Şimdi Ara

YGSYE 1 HAFTA KALA GRİP OLDUM(ACİL TAVSİYE LAZİM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tylolhot tavsiye ederim fakat yorgunlukve uyku yapar dikkatli ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Hocam nasip değilmiş artık. Seneye tekrar denersiniz.

Bknz. Böyle trollere aldırış etmeyiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    3.yila kaldik desene neyse kismet degilmis.

• Onu da yapabilirim de hazir haftasonuyken ogrenci arkadaslarimizin deneyimlerinden faydalanayim dedim bunun nesi kotu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 5 Mart 2017; 11:40:17 >
  • Hocam çok geçmiş olsun çok üzüldüm başıma böyle bir şey gelmişti geçen sene ama bana 3 gün kala oldu hemen doktora gidip antibiyotik al yüksek mgli ve dışarı çıkma sakın geçer rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: olicity

Zencefil zerdaçal karışımı. Burun akıntısını da kesiyor baya. İki üç güne iyi olursun bilemedin 3 4. Ihlamur varsa ıhlamur yap ya da annen yapsın o da çok etkili.

Ama ilaç istersen aferin plus kullan

Arkadaşa katılıyorum ben hep içerim gribi keser.

Pekmez+sıcak su+zencefil+zerdecal. Büyük su bardağına veya fincana koy büyük olsun ama onu sonuna iç geçmiş olsun iyileşirsin 1 haftada

Geçte uyuma düzenli bir uyku sistemin olsun birde hareket et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse bi kaç gün fen lisesi çıkışında takıl hocam rakip azalsın şaka bir yana bu ilaçtan kullan kesinlikle yardımcı abim düğününde önce gripti 2 saat önce eczacı bunu verdi tamamen geçmişti bende olduğumda kullandım gerçekten etkili
    YGSYE 1 HAFTA KALA GRİP OLDUM(ACİL TAVSİYE LAZİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 5 Mart 2017; 12:56:38 >

• Hastaneye giderken okumustum msjlari simdi hastaneden eve donuyorum yazayim bende

Sali gunu grip baslangici oldu bende burun tikanikligi bogaz agrisi cok hafif halsizlik ve kendime cok fazla dikkat ediyordum hasta olmuyum son haftalar diye, neyse ihlamur portakal filan her gun yedim ictim yarari olmadi bana. Dun gece hic uyuyamadim burnumdan sabah acile gidip durumumu anlattim doktora. Haftaya sinavim var ona gore yapin bana birsey diye, serum aldim eve gidiyorum simdi.

Insallah ikimizinde sinava kadar birseyi kalmaz gecmis olsun.

• Kocakarı yöntemlerinin çoğu hastalığı hafifletir hocam. Merak etme maksimum 2-3 güne geçer bünyen sağlamsa. Değilse de bol bol çorba falan iç. Zencefil bal limon ve de thylhot diye bir ilaç var bakkallarda bile satılıyor ondan günde bir iki kere iç hafifletir.

• Hocam kullandığınız ilaç tedavi edici değil. Zaten gribi tedavi eden bir ilaç yok. Bol bol dinleyeceksiniz ve c vitamini alacaksınız. Varsa multivitamin alın. 1 haftada grip geçer merak etmetin

• yazıldımı bilmiyorum ama benimdemaynı sıkıntım vardı portakal almış annem saolsun onu sıktım 1 bardak hemde 2,3 tane yedim birazda limon attım vallaha 2 güne iyileştim geçmiş olsun
  • Hocam bu sene daha önce grip geçirdiysen hemen atlatabilirsin.

• katarin iç kesin tavsiyem
    ama öncelikle doktoro git antibiyotik falan yazsın
  • Ispanak iyi geliyormuş dün denemede öğrendim. Ispanak ye

• Hiç uğraşma git serum taktır

• Hocam öncelikle sakin olun. Daha 1 hafta var ALLAH'ın izniyle rahat iyileşirsiniz ama kafaya takıp psikolojik olarak kendinizi bitirmeyin. Tylol Hot da nurofen de sağlamdır, ALLAH'ın izniyle iyileşirsiniz. Hot uyku/yorgunluk yapabilir. Bilmiyorum ne kadar etkili ama hasta olduğumda üstüme yorgan battaniye ne varsa çekip iyi bir terliyorum iş görüyor. Allah yardımcın olsun.

• Kucurluk K kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışım varsa duzeltin ama aktarcı demek yanlis olmuyo mu aktar daha dogru degil mi

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    Sözelci olduğunu belli etme çocuğum

• Kucurluk K kullanıcısına yanıt
    Mezun sayisalim bebegim

• Hocam dün acile gittim bende gribim, nurofen ve augmentin(antibiyotik) verdi, bir kaç güne iyileşiriz umarım. Brokoli iste annenden ve portakal,mandalina tabii. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.