Şimdi Ara

Ygsden sonra büyük bir bosluga duseceksiniz. LYS...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lys 2 ayda olmaz diyen arkadaşlar görücem ben sizi 2 ay sonra baştan kaybetmişsin siz
  • simdilik pek sorun yok,sadece baba konular kaldı organik,türev integral geçen seneden biraz da temel var allahın izniyle biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

lys 2 ayda olmaz diyen arkadaşlar görücem ben sizi 2 ay sonra baştan kaybetmişsin siz

hocam 3 aya yakın vakit var bunlar sanırım gezecek üç ayda olmaZ ya hani

• quote:

Orijinalden alıntı: STAN-erdem

quote:

lys 2 ayda olmaz diyen arkadaşlar görücem ben sizi 2 ay sonra baştan kaybetmişsin siz

lafı ağzımdan aldın hocam
  • YGS'den sonra kendini direk toparlayabilen ve maksimum bir gün sonra direk LYS'ye başlayabilenin 3 ayda bitiremeyeceği şey yoktur bence. YGSdeki hataları tekrarlamayıp düzenli ve disiplinli bir çalışma programıyla her şey yapılır. Saygılar.
  • benim içim rahat sözelci olmanında bir avantajı var coğrafya bitti.tarihten çağdaş türk dünyası kaldı,felsefeden mantık,edebiyat milli edb ve cumhuriyet kladı yetiştirebilirim.Bazı öğrenciler ygs yi çok önemsiyor tabi ygsden gitceklere sözüm yok.2,5ayda hiç lys çalışmamış biri zor yetiştirir konuları.Çok kasarsa öyle birde bahar geliyo zaten gevşeme vakti o yüzden sıkıntılıı.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen ben anlamıyorum bir hesaplama yapayım dedim geçenlerde gayette rahat yetişiyor bir an düşünüp sordum kendime başka bir dersten de mi çıkacak acaba diye abi çok mu kısa iki buçuk ay zaten lys konularının yarısını ygs çalışırken bitirdik geriye kalan diğer yarısı ve gerçekten hakkıyla çalışan üstesinden gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: after1

benim içim rahat sözelci olmanında bir avantajı var coğrafya bitti.tarihten çağdaş türk dünyası kaldı,felsefeden mantık,edebiyat milli edb ve cumhuriyet kladı yetiştirebilirim.Bazı öğrenciler ygs yi çok önemsiyor tabi ygsden gitceklere sözüm yok.2,5ayda hiç lys çalışmamış biri zor yetiştirir konuları.Çok kasarsa öyle birde bahar geliyo zaten gevşeme vakti o yüzden sıkıntılıı.

Hocam Genel Türk Tarihine çalıştın mı ? Kalktı diyorlar.Güvender de yok o konular,direk beylikten devlete den başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

quote:

quote:

Aynen ben anlamıyorum bir hesaplama yapayım dedim geçenlerde gayette rahat yetişiyor bir an düşünüp sordum kendime başka bir dersten de mi çıkacak acaba diye abi çok mu kısa iki buçuk ay zaten lys konularının yarısını ygs çalışırken bitirdik geriye kalan diğer yarısı ve gerçekten hakkıyla çalışan üstesinden gelecektir

şunu kesinlikle göz önünde bulundurun 7 8 saat çalışmak değil 2 3 saat verimli çalışmak önemli çevremde var 7 8 saat rahat çalışıyo ama verim çok düşük

• Sayisali bilmem de TM için yetişir diye düşünüyorum birazda edebiyat temeli varsa

• Türev integral bitirdim. Sistemlerin de cogu bitik. Iorganik iyi öğrendim test çözmek kaldı. Fizikten biraz eksiğim var onlar da rahat kapanir. Asıl lysde akmayi planliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Türev integral bitirdim. Sistemlerin de cogu bitik. Iorganik iyi öğrendim test çözmek kaldı. Fizikten biraz eksiğim var onlar da rahat kapanir. Asıl lysde akmayi planliyorum

siz baya rahatlarsınız ygs den sonra bolca test çözmek dışında pek bir şey kalmamış
  • Mat 2 den birkaç konu kaldı onları bitirip LYS Fizik ,Matematik ve Geometri tekrar edip biyoloji sistemleri bitreceğim
  • Trigonometri,eşitsizlikler ve parabol dışında hiçbir konuyu bitirmedim.Matematikte sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum fakat özellikle fizik beni çok korkutuyor
  • mezunum ve bir daha aynı hataya düşmem mat 2 de sadece türevle integral kaldı türevinde yarısından çoğunu biliyorum geometride de konikler homoteti çemberin analitiği falan kaldı zaten ygs den çıktıktan sonra lys çalışmayanların çoğu pişman olacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

İyice bokunu çıkardınız yeter ya. Ulan böyle baltalı ilah gibi davranmak hoşunuza mı gidiyor yok sınav zor olacak yok lys zor olacak yok daha çalışmadıysan kazanamassın bi susun be kardeşim. İsteyen istediğine istediği zaman çalışsın ota boka bi karamsarlık lys konularının çoğuna tabi ki ygsden sonra çalışılır geçici hafıza diye bir şey var gereksiz gereksiz polinom parabol gibi andaval konuları bir ömür boyu aklımda tutacağım yok heralde hepsine 3-5 gün bakacağım ve gireceğim sınava. Uyuz oluyorum böyle tiplere ya.

Ulan adamsın lan sonunda benimle benzer fikirde biri çıktı.
    Konuya bak ya toplu ağıt konusu sanki. Ne bu hüzün lan kendinize gelin biraz? Adam 450 puan yapıyor hala lys derdinde, "off matematikten 1 yanlışım çıkıyor, biyolojide şu konum eksik .s.s" tribinde herkes. Adam türev konusuna 3 ay az diyor ya. Nasıl yetiştiricem diye yakınıyor... gidin çalışın anasını satayım o zaman. ygsden 400-450 alan adam bu konuları da bitirir heralde 3 ayda.
    Bana gelince, ben de hiçbir şey bilmiyorum lysden. bildiğin sıfırım. ygs'de de pek bir şey çalışmadım açıkçası, sadece temel bilgilerimi kullanarak 300 civarı puan yapıyorum. ne olcaksa olsun artık diyorum fakat bu YGS forumuna her girdiğimde sinirim bozuluyor.

• ygs den agir bir tokat yedikten sonra 3 ay sıkı bir calisma yaparak fenden 60 net hedefliyorum zaten suan 30 falan yapiyosam 30 arttirmak cok zor olmasa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: IsmailAkdag

YGS'den sonra kendini direk toparlayabilen ve maksimum bir gün sonra direk LYS'ye başlayabilenin 3 ayda bitiremeyeceği şey yoktur bence. YGSdeki hataları tekrarlamayıp düzenli ve disiplinli bir çalışma programıyla her şey yapılır. Saygılar.

+1 ama biraz lys çalışması iyi olur

• Lys fizik, lys kimya, lys matematik, lys geometri duruyor
    Biyolojide ise iki tane sistem konusu kaldı.
  • Kimseye kulak asmayın bence yok yetiştiremezsiniz, yok ne yapıcaksınız diyenlere benim de eksik konularım var gayette rahatım açıkçası Tanıdıklarım türev için bile yok halledemezsin çok zor kesin 12.sınıf başlamadan halletmen lazım falan derlerdi gördük ne kadar zor olduğunu insanlar kendileri zorlanınca herkes o duruma düşsün istiyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.