Şimdi Ara

Ygsden sonra büyük bir bosluga duseceksiniz. LYS......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygsye hazirlandiginiz kadar lysyede hazirlandiniz mi. 2.5 ayda ne yapabileceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha hiçbir konuya çalışmadım yeni başlayacağım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih52

Daha hiçbir konuya çalışmadım yeni başlayacağım hayırlısı

Hocam moralinizi bozmak istemem ama .. LYS ' ye henüz çalışmaman bayaa kötü olmuş . Peki YGS Puanların ne civarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifavc

quote:

Daha hiçbir konuya çalışmadım yeni başlayacağım hayırlısı

Hocam moralinizi bozmak istemem ama .. LYS ' ye henüz çalışmaman bayaa kötü olmuş . Peki YGS Puanların ne civarda ?

Dersane sınavlarında 400 civarı türkiye genellerinde güvender 355 özdebir 392

Bir şey olmaz bu kadar abartmayın zaten ygs'nin çoğu lys nin içinde
  • Fazla abartmayalımda şuan LYS konularınz belli başlı bitmiş olsaydı . 2.5 ay sadece deneme çözerdinz . Buda size çok yarar sağlardı ..
  • Mezun olmanin verdigi dil acisiyla mat 2 bitti unutmiyim diye gunde bi deneme atiyorum. Edebiyat da cumhuriyet bitti kolay konular kaldi. Ygsden sonra sulalem rahat yani ama bence hic bilmeyen biri sıkı calismayla 40 45lik kivama gelir matematikte. Edebiyatta da bi 45 yapilir en kotu.

• quote:

Fazla abartmayalımda şuan LYS konularınz belli başlı bitmiş olsaydı . 2.5 ay sadece deneme çözerdinz . Buda size çok yarar sağlardı ..

orası öyle tabiki ama o durum ygs için de geçerliydi ygs eylül ayında bitmiş olsaydı sadece deneme çözerek ilerletirdik bu zamana kadar ama zaten onları başarabilenler 1k'ya geriyor gerisindekiler orta düzey öğrenciler herkesten bunu beklemek yanlış olur kanımca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek eksiğim adam akıllı türevi tekrar edeceğim sağlamlaştırmam lazım - integral - cumhuriyet edebiyatı. sanırım 2.5 ay fazla bile ha ?
  • Matta 12
    Geo 12
    Fizikte elektrik alan potansiyel cart curt.
    Kimyada organiğin kalan yarısı ve 11
    Biyolojide 11 in yarısı ve 12

Bunları bitirmem gerek yeter heralde 2 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

quote:

Fazla abartmayalımda şuan LYS konularınz belli başlı bitmiş olsaydı . 2.5 ay sadece deneme çözerdinz . Buda size çok yarar sağlardı ..

orası öyle tabiki ama o durum ygs için de geçerliydi ygs eylül ayında bitmiş olsaydı sadece deneme çözerek ilerletirdik bu zamana kadar ama zaten onları başarabilenler 1k'ya geriyor gerisindekiler orta düzey öğrenciler herkesten bunu beklemek yanlış olur kanımca.

Şu ygs eylulde bitmeliydi diyenler nasil sacmaladiklarinin farkinda degiller sanirim . Ulan eylulde konulara calisip bitirmis olsak 7-8 ayda hersey silinir giderdi be oyle sacmalik mi olur? ayrica lys deki cogu konunun icinde ygs de var ben gecen sene hem ygs hem lys kitabi acmadan lys mat +geo 52 net fen 53 net yaptim lys lerde . Kitap kabagi acmamistim geo disinda . Ygs ye gore lys ler asiri basit kaliyor.

Şaka yapıyorsun sanırım? Ygs eylülde bitseydi eğer sen sadece deneme çözüp yaptığın yanlışlara bakacak ve eksik konun varsa onları tamamlayacaktın geri kalan zamanlarda lys çalışacak ve emin ol ygs'ye kadar ikiside tamamlamış olacaktın...

• okuldan kız arkaşım okul olduğu için lys çalışamıyorum demişti ee bende ne yapacaksın diyince (şuana kadar hiç heyet raporu almadı) 2 tane heyet raporu alıp bitiricem demişti /sabah-akşam/ boş olacak tabi aklıma yatmışdı ama heyet raporu almak baya zorlaşmış

• Matematiği bitirdim, kimya ve biyoloji okulda bitecek, tek eksiğim fizik diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

Matematiği bitirdim, kimya ve biyoloji okulda bitecek, tek eksiğim fizik diye düşünüyorum

kimya ve bio hiç bakmadınız mı v???

• lys nin yüzde kaçı ygs

• quote:

Orijinalden alıntı: STAN-erdem

quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

Matematiği bitirdim, kimya ve biyoloji okulda bitecek, tek eksiğim fizik diye düşünüyorum

kimya ve bio hiç bakmadınız mı v???

yok kastettiğim zaten 11-12. sınıf kimyası ve 12.sınıf biyolojisiydi ki yarısına aşinayız zaten okul sınavlarından. ama ne kadar yeterli olacak bakalım, fırtına gibi geçebilir son 80 gün
  • fizikte biraz sıkıntı var ama bakalım
    geometri zaten zor
    mat2 çoğu konu bitti bir göz atıp test çözerim diye düşünüyorum
    kimya organik var
    biyoloji konu olarak sistemlerde sıkıntı var ama diğerlerinde pek iyi olduğu söylenemez
  • sizce benim durumum nasil 11. ve 12. sinif mat 2 konulari duruyor karmasik sayilar haric. edebiyata hic baslamadim ama sikinti cekmem ondan. geometride uzay geometrisi ve kati cisimler kaldi.mezunum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 17 Mart 2013; 10:38:35 >
  • @N.Z.T. büyük ihtimalle sınav stratejinin yanlışlığından dolayı 2. senene kaldın bu bi gerçek .. 7 - 8 ayda konuları unuturuz demişsin .. Böyle bi saçma yorum olamaz .. Sen konuları bitrnce o konularla ilgili hiç test yada tekrar yapmıyacaksın anlamına gelmezki .. Ki zaten konular test ve tekrarla pekişir ..
  • İyice bokunu çıkardınız yeter ya. Ulan böyle baltalı ilah gibi davranmak hoşunuza mı gidiyor yok sınav zor olacak yok lys zor olacak yok daha çalışmadıysan kazanamassın bi susun be kardeşim. İsteyen istediğine istediği zaman çalışsın ota boka bi karamsarlık lys konularının çoğuna tabi ki ygsden sonra çalışılır geçici hafıza diye bir şey var gereksiz gereksiz polinom parabol gibi andaval konuları bir ömür boyu aklımda tutacağım yok heralde hepsine 3-5 gün bakacağım ve gireceğim sınava. Uyuz oluyorum böyle tiplere ya.
  • Sonuçta herkesin doğruları kendine ..

Celallenmene gerek yk ..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.