Şimdi Ara

YGSYE 1 HAFTA KALA GRİP OLDUM(ACİL TAVSİYE LAZİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde nurofen ilac vardi onu iciyorum.Gribi kisa surede atlatmak icin onerileriniz var mi?Kocakari yontemlerinden bahsediyorum,var mi tavsiyeleriniz?
    Bir de bu surecte uzanarak,videolardan ders dinleyerek,meb kitaplarini tarayarak,gerekirse uzanarak soru cozmeyi dusunuyorum.Neyse gripten kurtulmak icin tavsiyelerinizi alayim,sinavda milleti rahatsiz etmeyim bir de.
    Edit : Hala iyilesemedim doktora gittim azomax(antibiyotik) ve coldflu verdi.İgne,serumu sordum 2-3 saatini kurtarir anca dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 6 Mart 2017; 11:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tylol hot mu neydi ondan iç

• Bende gecen yil ygs ye 1 hafta kala hasta olmusdum babam gripin ve taylot ilaclarini karistirip icirmisdi shshshd

Tabi nurofende iciyordum sende boyle yap ve soru cozum videolari izle

• Zencefil zerdaçal karışımı. Burun akıntısını da kesiyor baya. İki üç güne iyi olursun bilemedin 3 4. Ihlamur varsa ıhlamur yap ya da annen yapsın o da çok etkili.

Ama ilaç istersen aferin plus kullan

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    İyilesebilmis miydin bari hocam.

• Bende hastaydım 2 günde geçti...nurofen günde 3 tane,sabahları portakal akşamları muz,sabahları balık Yağı ve 500 MG lık c vitamini...şimdi iyiyim...😀tylol hot kimisine iyi gelmez daha çok burun akıtır benden söylemesi...

• Hocam zencefil tozuyla balı yemek kaşığı boyutunda karıştır ye 2 güne birşey kalmaz

Gripte en etkili zencefil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SERUM

• cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    İcimi ferahlattiniz hocalarim sag olun@Matı Fulleyen adam @cinsiyetsizkedi

• Tesekkurler hocalarim.@olicity@Mentollü Kurşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 5 Mart 2017; 10:29:44 >
  • hocam ben de bir haftadır hastaydım yeni yeni iyileşmeye başladım taylot iç gribe bire bir
  • Hocam ben de hasta olmustum ama gecti sizin de gececektir o zamana, panik yapmayin sakin. Tavsiyem igne yaptirin ve bol sivi.tavuk suyu corbasi falan cok iyi geliyor.cok gecmis olsun.basarilar diliyorum sinavda

• Bol konu tekrarı yap . Genel deneme çözmeyi abartma sınavda çözerken sıkılabilirsin .
    Grip için naneli limon iç ve taze portakal suyu iç.Bol c vitamini al.
  • Hocam burası sağlık ocağına mı benziyor? Gidin doktora sınavım var acil iyileşmem lazım de bakteriyel bir seyse antiyotik verir 3 güne iyileşirsiniz. Olmadı iğne yapar yarın zımba gibi olursunuz telaşlanmayın.

• Umca adlı solüsyonu eczaneden temin edip kullanabilirsin gayet efektif bir ilaç. Reçetesiz satılıyor, ben de hasta oldum kullanıyorum faydasını gördüm.

• bacanak koş aktarcıya
  • Hocam nasip değilmiş artık. Seneye tekrar denersiniz.

• Hocam durum acil antibiyotiği daya ygs ye kadar düzenli kullan sınavdan 1 gün önce kes çelik gibi olursun merak etme. Tabi diğer tedavileri kesme. Aynı anda yürütülebilir.

• Şanslısın aslında bir kaç güne iyileşirsin. Portakal/greyfurt ye biraz. Ben sınav öncesi hastalıktan korkar oldum. TOEFL sınavına girmiştim bir kez sabah boynum tutuk bir şekilde uyanmıştım lol.
  • Ertesi gun sapasaglamdim hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.