Şimdi Ara

YGS sınavından çıktıntan sonra ne yapacaksınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tembelherif

quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

mat-fen çözümlerine bakarım. muhtemelen tür sos hatırlamam ne yaptığımı. sonra tüm ygs adına elime ne varsa çöpe atar ve lysye devam ederim :)

not: mezun olduğum için geçen seneden acıya bağışıklıklıyım :D

acitasyon yapma gölge hepimiz senin dh nin müstakbel derecelik üyesi olduğunu biliyoruz sen fem ygs 5 ten haber ver bakem 155 ten aşağı yaptıysan hemen sağ üst köşedeki çarpı işaretine tıkla

hocam vallaha sınav anı öyle müstakbel felan dinlemiyo. ygs kader kısmet biraz :)

ygs 5e yarın giricem :)

• quote:

quote:

quote:

mat-fen çözümlerine bakarım. muhtemelen tür sos hatırlamam ne yaptığımı. sonra tüm ygs adına elime ne varsa çöpe atar ve lysye devam ederim :)

acitasyon yapma gölge hepimiz senin dh nin müstakbel derecelik üyesi olduğunu biliyoruz sen fem ygs 5 ten haber ver bakem 155 ten aşağı yaptıysan hemen sağ üst köşedeki çarpı işaretine tıkla

hocam vallaha sınav anı öyle müstakbel felan dinlemiyo. ygs kader kısmet biraz :)

hayırlısıysa olur be gölgem Allah herkesin gönlüne göre versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınavım iyi geçerse eve gelip önce soruları kontrol edeceğim.sonra onun mutluluğu ve artık ygs'den tamamen kurtulmuş olmanın verdiği huzur ile(bu sene 2.senem) saatlerce uyuyacağım.uyandığımda da ibret-i alem olsun diye sokağın ortasında bütün ygs kitaplarımı yakacağım

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlısıysa olur be gölgem Allah herkesin gönlüne göre versin

amin cümlemizin :) tıp kazanayım da derece felan gerisi boş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 7 Şubat 2013; 20:51:54 >

• Sağlıksız bir ruh haliyle sonuçların açıklanmasını beklerim diye düşünüyorum.
  • İyi geçerse Türkçe ve sosyal kitaplarımı odun sobasında yakarım.Kötü geçerse hay .... Der lys çalışırım

İnşallah iyi geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve gelmem herhalde akrabağlar telefon eder onlarla hiç uğraşamam
  • Ben normal bir denemeyi kontrol ederken dahi heyecanlanıyorum. Cevaplarımı kontrol edeceğimi hiç sanmıyorum bu yüzden.

• lys girmeyeceğim için indirmediğim oyun kalmaz heralde.
  • Sabah saat 05 te sabah namazı Kılıp biraz daha kestiririm inş. 07.30 gibi kalkarım. Hemen arabayı alırım.Dışarda hafif bi kahvaltı yaparım.İş yerine ofise giderim.Üst katında şınav falan çekerim.Elim kolum boşalıyor genelde inş. boşalmaz.Biraz koşu falan yaparım.

Sınava gider, ÖLÜMÜNEEEEEEEEEE LAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Deyip bildiklerimi optiğe boşaltırım.Çıkınca, Arabayı alıp çevre yolunda makas atmaya başlarım.Toyotayı bırakıri 2. araba şahini alır biraz lastik yakarım.Beypazarını alırım.Manzara keyfinde içerim adana mersin konya

O Günü atlattıktan sonra, ölümüne lys
  • Geçen sene çıktığım gibi içmeye gitmiştik akşama kadar içtik 1 hafta toparlanamamıştım .

Bu senede soru çözümlerine bakıcam kesinlikle
  • 2-3 yatarım akşam lys çalışmalarına devam ederim
  • İyi geçerse şu müziği açıp eve ve ordan da odama doğru epic bir yürüyüş yaparım herhalde:http://www.youtube.com/watch?v=ioE_O7Lm0I4

Kötü geçerse kendime acıyarak eve gider saatlerce uyurum.
  • Sınav ne zaman ?
  • Ben gecen sene sinavdan cikinca iskender kebap cektim ustunede alisveris yaptim kafam rahatladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 8 Şubat 2013; 14:56:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

İyi geçerse şu müziği açıp eve ve ordan da odama doğru epic bir yürüyüş yaparım herhalde:http://www.youtube.com/watch?v=ioE_O7Lm0I4

Kötü geçerse kendime acıyarak eve gider saatlerce uyurum.

• sınavdan 1-2 gün önce eyüp sultana sınav sonrası da sahilde temiz bir hava daha ne olsun..
  • valla ben kıtaplarımı ucretsiz dağıtacaktım.konum kaldırıldı.bende ygs kıtaplarımı bi güzel yakıcam.o kıtaplardan ıntıkamımı alıcam.gece gündüz ailemden çok o kıtapları gördüm. her soru ustunde okadar duşundum yeri geldi çözemedim.bitti o kıtaplar bitti
  • uyuyacam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.