Bildirim
YGS sınavından çıktıntan sonra ne yapacaksınız? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorulara bakmanın hic birsey kazandirmayacagini bildiğimden nasıl geçerse geçsin sahile gidip tek basıma bir masada oturup bı sigara yakıp kendi kendime düşünücem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
önce bi arkadaslarll call of, pes akşama kadar akşamda tekrardan lys devam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada Lys çalışırım diyenlerin hiçbiri o gün ders çalışamaz.İnsan 1 haftada anca kendine geliyor.
soruları kontrol ettikten sonra akrabalar tarafından telefon tacizine uğramamak için çıkıp gezmeyi planlıyorum o gün en iyisi evdekiler uğraşsın .d
ygs yi fulledigimi farzederek soruların çözümlerini izlemeyecegim ve günde 10 saatten fazla lys kasmaya baslayacagım. -
İlk biletle Kayseri'ye Gideceğim Orda Bıraktığım Dostlarımla Buluşmak İçin... :) -
Photoshop öğrenip buraya mükemmel bir sonuç paylaşırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
crysis 3 ü bitiririm heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: MDogukan
Krem sürün beyler acısını alır
çok ince -
alinti yapamadim arkadasim kazigin yalnizca ucu incedir ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Balyos
quote:
çok ince
Ince ama uzun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Soru çözümlerine bakmayacagım kesin.
arkadaşlarla bilardo+pes atarız -
Ben soru çözümlerine bakmam diyorum özel ders hocalarım ve rehberlikçim bak diyor. Heralde soru özümlerine bakarım. -
eve gelip soru cozumlerine bakarim iyiyse herkese havami basarim
mat-fen çözümlerine bakarım. muhtemelen tür sos hatırlamam ne yaptığımı. sonra tüm ygs adına elime ne varsa çöpe atar ve lysye devam ederim :)
not: mezun olduğum için geçen seneden acıya bağışıklıklıyım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 7 Şubat 2013; 20:25:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr_gölge
mat-fen çözümlerine bakarım. muhtemelen tür sos hatırlamam ne yaptığımı. sonra tüm ygs adına elime ne varsa çöpe atar ve lysye devam ederim :)
not: mezun olduğum için geçen seneden acıya bağışıklıklıyım :D
acitasyon yapma gölge hepimiz senin dh nin müstakbel derecelik üyesi olduğunu biliyoruz sen fem ygs 5 ten haber ver bakem 155 ten aşağı yaptıysan hemen sağ üst köşedeki çarpı işaretine tıkla
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
Sorulara bakmanın hic birsey kazandirmayacagini bildiğimden nasıl geçerse geçsin sahile gidip tek basıma bir masada oturup bı sigara yakıp kendi kendime düşünücem.
Konya'da deniz olsa aynısını yapardım -
quote:
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X