Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

annesi örtülü babası dindar diye çocuklarını aşağılayan ısnıf içersinde küçük düşüren bırak okul eğitimini aile eğitimini alamış öğretmenler sayesinde mi bugüne geldik? o öğretmenler şuan 1 den başlatsan 2 yi zor bitirir kendi kendine laf salatası yapıp acitasyonla haklı olamazsın kusura bakma

@Plan-M;

yazdığımı iyi oku zamanında dedim gerçti sen bu devleti son 8 yıldan ibaret gördüğün için sırf kötülemek için geçmişe bakmassın baksanda hatırlamak istemessin senin tabirinle ok! bide ünlem işareti koyalım tam olsun

git sor büyüklerine bu hızlı eğitimler nasıl yapılmış ne pislikler yapılmış öğretsinler sana çok güvendiğin oda tv anlatmaz sana bunları kendi pisliklerini

yine senin tabirinle oda tv nin ayyukaya çıkmış pisliklerini haberlerde çok gördük zaman gazetesinin yalan haberlerini göster hadi göster? 10 da birini zor bulursun yada bulamazsın

emniyette yapılanmışmış, ne yapacaktı terör örgütüne destek sağlayan o sizin çok övdüğünüz elemanlarımı alacaktı? kusura bakmada bu hep böyle olmuştur herkes yanındakilerine bi kolaylık sağlar sizinkiler yapınca iyi ses yok bu hükümet yapınca kötü ilginç, benle zaten tartışamassın kabul etmişsin afferin

@seylem;

resim koyacağına buraya iki cümle yazamayı deneyebilirsin klavyedeki tuşlara basabilirsin bunu yapabilirsin bu kadar becerin vardır diye umuyorum öyle resim koymakla haklı olunmuyo, yazda görelim senide

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

@evohan;

annesi örtülü babası dindar diye çocuklarını aşağılayan ısnıf içersinde küçük düşüren bırak okul eğitimini aile eğitimini alamış öğretmenler sayesinde mi bugüne geldik? o öğretmenler şuan 1 den başlatsan 2 yi zor bitirir kendi kendine laf salatası yapıp acitasyonla haklı olamazsın kusura bakma

@Plan-M;

yazdığımı iyi oku zamanında dedim gerçti sen bu devleti son 8 yıldan ibaret gördüğün için sırf kötülemek için geçmişe bakmassın baksanda hatırlamak istemessin senin tabirinle ok! bide ünlem işareti koyalım tam olsun

git sor büyüklerine bu hızlı eğitimler nasıl yapılmış ne pislikler yapılmış öğretsinler sana çok güvendiğin oda tv anlatmaz sana bunları kendi pisliklerini

yine senin tabirinle oda tv nin ayyukaya çıkmış pisliklerini haberlerde çok gördük zaman gazetesinin yalan haberlerini göster hadi göster? 10 da birini zor bulursun yada bulamazsın

emniyette yapılanmışmış, ne yapacaktı terör örgütüne destek sağlayan o sizin çok övdüğünüz elemanlarımı alacaktı? kusura bakmada bu hep böyle olmuştur herkes yanındakilerine bi kolaylık sağlar sizinkiler yapınca iyi ses yok bu hükümet yapınca kötü ilginç, benle zaten tartışamassın kabul etmişsin afferin

@seylem;

resim koyacağına buraya iki cümle yazamayı deneyebilirsin klavyedeki tuşlara basabilirsin bunu yapabilirsin bu kadar becerin vardır diye umuyorum öyle resim koymakla haklı olunmuyo, yazda görelim senide

Senin yazdıklalrını okuyunca cevap yazacaktım ki baktım diğer yorumlarda bir arkadas benim yazacagıma benzer bişeyi zaten yazmış , eskilerden falan bahsetmişsin ,sana sunu söyleyim çevremde ,akrabalarımın içinde sol görüşlü oldugu için haksızlığa ugrayan cok kişi dinledim ,bunlardan biride polis olan dayım dır.Kendisi 80 lerin basında siyasetle cok ugrasmamasına ragmen sol görüşlü oldugu siciline işlenerek komiserlige yükselmesi engellenmişitir.Bu sadece bir örnek ,bunun kadar okadar cok örnek varki.Ögretmenleri bana hiç anlatma hele , okudugum yerde atatürk rozeti taktıgım için bana yapmadıklarını bırakmadılar ,Yani ülkede elbette belli kurumlarda solcusu sagcısı muhakkak ayrımlar yapıldı ama sen burda sadece solcular kayırıldı demen sacmalıktan baska bisey degil ,sen bunları başkasına yuttur. Zaman gazetesi ile ilgili yorumuna cok güldüm , bir arastır bakalım zaman ın tekzip aldıgı kac tane haber var diye. Sırf erdal sarızeybek ile ilgili yaptıkları 10 un üzerinde yalan haber var ve bu haberlerin hepsinin yalan oldugu mahkeme sonucu kanıtlanmış . bak bu sadece bir kişiye yaptıkları....gerisini siz düşünün .En basitinden toz kondurmadıgın gazete tartıstıgımız şifre olayını artık ösym nin kabul etmesine ragmen hala böyle birşeyin olmadıgını haber yapmaktadır , işte sana acık secik kanıt ,ac gazeteni oku . Sen bana keriz paprdon deniz fenerin den haber ver neoldu? hani su almanların yüzyılın vurgunu dedigi ,hani paraların zaman ve kanal7 sahiplerine aktarıldıgı belgelenen olay varya ? neoldu o? !!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 7 Nisan 2011; 22:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

@evohan;

acıtasyon yapan sensin , hemde kafandan kurguladığın şeyler le kimse insaların başı kapalı diye çocuklarını falan aşşağılamadı böyle saçma bişey mi olur , bugün bak bakayım devletin tepesinde nekkadar adam varsa hepsnin anasının başı örtülüdür karısıda türbanlı , çoğuda yüksek öğrenim görmüş insanlar yani kimse onları anasının başı örtülü diye toplum dışına falan itmedi , adamın biri ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ , etnik - dini bölücülük suçundan hapse girdi çıktı şuan BAŞBAKAN bilmem haberin var mı ?

sen bunları anlatıp savunmaya çalıştığın şeyle zaten niyetini belli ediyor , "yapmışlarsada iyiki yapmışlar , belli bir zümreye avantaj sağlamışlar ne güzel olmuş" diyorsun ... ne adalet den , nede ahlaktan nasibini almamış bir yaklaşım sunuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Nisan 2011; 22:22:10 >

• quote:

ÖSYM yetkilileri, programlarında bir sorun olmadığının altını çizerek, "LYS'de de aynı programı uygulayacağız" dediler ve eklediler: "Biz de üzgünüz ve şaşkınız. Ama soruları birilerine vermek istesek, neden şifreyle uğraşalım? Neden soruları doğrudan vermeyelim? Ortaya çıkan bu kalıbı bilerek yapsak, basın kitapçığında neden bunu gösterelim?

Yok artık savunmaya gel!

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

• quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

quote:

ÖSYM yetkilileri, programlarında bir sorun olmadığının altını çizerek, "LYS'de de aynı programı uygulayacağız" dediler ve eklediler: "Biz de üzgünüz ve şaşkınız. Ama soruları birilerine vermek istesek, neden şifreyle uğraşalım? Neden soruları doğrudan vermeyelim? Ortaya çıkan bu kalıbı bilerek yapsak, basın kitapçığında neden bunu gösterelim?

Yok artık savunmaya gel!

harbi mi aynı şeyi mi uygulicaklarmış öyle olursa hacı ben denerim bir iki soru atıcağıma bu şekilde atarım

edit:hızlı yazmaktan yazamamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 7 Nisan 2011; 22:32:43 >

• ntv de yen şifre konuşuyolar
  • Protestoya katılacaklar, ellerimizi çember yapalım ...
  • ntv'yi açın
  • ntv de kriptoloji uzmanı

"böyle bir şifrelemeye hiç gerek yoktu , önceden yapılan ve gayet sağlıklı olan sistem daha güvenliydi" olay burda bitiyor bence
  • Konu dagilmasin. Burada amac milyonlarca ogrencinin haksizliga ugramasini engellemek. OSYM'nin bile kabul ettigi bir olayi kabul etmek istemeyen insalarla ne kadar tartissaniz gorusleri degismez. Sunu unutmayalim. Nefret butun kotuluklerin anasidir. Hepimiz bu vatanin evladiyiz. Siz biz diye birbirimizden nefret etmeyelim. Ama emege de saygili olalim. 1.700.000 ogrencinin 12 yillik emegini toplarsak 20 milyon yil yapar. Insanlarin bu kadar yillik hakkini hangi sebep olursa olsun calmak vicdana sigmaz. Bunu savunmak bir insana yakismaz.
  • "Tatmin olmuş değilim " dedi biri kimden ola ki
  • http://www.frm tr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan.html
  • 31 / 40 doğru yanıt verebiliyormuş uzmanların buldukları
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

31 / 40 doğru yanıt verebiliyormuş uzmanların buldukları

şu netteki çözücülerle daha çok bulunuyormuş + sadece matematik değil şıkları rakkamsal olan her soru için geçerli olabiliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Nisan 2011; 22:57:28 >
  • Onlar sanırım elle yapılan bir algoritmadan bahsediyorlar. Bilgisayara verdiğinde hangisinin küçük olduğunu daha kolay görebilir mesela şıklardaki x+2 bilgisayara göre x-2 den daha küçüktür... Aslında bilgisayar gibi düşünsek yani ASCII kullansak daha yüksek doğru oranına ulaşırız diye düşünüyorum ama daha deneyemedim

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: onurkillinc

31 / 40 doğru yanıt verebiliyormuş uzmanların buldukları

şu netteki çözücülerle daha çok bulunuyormuş + sadece matematik değil şıkları rakkamsal olan her soru için geçerli olabiliyor sanırım

• Hala bulamıyosunuz diyo 100.000 soru incelenmiş D: adamın beden diline dikkat edin arkadaşlar
  • gerçek şifre: medyan maksimumun 2 sağındaysa cevap maksimumun 2 sağındadır
  • 37 SORU CEVABI ÇIKARTAN OLMUŞ
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.