Bildirim
YGS sınavından çıktıntan sonra ne yapacaksınız? (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dewdragon250
valla ben kıtaplarımı ucretsiz dağıtacaktım.konum kaldırıldı.bende ygs kıtaplarımı bi güzel yakıcam.o kıtaplardan ıntıkamımı alıcam.gece gündüz ailemden çok o kıtapları gördüm.her soru ustunde okadar duşundum yeri geldi çözemedim.bitti o kıtaplar bitti
kardeş boş kitapların varsa bana verebilirsin........................ -
Geçen seneki gibi çıkmasın diye dua edecem -
-
güzel bir öğle yemeği daha sonra malum lys lys lys ben ygs çözümleri dinlemicem zaten full lys kasıcam ...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz
quote:
Orijinalden alıntı: dewdragon250
valla ben kıtaplarımı ucretsiz dağıtacaktım.konum kaldırıldı.bende ygs kıtaplarımı bi güzel yakıcam.o kıtaplardan ıntıkamımı alıcam.gece gündüz ailemden çok o kıtapları gördüm.her soru ustunde okadar duşundum yeri geldi çözemedim.bitti o kıtaplar bitti
kardeş boş kitapların varsa bana verebilirsin........................
kıtaplarımın hepsi dolu
-
Biz napcaz bakalım insan herkes çok yüksek başarı bekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: notbad_notbad
İzleme sonuçları az çok ne yaptığın kafanda belli olur zaten... hemen lys ye çalış çünkü 2,5 ay gibi kısa bir süre kalıyor...Ygsde 400 yapan 300 yapandan 40 puan önde oluyor..Çok önemli değil lys yi kasarsan harikalar yaratirsin..Ygs sadece moral sınavı
-
quote:
Orijinalden alıntı: brbrsalp
quote:
İzleme sonuçları az çok ne yaptığın kafanda belli olur zaten... hemen lys ye çalış çünkü 2,5 ay gibi kısa bir süre kalıyor...Ygsde 400 yapan 300 yapandan 40 puan önde oluyor..Çok önemli değil lys yi kasarsan harikalar yaratirsin..Ygs sadece moral sınavı
Ben de öyle düşünüyorum da babam abartıyor.hep en iyi hocalardan ders aldım en iyi sınıflarda okudum bir de düşük yaparsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pese giderim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Ben de öyle düşünüyorum da babam abartıyor.hep en iyi hocalardan ders aldım en iyi sınıflarda okudum bir de düşük yaparsam
Düşünme bunları konsantre ol sakın lys yi boşlama...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Düşünme bunları konsantre ol sakın lys yi boşlama...
Hayırlısı...
-
Eve gelirim
Eve gider Lys ye baslarim
Soruların çözümlerine bakmayacam biraz dinlenip lys çalışacam :D(dershane hacasının önerisi..) -
lys çalışmaya başlicam -
çözümleri izler akşam içmeye giderim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X