Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzman eğitmenlerimiz Dan Brown ve Ömer Çelakıl eşliğinde YGS hazırlık kurslarımız başlamıştır.

hile var hakkımzı yediler diyen komşumuzn oğluna 9 kere 9 ddm,72de ne alaka abi ddi,senin hakkını yememşler rahat ol ddm

Online YGS Şifre Çözücü

Benim gözümden mi kaçtı? YGS skandalı Ergenekonun işi diyen gazete manşetleri halen yapılmadı mı? Yahu nasıl kaçırdılar bu haberi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 6 Nisan 2011; 0:26:13 >
  • tarihler hep sınavdan bir hafta öncesini gösteriyo aramaların mod medyanı 30 bin katına çıkartmış

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 6 Nisan 2011; 1:20:27 >
  • ösym master kitapçığı yayınlamış falan. yesyeni açıklamalar yapmış.

master kitapçığı indirdim. içinde 99991.01001 den başlayan 99991.01050 de bitiyor.

ayrıca master kitapçık 2550 sayfa.

enterasan değilmi. ayrıca bu açıklama neyi değiştirdi?

eeee sınav o değişik şıklara göre yapıldı demi sonuçta?
  • Yeni bomba habertürkte dinledim

6 OKULDA SADECE KIZ ÖĞRENCİLER SINAVA GİRMİŞ

ÖSYM BAŞKANI TAMAMEN TESADÜF DEMİŞ !!!! BURAYA DİKKAT

HABERTÜRKTEKİ ALGORİTMA UZMANI .. TEKNİK ÜNİ .. DEN BÖLE İHTİMAL DİYO

KATRİLYONDA BİR DİYO OLUR BÖLE BİŞEYİN TESADÜFÜ OLAMAZ DİYO :)
  • /spoiler

Heavy rain'de sonundaki katil konuyu araştıran çıkıyor. Bunda bu işi tübitak'a vermişler... o zaman ?

/spoiler

quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

Yeni bomba habertürkte dinledim

6 OKULDA SADECE KIZ ÖĞRENCİLER SINAVA GİRMİŞ

ÖSYM BAŞKANI TAMAMEN TESADÜF DEMİŞ !!!! BURAYA DİKKAT

HABERTÜRKTEKİ ALGORİTMA UZMANI .. TEKNİK ÜNİ .. DEN BÖLE İHTİMAL DİYO

KATRİLYONDA BİR DİYO OLUR BÖLE BİŞEYİN TESADÜFÜ OLAMAZ DİYO :)
  •  YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

Allah Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 6 Nisan 2011; 2:38:23 >
  • ergenekona gelince yıllardır tatmin olamayan insanların bu işe gelince inceleme bile yapılmadan 10 dakikalık muhabbetle tatmin olmaları enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

ergenekona gelince yıllardır tatmin olamayan insanların bu işe gelince inceleme bile yapılmadan 10 dakikalık muhabbetle tatmin olmaları enteresan.

tarihlerle ayan beyan ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: subnoise

bence tamamen bilinçli olarak yapılmıştır. karambole getirip 2000-3000 özel adayın yerleri garantiye alınacaktı ama hiç ummadıkları şekilde yakalandılar. soruları dışarı çıkartmanın riskini yok etmek için, cevap şıklarının dizilim algoritması birilerine dağıtıldı. sınav öncesi mod medyan araştırmasının tavan yapması da bunun kanıtıdır. şimdi de yok tatmin olduk, yok öğrenciler etkileniyor konuşulmasın, yok bilmem ne diye konuyu kapatmaya çalışıyorlar. kimlerin ağız birliği etmişçesine tatmin olduklarını açıkladıkları çok önemlidir arkadaşlar.

2-3 bin olsa ortaya kolayca cikardi, cunku tek formulle hepsi ayni sorulari dogru yapacakti, bu ilgi ceker, birde 2000 kisi icinde kesin bunu bir sekilde dilinden kaciranlar olurdu, benim tahminim 300 kisi civari, bunlar cogunlukla ankara siyasal gibi devlete adam yetistiren fakultelere yerlestirileceklerdi.

• Ulan hala çıkıp utanmadan yok efendim bunlar tesadüf, uydurma, soru kitapçığı farklıydı vs geçiniz bunları. Bu kadar tesadüf olabilir mi? Işin trajikomik kısmı hala sıvamaya çalışıyor olmaları.
  • bu sınavda haksız yoldan 1 soru fazla yapan 1 kişi,
    ZİNCİRLEME OLARAK TÜRKİYEDEKİ ÜNİVERSİTE SAYISI KADAR KİŞİNİN KADERİNİ ETKİLİYOR. BU SINAV İPTAL EDİLMELİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 6 Nisan 2011; 1:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMayKaat

http://www.itusozluk.com/goster.php/ygs+2011+deki+%FEifreli+cevaplar/@6740977

zaten bu koru hakkında sağda solda soru sorup dillendirmiş olanlardan bişey beklemeyin , onlarda bişey yapamadı sadece cemaatcilerden kaçan tüyoları yanlış yorumladılar , soru çıkacak sandılar

• yalnız olayın üstünü kapadılar resmen , yoksa bukadar net açıklamalar yapamazlardı ilk günlerden ... savcılık şifrelemeyi tespit edebilse bile birilerinin avantaj sağladığını tespit edemez bence o durumda bilirkişiye bakacaklar , tübitak da olayı örtecek ... gençlerin sesi gür çıkar ve duyulur umarım nediyelim
  • ösym adaya özel kitapçık uygulamasının sonuçlarını görmek için sınavdan önce bi takım pilot okullarda bir deneme sınavı yaptığını söylüyor. bu okulların neresi olduğunu bilen var mı? nette biraz bakındım ve bir şey bulamadım...
    direk ösym içinden birileri bu şifre yöntemini dışarı sızdırmadıysa bile muhtemelen bu deneme sınavlarında kullanılan kitapçıklar da aynı yöntemle oluşturulmuştur. sınavdan önceki mod-medyan telaşı, sınavdan önce bu deneme sınavının kitapçıkları üzerinde şifrenin çözülmüş olmasıyla açıklanabilir gibi geliyor bana.
  • ntv ye katılan dershane hocalarından biri sanırım çocuklar benim 50 dk da çözdüğüm soruları yanıma gelip çocuklar 27-28 soruyu 5 dk gibi bir sürede hemen şudur şudur diyip buldular dedi, hem de çok samimi bir şekilde ... program öyle kapandı

Öncesinde de yaau bi dahaya düzgün yapın yau havasındaydı biz sınavı mı düşüncez yoksa lys ye mi çalışçaz ? gibi sorular ön plana çıktı.

Yoğunlaşılması gereken konu; bu google trend'leri ve soru şifrelemesini yapan firmanın ihaleyi nasıl aldığı ve onların telefon kayıtları incelenmelidir...
    Algoritma söylensin artık yolu yok yakında bulunacak çok az sayıda sonuçla bile geri dönüp dizilim algoritmasına ulaşılabilir ondan sonra çok daha fazla soru çözülebilir olacak daha büyük rezillikler olabilir türkçe fen vs de de

•  YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]
  • Tübitak, savcılık için kaç tane kitapçık örneğin 1.7 milyon kitapçığı temsil edeceğine dair inceleme yapıyormuş. Ama benim Tübitak'a da güvenim kalmadı. Zira balyoz davalarında 2003 yılında hazırlanmış dediği cd 2008 yılında hazırlanmış çıkmıştı.
  • tübitak a kimin güvendiği belli değil mi ? ösym başkanının yalan yanlış açıklamlarından sonra "tatmin oldum" diyenler tabi

burda savcılığın yapabilceği pek bişey yok ancak bazı kitapcıkları açıp bakacaklar ve üstünde alenen şifreleme ile ilgili not bulacaklar ozaman işler değişir yoksa iş bilir kişide ve öğrencilerde
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.