Şimdi Ara

YGS SON 40 GÜN KALA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , son 40 gün kala tavsiyelerinize ihtiyacim var 280-300 ham puan almam lazim turkce,sosyal yapicam 30 turkce.30 sosyal.yapsam yeticek bana nasil.bir calisma duzeni izlemeliyimm , cografyam ve dil.bilgisi cok eksik , saniyorumki matematiktende 5 cikartirim yardimci olursaniz cok sevinirim , deneme olarak ne almaliyimb, nasil bir calisma izlemeliyim . Cok tesekkur ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar kisi bakiyor , bir kisi bile bir insani yönlendirmek bu kadar zormu .

• Hocam şöyle söliyim aslinda derdim cografya , tarih , felsefe tarihten gene 12 net cikartirim gibime geliyo ama cografya ve felsefe hakkinda hic bir bilgim yok ve zor geliyo , turkceyi.paragraf kacirmamaya calisicam ama cografya beni cok korkutuyo ,

• Aç kitabı çalış, konuların özetini çıkar deftere, aklında kalıcaktır.Çalışmaktan başka bir sırrı yok ki bu işin ne bekliyorsunuz anlamıyorum.
  • benimde seninki gibi coğrafyam ve matematiğim sıkıntılı toplasan 2sinden 10net anca çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinsinan1907

Arkadaşlar merhaba , son 40 gün kala tavsiyelerinize ihtiyacim var 280-300 ham puan almam lazim turkce,sosyal yapicam 30 turkce.30 sosyal.yapsam yeticek bana nasil.bir calisma duzeni izlemeliyimm , cografyam ve dil.bilgisi cok eksik , saniyorumki matematiktende 5 cikartirim yardimci olursaniz cok sevinirim , deneme olarak ne almaliyimb, nasil bir calisma izlemeliyim . Cok tesekkur ederim .

YGS 23ünde değil mi ne 40 günü yahu?
  • Felsefeyi fazla 1 haftada halledersin FEM Konu anlatımı var onu al her gün 1 konu bitirsen biter zaten 8 konu falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 8 Şubat 2014; 15:33:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    40 Günde TYT [BİTMEDİ]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.