Bizden çok gerideler bu uzmanlar... Karışık şifrelerden bahsediyorlar güvenliği olmadığı kesin diyor sadece
  • Teke tekte reklamdan hemen önce gelen maili okudu adam maildaki bilgi şu en son öne atılan en büyük sayının yanındaki her zaman doğru cevaptır diye bir mail gelmiş hepsi şaşırdı zaten bide burdan yapılıcak olan bir derleme anlatılsa nolur acep adam diyor böyle bir şey varsa kesin bir sorundur bir ayırmadır tarzı bişi dedi izleyen varsa bilir
  • Bir tek shift right fonksiyonunu biliyomuş arkadarş modüler aritmetik terkmiş sanırım. İşi yapamayacak adamı başa getirenler utansın en iyi ihtimalle ...

quote:

Orijinalden alıntı: cyberclops

Eğer sınav cevapları rastgele değil de çembersel olarak yer değiştiriyorsa ilk sayfadaki formul doğru. Nasıl böyle bir hata yapabiliyolar anlamış değilim. Gerçekten kopya söylentisi doğruysa durum vahim. Eğer bilerek yapmadılarsa o bile ne kadar bilgisiz kişilerin işin başında olduğunu gösteriyor. Üniversitede bi dönem kriptoloji dersi almıştım. Ben bile böyle bi hata yapmam.
  • teke tek de direk basına verilen kopyalarla aynı kitapcıklar var diyorlar

ah gidi yazmayım diyorum ama tutamıyorum kendi mi :) rtük , trt ve eğitim kurumarımda çok fena teşkilat var kendi ahlak anlayışları kapsamında şekillendirme başladı ama esas önemli ayak polis ve ajanlardı bunlarda teşkilat çok önecelerde başladı sadece beklmedelerdi fetonun da dediği gibi "busefer öncelikle tüm kritik noktalarda söz sahibi olacaz sonra hareket geçmeye başlayacaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Nisan 2011; 22:56:23 >
  • Türkiye'den bi cacık olmaz arkadaşlar her şeyimiz göstermelik... Kendi kendilerini soruşturacaklarmış hepimiz terörist ilan edildik kendi ülkemizde savaşıp yok edilmesi gereken bir olgu muyuz biz ? Bu ideolojileri de anlamış değilim sağ sol diye bölünüp biri iktidara gelip diğerine zulüm edecek sonra öbürü ona... benden olanın yanlışlarını görmeyim o mubahtır denecek... Bu da yönlendirilmiş insanlar demek hep birlikte hakkını aramak varken gücün bir yerde mutlaklaşması ne işe yarıycak yakın olanların birilerinin sırtından geçinmesi dışında...

Şu anki geldiğimiz durum maalesef bu birileri diğerleri iktidara gelmesin diye öbürünü körü körüne destekleyecek biz de dünyanın en pahalı 3. internetini en kötü altyapısını en pahalı benzinini kullanmaya haksızlıklara karşı ses çıkartınca provakatör-terörist denecek ve bunlardan da birisi zevk alacak... İdeolojiler üstü bir şey üzerinde uzlaşı sağlanması lazım o da eğitimle ya da çok büyük bir liderle olabilcek bir şey ...

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

teke tek de direk basına verilen kopyalarla aynı kitapcıklar var diyorlar

ah gidi yazmayım diyorum ama tutamıyorum kendi mi :) rtük , trt ve eğitim kurumarımda çok fena teşkilat var kendi ahlak anlayışları kapsamında şekillendirme başladı ama esas önemli ayak polis ve ajanlardı bunlarda teşkilat çok önecelerde başladı sadece beklmedelerdi fetonun da dediği gibi "busefer öncelikle tüm kritik noktalarda söz sahibi olacaz sonra hareket geçmeye başlayacaz"

• msj bulunsun
  • Şu Mod medyan arama grafiğini Teke Tek'e gönderdim ama bahseden yok şimdilik. Sadece gelen maillerde var dedi o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu..!

zaten sadece bu herşeyi açıklıyor

bu resmi saklayın ciddiyim şuan aradığımızda sonuç vermiyor mod medyan
  • sizin yapacağınız sınavın ben.....
  • NTV VE HABERTÜRK TE TARTIŞIYOLAR
  • bu bile yeter kanıt için.

• NTV Ye gelen mailleri okuyolar 1 hafta önceden 1 dersane hocası mod medyan çalışın demiş
  • Onlar da çalışmışlar... sınavda çıkmaması ve google'da istatistiklere girecek kadar aranması birilerinin kulağına gittiğini gösteriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

NTV Ye gelen mailleri okuyolar 1 hafta önceden 1 dersane hocası mod medyan çalışın demiş
  • bence tamamen bilinçli olarak yapılmıştır. karambole getirip 2000-3000 özel adayın yerleri garantiye alınacaktı ama hiç ummadıkları şekilde yakalandılar. soruları dışarı çıkartmanın riskini yok etmek için, cevap şıklarının dizilim algoritması birilerine dağıtıldı. sınav öncesi mod medyan araştırmasının tavan yapması da bunun kanıtıdır. şimdi de yok tatmin olduk, yok öğrenciler etkileniyor konuşulmasın, yok bilmem ne diye konuyu kapatmaya çalışıyorlar. kimlerin ağız birliği etmişçesine tatmin olduklarını açıkladıkları çok önemlidir arkadaşlar.
  • açıklama kasacak değiliz de durum ortada, herkese açılan kitapçıklardan seçtiğim bir kitapçık ve sonuç.

kural çok basit;

şıklar küçükten büyüğe dizilir ve tek bir seçenekte çakışma sağlanıncaya kadar dizi sola kaydırılır. (tüm dizi aynı anda çakışıyorsa dizinin en küçük değeri dogru yanıttır)

vatana hayırlı olsun,

polislik sınavı, kpss sınavı ve son olarak üniversite girşi sınavı

dogru yanıtı kırımızı ile işaretledim çok net değilse düzeltirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

Onlar da çalışmışlar... sınavda çıkmaması ve google'da istatistiklere girecek kadar aranması birilerinin kulağına gittiğini gösteriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

NTV Ye gelen mailleri okuyolar 1 hafta önceden 1 dersane hocası mod medyan çalışın demiş

heralde cnm organize işler bunlar
  • onlar şu an bunu nasıl ergenekonun üzerine yıkarız da haber yapabiliriz diye düşünüyorlardır...
  • Cefurkan nerde ya

onun yorumlarına ihtiyacımız var
  • BEYAZ İŞARETLİ OLAN TARİH

TARİHE DİKKAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 6 Nisan 2011; 2:37:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.