Şimdi Ara

Ygsye girmiş bene mesaj. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
4
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır çalışmanın sonucunu alacağım umarım. 380 Felan bekliyorum daha üstü bizim için çok zor oluyor ( sözel ). Lys kasacağım sonra Hedef Kocaeli Reklamcılık
  • Śu anda universitedeyim, yine giricem. Kazaran odtuyu filan tutturursam o unilere, tutturamazsam pompaya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler öyle bişey yok dersanede 380 yapıyosan 400 yaparsın diye geçen sene bunu dıyen herkese kol gibi girdi afedersiniz.Ben dersanede ham 380 yapıyordum gercek sınavda okul puanıyla 350 yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

400 yapsam yeter la. Yemişim LYS'sini.

Ne istiyosun ?

Konservatuar.

Benim suyumu mulakatta sikacaklar

Hocam ben de konservatuar istiyorum ama ne çalışmam gerek ? Piyano falan bilmek gerekli mi ?
  • Ygs'yi boşver önemli olan LYS
  • Benim babam sağolsun yeaaa
  • Kimse umursamamış yazdıklarımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Ygsye 20 gün kala işten istifa ettin , iyi mi yaptın sen karar ver bakalım 20 günde neye çalışacaksan

Neyse 250 puan yapman istediğin bölüm için yeterli

O değilde 250 puan nasıl yapılır ? (Sayısal olarak zayıf olduğumu göz önüne alarak çalışmam için konu önerin )

Hocam Türkçede; Paragraf (Yardımcı Düşünce),Paragraf (Ana Düşünce),Paragrafta Yapı,Paragraf(Anlatım Teknikleri),Cümle Yorumu,Cümle Anlamı(Karma),Deyim ve Atasözü,Noktalama İşaretleri

Tarih;Siz belirleseniz daha iyi.Test çözerek bile konuları öğrenirsiniz.
    Coğrafya;Harita Bilgisi,İklim Bilgisi(Bu konulara bakın isterseniz)
    Felsefe;Felsefeye Giriş,Bilgi Felsefesi,Ahlak Felsefesi,Din Felsefesi,Varlık Felsefesi
    Fizik;Fiziğin Doğası,Vektör-Kuvvet-Denge,Basit Makineler,Ağırlık Merkezi,Doğrusal Hareket,Sıvıların Kaldırma Kuvveti,Elektrik Akımı,Manyetizma,Mercekler-Aynalar(Fizikte yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.Mantık istiyor sadece.Konuları eleyebilirsiniz.

Kimya ve biyoloji'de yapacaksanız göz atabilirsiniz.Üstte verdiğim konulardan çalışıp yaparsanız 300'ü bile geçersiniz.

• 320+ yapsam fena değil derim... 350 yapsam çok şükür derim.. 300- yaparsam yazıklar olsun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

Ygsye 20 gün kala işten istifa ettin , iyi mi yaptın sen karar ver bakalım 20 günde neye çalışacaksan

O değilde 250 puan nasıl yapılır ? (Sayısal olarak zayıf olduğumu göz önüne alarak çalışmam için konu önerin )

Hocam Türkçede; Paragraf (Yardımcı Düşünce),Paragraf (Ana Düşünce),Paragrafta Yapı,Paragraf(Anlatım Teknikleri),Cümle Yorumu,Cümle Anlamı(Karma),Deyim ve Atasözü,Noktalama İşaretleri

Felsefe;Felsefeye Giriş,Bilgi Felsefesi,Ahlak Felsefesi,Din Felsefesi,Varlık Felsefesi
    Fizik;Fiziğin Doğası,Vektör-Kuvvet-Denge,Basit Makineler,Ağırlık Merkezi,Doğrusal Hareket,Sıvıların Kaldırma Kuvveti,Elektrik Akımı,Manyetizma,Mercekler-Aynalar(Fizikte yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.Mantık istiyor sadece.Konuları eleyebilirsiniz.

Kimya ve biyoloji'de yapacaksanız göz atabilirsiniz.Üstte verdiğim konulardan çalışıp yaparsanız 300'ü bile geçersiniz.

Matematiğe hiç dokunmasa bile 300'ü geçeceğine inanıyor musun sen?

• @Face Of Melinda

Teşekkürler üstad
  • 300 puan kötü mü ya? Akdeniz üniversitesi yada 9 eylül işletme, halkla ilişkiler falan olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

Matematiğe hiç dokunmasa bile 300'ü geçeceğine inanıyor musun sen?

Evet, çalışırsa yapar.
    quote:

@Face Of Melinda

Teşekkürler üstad

Rica ederim hocam.İnşallah hedeflediğiniz puanı yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 4 Mart 2013; 2:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

400 yapsam yeter la. Yemişim LYS'sini.

Ne istiyosun ?

Konservatuar.

Benim suyumu mulakatta sikacaklar

Hocam ben de konservatuar istiyorum ama ne çalışmam gerek ? Piyano falan bilmek gerekli mi ?

Gireceğin bölüme göre ve üniversiteye göre mülakat içeriği değişiyor. Üniversite sitelerinde neler istedikleri yazar.

Mesela ben Ege Üni. çalgı yapım bölümü istiyorum. Bende piyano vs istemiyorlar ancak teknik çizim bilmemi istiyorlar, el yeteneğimin olmasını istiyorlar. Aynı şekilde başka bir bölümde de çizim ve yetenek yerine iyi piyano çalmanı ve kulağının olmasını da isteyebilirler.

Kimse kusura bakmasın mühendislikte, tıpta ömrümü çürütemem

• Sınavdan sonra Güncellicem inş :)

Keske çalısaydım keşke vakti boşa harcamasaydım keşke keşke falan filan aman olum ne takıyorsun ya dünyanın sonu değil ya olmadı bi işe girer çalışırım yapcak bişi yok belli bir birikim yaparız askere gideriz sonrasında tekrar bi iş buluruz iş yok diye ağlanma iş dolu kimse bişeyi beğenmesse tabi işsizlik var der. :)
  • 470

• babanın hayrına lys çalış bari
  • Hayırlısı be gülüm
  • ygs ve lys de ayni puani yaptim. yani insan ayni insan simdiye kadar calismamissan ileride de degismez

• YGS5- 450+, EA-1 sıralama: ilk 1000. BEKLEYİN, GELİYORUM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.