Şimdi Ara

Ygs ye çalışmaya başlayayım mı yoksa müfredatı mı bekleyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün ygs için program yapıcaktım (amacım yaz sonuna kadar ygs yi bitirmek) matematik konularının değiştiğini gördüm sizde programı yapıp çalışmaya başlayayım mı yoksa yeni müfredatın açıklanmasını mı bekleyeyim arkadaşlar ? yardımcı olursanız sevinirim 11. sınıfım meslek lisesi öğrencisiyim.

• ne beklemesi kafa mı buluyon altı üstü iki üç konu kalkmış zaten çoğu lysden kalkmış , şuan gidipde karmaşık sayıların kutupsal gösteriminden soru çözmüyorsan otur çalış
  • başla mebin dağıttigi kitaplardan çalış meb ara sınıf testlerini çöz vede okuma anlama becerini geliştir kitap oku hergun paragraf çöz bunları yaparsan seneye bugün bana dua edersin benden demesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taban aritmetiği kalktı diyende var kalkmadı diyende var bide obeb okek lys ye atılabilirmiş ben şimdi program yapsam bunları kaldırsalar veya lys ye atsalar sıkıntı olur
  • ya salla çalışmayı daha zaman var
  • öğrenilmiş bir şey unutulmaz. eğer konuları öğrenirsen ygsde de çıksa lysde de çıksa yaparsın. çalışmamak için bahane uydurmayın arkadaşlar istediğiniz konuya çalışın çıkar çıkmaz bir şey kaybetmezsiniz.
  • Dostum bende 11.sınıfım bence 11.sınıf konularını bitir yazılıların bitsin öyle başla ygs ye ben öyle yapacam.Çünkü 11i halletmeden ygs çalışman saçma olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.