Şimdi Ara

Yify torent hakkında bir kaç sorum var cevapalrsanız sevinirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beniim bir kaç soum olacak yifiy hakkında...
    1)Ben filmlerimi yifiyden indiriyorum hem 1080p hemde 720p olarak indirdim. karşılaştırma amaçlı evimde 48inçlik samsung 48h6500 serisini kullanıyorum. Bana görüntü açısından 720p yeterli kalitede geldi. vimde 5+1 ses sistemi var. Ben bu yifyden indirdiğim filmleri evde tvde izlesem ses açısından yeteri kadar faydalanıabilirmiyim. ?
    2) pcde yada laptopda splash pro +ausio boost ile ses sorununu halledebiliyorum artık kmplayerin yada vlc playerin yanına bile yaklaşmıyorum. ses konusunda aynı şeyi elde edebilir miyim?

• yardım edebilecek yok mudur?
  • Yify nin tek kötü yanı sesin az çıkması. bu da normal çünkü bir şeyden kısmak zorundalar. tek çözüm tv de konuşmalarda sesi açacaksın. başka çaresi yok.
  • evet biliyorum zaten filim izlerken gnelde yüksek sesle inlerim .ama 5+1 ses sistemini desteklermi .efektlerde mesela.
  • destekler.. efektler maşallah yify de sağlam çıkıyor. sesi kısmak zorunda kalıyorsun.
  • Sahsen benim icin ses onemli, senin icin de onemliyse yify yerine baska kisileri tercih etmeni oneririm, bazi sahnelerde kisik bazi sahnelerde yuksek ses olunca surekli sesi kisip-yukseltmek zorunda kalabiliyorsun.
    Ayrica yifynin ripleri pcde iyi goruntu veriyor ama bana tv de pek iyi gelmedi hem ses hem goruntu. Zaten tvde izledigim icin en az 4-5 gblik ripler tercih ederim, daha kaliteli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 21 Haziran 2014; 20:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaycı biriysen YIFY'i önermem. Gerçek 720p ile uzaktan yakından alakası yok gerek ses gerek görüntü olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

destekler.. efektler maşallah yify de sağlam çıkıyor. sesi kısmak zorunda kalıyorsun.

Desteklemiyor arkadaşım. 5+1 kanal ses çıkması için dolby digital yada dts gerekir.
    yify de 1080 p film yaklaşık olarak 1.5gb. dd yada dts filmler ozellikle dts 20-30gb dan aşağı değil.
    Ancak ses sisteminin sanal surround özelliği varsa 5+1 çıkar.
  • anladım. gerçi laptopu tvye bağlayıp splash video pro ilede halledebiliyorum. peki ses sisteminin sanal surround desteğinin olduğunu nasıl anlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

destekler.. efektler maşallah yify de sağlam çıkıyor. sesi kısmak zorunda kalıyorsun.

Desteklemiyor arkadaşım. 5+1 kanal ses çıkması için dolby digital yada dts gerekir.
    yify de 1080 p film yaklaşık olarak 1.5gb. dd yada dts filmler ozellikle dts 20-30gb dan aşağı değil.
    Ancak ses sisteminin sanal surround özelliği varsa 5+1 çıkar.

haklı
  • Yani o zmn diyisunuzku yify TVde sikinti peki alternatif tip grubu nedir yify ayarinda

• Ses sistemin varsa bunun hakkini vermek istiyorsan tabiki yuksek boyutlulari tercih etmelisin ama yukarda birarkadas yazmis 20-30 gb indirmelisin diye . 2-3 gb a 5.1 rip yapan gruplar var bunlar fake mi

Ayrica yify goruntu olarak gayet basarilidir , yukarda camur atanlar olmus , deb ekranda izlemedikce pek farketmeyecektir

• Ses sistemin varsa YIFY en kötü tercih olacaktır senin için.

• dostum şahsen kulaklık + logitech 2+1 ses sitemim var
    netbooktan kulaklık ile 720p olarak izliyorum, masaüstünden 2+1 ile 1080p olarak izliyorum ve 3k tv ile yine 1080p olarak izliyorum

ama izleyeceğim film grafik ve ses efektleri bakımından iyiyse örn:pacific rim, lord of the rings vs.
    gider 1080p bluray olarak indiririm :)
  • anladım bende o zaman şöyle bir tercihim olacak genelde filmleri 720p olarak indiricem. Eğer beğendikleirm favori filmlerim var is mutlaka var gidip gerçek 1080p 5+1 ses sistemini destekleyen ripleri indircem. evde ses sistemim va ama pekde etkisini gömedim açıkcası zaten yni aldığım tvde hemen hemen aynı efektleri veriyor. Tabi bu doğrujmudur bilmem indirme işine yeni giriyorum. 2 tb harddiskim var bana şimilik yetiyor. Gailba bu arşiv işine bende bulaştım.günde 10 film indiriyorum.akk dolduğu için:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.