Şimdi Ara

Ygsden sonra büyük bir bosluga duseceksiniz. LYS...... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygsyi 6 ayda bitiremeyen adam gelip burada sifirdan 2 ayda rahat biter yeaaaa cekmesin bosuna.Sinavdan sonra da keske lys calissaydim diye kafanizi vuracaksiniz benden soylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo mühendisi

mezunum ve bir daha aynı hataya düşmem mat 2 de sadece türevle integral kaldı türevinde yarısından çoğunu biliyorum geometride de konikler homoteti çemberin analitiği falan kaldı zaten ygs den çıktıktan sonra lys çalışmayanların çoğu pişman olacaklar

Homotetiyi bitirmeye bak,YGS konusu o,karşına çıkarsa ağzın açık kalmasın sınavda
  • LYS-YGS ortak götürdüm. Matematik Geometri 'den öyle aman aman bir sıkıntım yok Allah'a şükür. Son 2 ayda Matematik - Geometri'den testler çözeceğim. 1 Ay Edebiyat-Coğrafya çalışırım son ay full test çözerim . Denemeleri de eksik etmem rahatım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: STAN-erdem

quote:

lys 2 ayda olmaz diyen arkadaşlar görücem ben sizi 2 ay sonra baştan kaybetmişsin siz

hocam 3 aya yakın vakit var bunlar sanırım gezecek üç ayda olmaZ ya hani

lafı ağzımdan aldın hocam

Aynen ben anlamıyorum bir hesaplama yapayım dedim geçenlerde gayette rahat yetişiyor bir an düşünüp sordum kendime başka bir dersten de mi çıkacak acaba diye abi çok mu kısa iki buçuk ay zaten lys konularının yarısını ygs çalışırken bitirdik geriye kalan diğer yarısı ve gerçekten hakkıyla çalışan üstesinden gelecektir

şunu kesinlikle göz önünde bulundurun 7 8 saat çalışmak değil 2 3 saat verimli çalışmak önemli çevremde var 7 8 saat rahat çalışıyo ama verim çok düşük

evet çalıştım müfredattan kalktığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı güvenderde olması lazım ama bnden sana tavsiye konu anlatım FDD nin kitabı sözellerde sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi after1 -- 17 Mart 2013; 15:54:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

İyice bokunu çıkardınız yeter ya. Ulan böyle baltalı ilah gibi davranmak hoşunuza mı gidiyor yok sınav zor olacak yok lys zor olacak yok daha çalışmadıysan kazanamassın bi susun be kardeşim. İsteyen istediğine istediği zaman çalışsın ota boka bi karamsarlık lys konularının çoğuna tabi ki ygsden sonra çalışılır geçici hafıza diye bir şey var gereksiz gereksiz polinom parabol gibi andaval konuları bir ömür boyu aklımda tutacağım yok heralde hepsine 3-5 gün bakacağım ve gireceğim sınava. Uyuz oluyorum böyle tiplere ya.

Ulan adamsın lan sonunda benimle benzer fikirde biri çıktı.
    Konuya bak ya toplu ağıt konusu sanki. Ne bu hüzün lan kendinize gelin biraz? Adam 450 puan yapıyor hala lys derdinde, "off matematikten 1 yanlışım çıkıyor, biyolojide şu konum eksik .s.s" tribinde herkes. Adam türev konusuna 3 ay az diyor ya. Nasıl yetiştiricem diye yakınıyor... gidin çalışın anasını satayım o zaman. ygsden 400-450 alan adam bu konuları da bitirir heralde 3 ayda.
    Bana gelince, ben de hiçbir şey bilmiyorum lysden. bildiğin sıfırım. ygs'de de pek bir şey çalışmadım açıkçası, sadece temel bilgilerimi kullanarak 300 civarı puan yapıyorum. ne olcaksa olsun artık diyorum fakat bu YGS forumuna her girdiğimde sinirim bozuluyor.

Buradakilerin çalışmaktan beyni yumuşamış kardeşim takmayacaksın birkaç konu dışındakileri.

• quote:

İyice bokunu çıkardınız yeter ya. Ulan böyle baltalı ilah gibi davranmak hoşunuza mı gidiyor yok sınav zor olacak yok lys zor olacak yok daha çalışmadıysan kazanamassın bi susun be kardeşim. İsteyen istediğine istediği zaman çalışsın ota boka bi karamsarlık lys konularının çoğuna tabi ki ygsden sonra çalışılır geçici hafıza diye bir şey var gereksiz gereksiz polinom parabol gibi andaval konuları bir ömür boyu aklımda tutacağım yok heralde hepsine 3-5 gün bakacağım ve gireceğim sınava. Uyuz oluyorum böyle tiplere ya.

+1

• quote:

adamın dibisin
  • quote:

YURU BE FİDEL ! COK DOGRU KONUSTUN

ARKADASLAR EMPERYALİSTLERİN SİZİ DAHA ALT SİRALARA DUSURMEK İCİN BASLATTİGİ BU PSİKOLOJİK SAVASA YENİLMEYİN !

GUCLUYUZ BASARABİLİRİZ.KİMSENİN SİZİ YOLUNUZDAN CEVİRMESİNE İZİN VERMEYİN.

NE DİYOR CHE
    GERCEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

NOT: şaka yapıyorum ama siz dediklerimi bi düşùnün

• quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo mühendisi

mezunum ve bir daha aynı hataya düşmem mat 2 de sadece türevle integral kaldı türevinde yarısından çoğunu biliyorum geometride de konikler homoteti çemberin analitiği falan kaldı zaten ygs den çıktıktan sonra lys çalışmayanların çoğu pişman olacaklar

Homotetiyi bitirmeye bak,YGS konusu o,karşına çıkarsa ağzın açık kalmasın sınavda

hadi ya dershanede ki geometrici lys konusu o sormazlar demişti halbuki

• ilk 3 hafta supersonic bir hızla lys matı bitirip denemelere girişecem hayırlısıyla ayrıca kimyadanda organiği bitirmeye çalışacam pazartesiden ştşbaren çalışmaya başlıyacam sınav iyi gelsin kötü gelsin
  • Zaten kimse kalkıpta ''0'' bilgiyle lys çalışmıycak herkesin az çok konuya aşinalığı vardır.
    Çoğu konu hakkında temel bilgileri ve formülleri biliyorum bol bol soru çözecem.
    Şu ygs illetinden kurtulayım ne olacaksa olsun artık psikolojisindeyim bıktırdı iyice denemelerimdeki dalgalanmalar yıprattı iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifavc

Fazla abartmayalımda şuan LYS konularınz belli başlı bitmiş olsaydı . 2.5 ay sadece deneme çözerdinz . Buda size çok yarar sağlardı ..

tamam sen öyle yap o zaman seneye girecekmişsin ne uğraşıyosun adamlarla
  • quote:

adamsın
  • quote:

quote:

Konuya bak ya toplu ağıt konusu sanki. Ne bu hüzün lan kendinize gelin biraz? Adam 450 puan yapıyor hala lys derdinde, "off matematikten 1 yanlışım çıkıyor, biyolojide şu konum eksik .s.s" tribinde herkes. Adam türev konusuna 3 ay az diyor ya. Nasıl yetiştiricem diye yakınıyor... gidin çalışın anasını satayım o zaman. ygsden 400-450 alan adam bu konuları da bitirir heralde 3 ayda.
    Bana gelince, ben de hiçbir şey bilmiyorum lysden. bildiğin sıfırım. ygs'de de pek bir şey çalışmadım açıkçası, sadece temel bilgilerimi kullanarak 300 civarı puan yapıyorum. ne olcaksa olsun artık diyorum fakat bu YGS forumuna her girdiğimde sinirim bozuluyor.

Kesinlikle katılıyorum. Sayısal olmadığım için o alanla ilgili yorum yapamam ama forumdaki " 3 ayda LYS yetişmez " mantığına çok sık rastlıyorum ve saçma buluyorum açıkçası. Eşit ağırlık öğrencisiyim ve orta düzey edebiyat temeli olan, mat2 derslerini boş geçirmemiş (yani biraz olsun ön bilgiden bahsediyorum), formül ezberleme&uygulama kaabiliyeti olan herkese 3 ay fazla bile gelir. Türev & İntegral adına şuan türevi %90 bitirdim. Söyleyebileceğim tek şey iki haftanın "bile" türeve fazla olduğu. 3 ay her gün, " düzenli " olarak çalışan bir kimse LYS'de çok fazla süprizle karşılaşmaz. Bildiğiniz ezbere, bilgi haznesine dayalı bir sınav. YGS'deki hatalar tekrarlanmamalı sadece.

Bir de arkadaşların da dediği gibi melankoliye gerek yok diye düşünüyorum. Başarıyı düşürür çünkü. Olumlu olmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kateleya

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum. Sayısal olmadığım için o alanla ilgili yorum yapamam ama forumdaki " 3 ayda LYS yetişmez " mantığına çok sık rastlıyorum ve saçma buluyorum açıkçası. Eşit ağırlık öğrencisiyim ve orta düzey edebiyat temeli olan, mat2 derslerini boş geçirmemiş (yani biraz olsun ön bilgiden bahsediyorum), formül ezberleme&uygulama kaabiliyeti olan herkese 3 ay fazla bile gelir. Türev & İntegral adına şuan türevi %90 bitirdim. Söyleyebileceğim tek şey iki haftanın "bile" türeve fazla olduğu. 3 ay her gün, " düzenli " olarak çalışan bir kimse LYS'de çok fazla süprizle karşılaşmaz. Bildiğiniz ezbere, bilgi haznesine dayalı bir sınav. YGS'deki hatalar tekrarlanmamalı sadece.

Bir de arkadaşların da dediği gibi melankoliye gerek yok diye düşünüyorum. Başarıyı düşürür çünkü. Olumlu olmak gerek.

ne gerek var sınava giderken bi bak formülere yaparsın nasılsa aşinasın

• quote:

• Bitsede gitsek diyorum ben, ygs'den sonra parti vereceğim evde ne boşluğu la Son 2 hafta kala çalışmaya başladım zaten, coğrafyayı bitirdim, Türkçe'ye göz atıyorum şimdi. Rahatım sıkıntı yok.
  • TM öğrencisi olarak kendi adıma konuşayım:

Matematik:Simetri LYS 4'lü Setteki ilk 2 kitabı ve 4.kitaptan özel tanımlı. fonk ve limiti bitirdim.(Tek sıkıntım soru çözmedim muhtemelen unuttum ancak hatırlamak zor değil sonuçta temeli oluşturdum)

Geometri:YGS Geometriyi bilen birinin 20 net yapmaması için bir sebep yok.Uzay geometriyi az-çok biliyorum koniklere çalışacağım.(Zaten Geometri adına yaptığım YGS çalışmalarının çoğu LYS kitaplarından)

Edebiyat:11.sınıf bayağı iyi.11.sınıfa kadar olan kısıma da çalıştım pek sıkıntı yok.(bkz:söz sanatları 2 saatte bitti;soru kaçırmamaya başladım,detayları YGS'den sonra inş).Cumhuriyet'ten de yarısına hakimim.Kalan kısmı 3 ayda yetişmez diyenler bile olacaktır.(Forumun genel ahlak kuramı bilirsiniz).

Coğrafya:Bu derste geometri gibi sadece YGS bilgisiyle 18 net çıkarılabilir.Buna ek olarak krom,bor nerde çıkar maydonoz nerede yetişir:D,uluslararası örgütler...En sevdiğim ders...Genel kültür...Çok eğlenceli olacaktır.

Sözün kısası:MF arkadaşları bilmiyorum ancak TM arkadaşlar rahat olsun ve kendine güvensin.Ben Türevin %15'ini ancak biliyorumdur ama YGS'den sonra neredeyse tek derdimiz matematik olacağından o şevkle rahat biter.Gönlünüz ferah olsun şimdilik önünüzdeki YGS maratonuna bakın.Zaten YGS'den gelecek ortalama-iyi bir sonuçla moraliniz kuvvetlenecek ve işler sandığınızdan daha da iyiye gidecektir.İyi forumlar.

• Şu geçen 1-2 ayda Mat2'yi kitabını bitirmeniz gerekirdi arkadaşlar.
  • Rakip eleme haydi hayırlısı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.