Şimdi Ara

YHT biletlerine fahiş zam: Yüzde 300! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
21.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trenin (YHT) operasyon maliyetleri çok yüksek, o setler Almanya ve ya İspanya'dan geliyor. Zararına çalışıyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert.678 -- 25 Ocak 2020; 5:28:7 >
  • Kenarda çürüsün, o zaman niye zam yapılıyor zararına çalışıyorsa. 38 vagon çürütmüşsün ha 714(2017 toplamı).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girip kontrol ettim de fiyatlar gerçeği yansıtmıyor :)

• Ucuz trene binelim de dış güçler bizi fakir mi görsün bence yerinde bir karar. Ücret ne kadar fazla olursa itibarımız o kadar artar

• Yahu devlet günde 8 tl ye neden bedava gibi fiyata şehirler arası yolcu taşıyacak sonra tcdd zarar ediyor diye carlayan muhalefet değil mi?

Tcdd zarar etmeyecek işte ne diye zırlıyorsunuz.

Gitsin şehirler arası her gün gidip gelinir mi o şehire taşın bilader. Hem başka şehirde yaşıyayım hem yht ile gideyim hem de bedava olsun. E çüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamma sevinen var ya, boşa oksijen tüketiyor bu insanlar
  • Lord Commander kullanıcısına yanıt
    Zam olayını doğru bulmuyorum.Fakat şu Avrupa’da 7-8 euro ya şehirler arası yolculuk olayı palavar.Ben avrupadayım.3 euroya iki durak ileri gitmek için ödeniyor.Bir örnek vereyim Gissen frankfurt arası 60 km tek gidiş 28 euro.Yaşamadan bilmeden yorum yapmayın.7-8 euro ya nerde şehirler arası yolculuk yapılıyor oraya taşınayım..Avusturya ,Almanya ,Fransa, Hollanda ,İtalya ,İspanya Yunanistan dahil 8 Euro’ya şehirler arası yolculuk yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdoğan 2000cc üstü arabalara bile %200 !! vergi uyguluyor

bilete %300 ne ki ?
  • Bahsedildiği gibi Ankara-Eskişehir arası ulaşım 10 tl'den 30-40tl'ye çıktıysa ben buna zam demem. Fiyatlar olması gereken seviyeye yükselmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Twitterda zamların sebebinin insanları uçağa yönlendirmek ve yeni halalimanının kotasını doldurtmak olduğu söyleniyor.
    selam ve yapişlethüplet ile.
    IST'de boşta slot yok, havacılık uzmanı tvitçiler güzel sallamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru bi karar ayda yılda bikez istanbula konyaya gidecez, onda da bu abonman saçmalığı yüzünden trenler full her zaman. mantikli bi fiyat olsa gam yemeyecem. 8 tlden aliyo adam haftasonlari da cakili dolu oluyo zaten

• Yüksek hız falan lazım değil.
    Biz ortalama 80-100km/s hızla giden tren bulsak bineceğiz.

Bursa'da tren yok. Ama Demiryolu Caddesi var. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 25 Ocak 2020; 16:29:38 >
  • Tcdd yalanladı yalnız bu zam haberini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 liradan 50 liraya çıkan yurtdışı harcı aklıma geldi birden
    gerçek enflasyonu nerden görecektik bu zamlar olmasa...
    yurtdışına çıkan hacılara oldu olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expert.678

Trenin (YHT) operasyon maliyetleri çok yüksek, o setler Almanya ve ya İspanya'dan geliyor. Zararına çalışıyor yani
    biz 4 tekerlek ,bir elektrık motorundan oluşan vagonu neden ithal ediyoruzz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

Zam olayını doğru bulmuyorum.Fakat şu Avrupa’da 7-8 euro ya şehirler arası yolculuk olayı palavar.Ben avrupadayım.3 euroya iki durak ileri gitmek için ödeniyor.Bir örnek vereyim Gissen frankfurt arası 60 km tek gidiş 28 euro.Yaşamadan bilmeden yorum yapmayın.7-8 euro ya nerde şehirler arası yolculuk yapılıyor oraya taşınayım..Avusturya ,Almanya ,Fransa, Hollanda ,İtalya ,İspanya Yunanistan dahil 8 Euro’ya şehirler arası yolculuk yok.
    28 Euro ?

YHT biletlerine fahiş zam: Yüzde 300!

First class bile 26 euro gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Tcdd yalanladı yalnız bu zam haberini

Dogru, zam degil tarife "degisikligi" yapmislar

• normaldir normal.. alıştık bunlara normal artık...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.