Şimdi Ara

YHT biletlerine fahiş zam: Yüzde 300! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
21.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emrbyn11

polat lımı?

Alıntıları Göster
    Hayır, pol atlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu inanılmaz zammı da -şu veya bu şekilde- savunanlar çıktığına göre bu ülke insanına her şey müstehak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YHT Türkiye'nin en kötü yönetilen kurumlarından biri bana göre. Ne doğru düzgün hat var ne de hizmet. Bir de üstüne üstlük bu kadar para alınması tam bir rezillik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

Zam olayını doğru bulmuyorum.Fakat şu Avrupa’da 7-8 euro ya şehirler arası yolculuk olayı palavar.Ben avrupadayım.3 euroya iki durak ileri gitmek için ödeniyor.Bir örnek vereyim Gissen frankfurt arası 60 km tek gidiş 28 euro.Yaşamadan bilmeden yorum yapmayın.7-8 euro ya nerde şehirler arası yolculuk yapılıyor oraya taşınayım..Avusturya ,Almanya ,Fransa, Hollanda ,İtalya ,İspanya Yunanistan dahil 8 Euro’ya şehirler arası yolculuk yok.
    Otomobil ile gidip gitmek 10 euro'ya patlar, otobanlar bedava, bir saatlik asgari ücret hatta.

Tr'de ise 120 km otobana girilmezse benzinli araçta 50 tl yakar, yani neredeyse yarım günlük çalışma ücreti. Özel otoyola girerse ise toplamda 110tl lik bir fatura çıkar.

Almanya 10 Birim
    Tr 110 birim ücret.

Tren yerine otoyol çok daha cazip orada. Ve trenler pek ucuz değil bu doğru. Ben de yaşadım ama otoyollar bedava.

• Bakın hala ve hala burada afaki nutuk atanlar için yazıyorum...Ben akp li değilim...Bu zamlar çok ucuz tutulan aylık abonmanlar için yapılmış...Ben gidiş 85 lira dönüş 85 Lira bilet alacağım..Yer yok....15 gün önceden doluyor...Çoğunluk abonman...35 gidip 35 dönüyor....AKLI BEYNİ HESABI , DÜŞÜNME YETENEĞİ OLAN CEVAP YAZSIN....Bu tren senin olsa... Sen çalıştırıyor olsan Gidiş dönüş 170 liraya bilet arayan yolcuya yer yok deyip 70 Liraya bilet satarmısın ?? Ben satmam..Vallahi billahi satmam...Dahası yemek mecburi 150 lira derim..Gelen gelsin..Gelmeyen yüzlerce otobüs var..Ankara İstanbul .120 Lira... Binip gelsin..

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Kamu hizmetiyle şirketin hizmetini bir tutamazsın. Şirketler maksimum kar elde etmek için hizmet/ürün satar. Kamu vatandaşa düşük kar ile hizmet verir. Sen bilet bulamıyorsun diye zammı haklı bulmak nasıl bir kafa? Ben de 1. Köprüyü çok yoğun buluyorum 20 lira olsun o zaman?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben aynı fiyata gidiyorum.
    Hatta uçakla mı gitsem hızlı trenle mi diye kararsızlık yaşıyorum.
    Hızlı tren,
    Uçak.
    Keyfe bak, seçeneklere bak, biri 1 saat biri 3,50 saat.

Eskiden Ak Parti öncesi afedersiniz hayvan gibi gidip hayvan gibi gelirdik trenlerde kafamız şişerdi takır tukur 8 saat 7 saat, tuvalet desen tuvalet değil, koltuk desen koltuk değil.

Medeniyet gördük çok şükür yapan Ak Parti'den kim yaptıysa Allah razı olsun.
  • bu nedir ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.