Şimdi Ara

ygs puanları yükselir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lys zor olduğu için ygs puanları yükselir mi sizce ? ben hemşirelik istiyorum bu yüzden ygs den tercih vereceğim ama puanım sınırda kalıyor yani puanlar en azından geçen seneki gibi olursa yerleşeceğim yükselirse olmayacak . sizin fikriniz ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pandomima

arkadaşlar lys zor olduğu için ygs puanları yükselir mi sizce ? ben hemşirelik istiyorum bu yüzden ygs den tercih vereceğim ama puanım sınırda kalıyor yani puanlar en azından geçen seneki gibi olursa yerleşeceğim yükselirse olmayacak . sizin fikriniz ne ?

aynı durumdayız farklı bölümler yalnız.. bence geçen seneye göre zor bi sınavdı ygs.. ortalmalara bakarakta bunu anlıyabiliyoruz.. ondna dolayı ygs den alan bölümlerde de puan düşüşü olacak...
  • puanı salla sıralamaya bak
  • ygs puanları biraz daha arttı galiba.çünkü ben ygs5te 411'le 23k oldum bu senen geçen sene o puanla 20-21k arası oluyomuşum.ama diğer puan tüeleri hakkında yorum yapamıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out_of_Time -- 19 Haziran 2013; 18:38:34 >
  • ygs geçen seneye göre kolaydı diyor çoğu kişi . ygs ile alan bölümlerin puanlarının yükseleceğinden korkuyorum açıkçası . benim puanım istediğim yerden 12 puan fazla . yükselmezse girerim gibi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.