Şimdi Ara

YGS ye 3 Ay Kala Kaç Net Yapmak Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an 90 net yapıyorum.İlk 20 000 e girsem mutluyum.
    Acaba geçen sene şu zamanlarda kaç net yaptınız ve gerçek sınavda kaç net yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayni durumdayim takip

• geçen sene bu zamanlarda 45 net falan yapıyordum ama hiç umrumda değildi sınav
    şuan en son 74 yaptım ygs 75-80 yapsam yeter bana.onun içinde denemelerde bi 90 falan yapmam lazım
  • Arkadaş geçen sene bu zaman 90 110 arası yapıyordu ygsde neti tam aklımda değil 7k olup tıp yazmıştı.ygs neti bir anda yükseliyor kırılma noktası var sabır önemli

• Saol kardeş mutlu oldum

• Geçen sene

70-90 arası net yapıyordum ygs-5 'te 135 bin oldum. Ayrıca TM'ciysen ilk 20 bine girmen çok çok zor. MF'ciysen 90 netle 20 bine girmen daha zor. Hani bu sene dershane denemelerinde 100 net altına düşmedim ben bile 30 bine razıyım YGS-5'de. Ve bi arkadaş 7k olup Tıp yazdı demiş. Ki 7 bin orda ygs değil lys puanı. Yani sonuç olarak kendini kandırmak istiyorsan 20 bin olurum de. Geçen sene 50 bin olurum diyordum bende ve sonucu yazdım. Çözdüğün denemenin zorluğuna ve YGS'ye uygunluğuna göre ortalama 120-60 bin arası olursun.
  • Beyler oyle bi an gelecekki kendiniz bile inanamayacaksiniz netinize.Ben 1 ay evvel 19 fen dogrusu yaparken suan 34 e getirdim.Arkadasin dedigi gibi bi kirilma ani var.O an er yada gec gelecek kendinizi salmayin ders calismaya devam edin

• Ea yım. Şuan 70 net ediyorum. Sınava kadar 90-95 yapmam lazım.

• aynı durumda sayılırım en son ki denemem 97 net sosyal baya düşük geldi (15) 2 haftadır gıdım gıdım ilerleme 2 haftada 5 veya 7 net 3 ay kala korkuyorum 20 k ya girmem lazım ki okul puanıyla 21k dan tercih yapamayım :/ siz nasıl uyükseltiyorsunuz? Nasıl yükseltebiliriz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide bana okul 52 puan eklicek

Sıralama nasıl oynar 10-20 k arasında puan yaparsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.