Şimdi Ara

ygs ve lys puan hesaplama modulu hazırlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ygs ve lys puan hesaplama modulu hazırlıyorum. ygs modulu bitti ve gayet iyi sonuçlar veriyor, hatası 1 puanın altında. lys yi hazırlamam için ise en azından 20 kişinin ygs ve lys ( aynı kişiye ait hem ygs hem lys lazım) sonuç belgesine ihtiyacım var. Eğer yeterli sayıda katılım sağlanabilirse puan hesaplama modulunu hazırlayıp paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslnx -- 27 Ağustos 2013; 1:44:11 >

• arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.....
  • Yalnız ygs yi bu seneye göre yaparsan puanları fazla gösterebilir bizdeki 7-8 puan artışı olmuştu ama bunun nedeni full çeken olmadığı ve ona göre çan eğrisi yapıldığı içindi.seneye full çeken olursa modülün puanları 7-8 puan fazla hesaplamış olur
    sadece bunu atladıysan bilgilendirmek için yazdım atlamadıysan sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woozer -- 27 Ağustos 2013; 2:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woozer

Yalnız ygs yi bu seneye göre yaparsan puanları fazla gösterebilir bizdeki 7-8 puan artışı olmuştu ama bunun nedeni full çeken olmadığı ve ona göre çan eğrisi yapıldığı içindi.seneye full çeken olursa modülün puanları 7-8 puan fazla hesaplamış olur

ygs puan hesaplama modulu sadece 39-40 yapanlar ve 260 ın altında yapanlar için 1-2 puan hata veriyor. diğerleri için hata 0.5 puanın altında. şimdi lys yapacağım ama bilgi gelmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woozer

Yalnız ygs yi bu seneye göre yaparsan puanları fazla gösterebilir bizdeki 7-8 puan artışı olmuştu ama bunun nedeni full çeken olmadığı ve ona göre çan eğrisi yapıldığı içindi.seneye full çeken olursa modülün puanları 7-8 puan fazla hesaplamış olur

2013 yığınsaldan karşılaştırma yapacaklarına göre problem yok bence

• http://n1307.hizliresim.com/1c/1/psgzz.jpg
    http://img472.yukle.tc/images/972adsiz.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 27 Ağustos 2013; 17:48:09 >
  • donanımhaberde sadece 1 kişi mi çıktı ? arkadaşlar ygs ve lys sonuç belgelerimizi paylaşalım ki hem yeni gireceklere hem de ikinci sefer girmeyi düşünen arkadaşlar için puan hesaplama modulunu hazırlayayım ve herkes faydalansın.

not: tc kimlik ve isim olmadan paylaşılsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben excel de ygs denemelerimi kaydetmek için yapmıştım böyle bir şey. İsterseniz paylaşabilirim. Belki faydası olur.
  •  ygs ve lys puan hesaplama modulu hazırlıyorum

ygs ve lys puan hesaplama modulu hazırlıyorum

• eski konulara bakarsdn sonuc belgelerine ulasabilirsin.
    ygs icin sadece puan modulumu var siralama da eklersen tadindan yenmez

+TAKİP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Leakage

eski konulara bakarsdn sonuc belgelerine ulasabilirsin.
    ygs icin sadece puan modulumu var siralama da eklersen tadindan yenmez

+TAKİP

ygs ve lys sonuçlarının aynı kişiye ait olması lazım, eski konulardan buna ulaşmak çok zor. bu nedenle aynı kişiye ait ygs ve lys paylaşımı gerekli.
  • şu sıralar bölüm durgun okul baslayinca gör buralari :)
    ygs sıralama kesin olsun :D

• Mr.Leakage kullanıcısına yanıt
    osym lys için yığınsal (kümülatif sıralamayı açıklayacak. o zaman doğru bir şekilde sıralamayı da ekleyeceğim.20-30 kişiden alınan veriler ile sıralama koymak doğru olmayacağını düşünüyorum.
  • mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77203192&p=1

Buraya Bak istersen 2013 sonuclar

• Mr.Leakage kullanıcısına yanıt
    aynı kişiye ait ys ve ygs olması gerekiyor. ygs puanı lys ye etkilediği için bu nedenle sadece lys işime yaramıyor. teşekkür ederim bilgilendirme için @Mr.Leakage
  • önemli değil kısa zamanda yapman dilegiyle

• ermisss kullanıcısına yanıt
    hocam paylaşırsanız belki yardımcı olabilir. hem karşılaştırma yapmış olurum.
  • aslnx A kullanıcısına yanıt
    BUYRUN. 100 yazan hücreleri incelerseniz kullandığım katsayılar yazıyor. Sorubak.com' a göre hazırladım bunu.

@aslnx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.