Şimdi Ara

Yığınsal dağılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puanlar arası yığınsal dağılımın bu sene fazla olacağını düşünüyorum çünkü sınav diğer yıllara göre kolaydı ve bu sene birbirine yakın net yapanların sayısının oldukça fazla olduğunu düşünüyorum (görüyorum) siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

• indolant İ kullanıcısına yanıt
    hadi kardeşim hadi şu sınavı 2013 le filan kıyaslıyorsunuz ya bu sınav 2015 in bi tık altındadır 2014 ün 1 tık üzeridir
  • bklmn B kullanıcısına yanıt
    Ben 2014e de girdim neye göre diyorsunuz bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bklmn

hadi kardeşim hadi şu sınavı 2013 le filan kıyaslıyorsunuz ya bu sınav 2015 in bi tık altındadır 2014 ün 1 tık üzeridir
    sağlam yığınsal yaptı bu sene.
  • AlihanSama kullanıcısına yanıt
    ben 2013 den beri hepsine girdim 2016 mat > 2014 mat(problemler) 2016 fen> 2014 fen 2014 tr= 2016 tr sosyal 2016 > sosyal 2014 şahsi görüşümdür
    bu sınav 2015 e denk bir sınavdı sırf paragraflar kısa diye sınavı kolay olduğunu düşünüyorsunuz,
    geçen yıl türkçeden bu yıl sosyalden geçirdiler türkçedne en azından yorum yaparak bir şeyler yapılabiliyorduk
    bu yıl ygs de o sosyal sorularını türkiyede kaç kişi felsefedne ve din kültüründen full çekmiş olabilir ?
    imamhatipliler zaten vasat.
    ben sınavı kıyaslamıyorum ve 4 senedir giren biri olarak bir öngörüde bulundum yani demek istediğim geçen sene 400 puan ile 401 puan arasında 400 kişi varsa bu sene o sayının artacağını düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ 2023 Sıralama Hesaplama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim gerizekalı hocalara göre tarihteki en kolay ygs 2016 imiş. Sorulara göz atarak karar vermişler buna.

• kerkenezz K kullanıcısına yanıt
    Sınav kıyaslamasına girmeseydik keşke ama neyse fikrimi söyleyeyim 2015 le denk diyemeyiz ben aslında bu senenin kolay denmesinin en büyük nedeninin matematik olduğunu düşünüyorum
    2015 daha kolay 2016 matematiğinden geçen seneki problemler daha kolaydı
  • Ayrica bakiniz: Ayrimsal damitma

İyi hadi bakalım inşallah öyle olur

geçen seneki matematik ortalaması 5.2 sence bu sene daha mı düşük olacak???
    olaya yanlış bakıyorsun matematiğin ortalamanın artması o sınavın kolay olduğu göstermez o iyi derece beklemeyen insanı etkiler geçen seneden daha çok zor soru vardı bu yıl bunu kast ediyorum
    Olay senin sayende farklı yerlere çekildi aslında zorluk kolaylık olayı değildi benim söylediğim yığınsal birikimin olacağını düşünmemdi buda sıralamaların düşmesi anlamına geliyor geçen seneye göre aynı puanı yapanların bu sene daha gerilerde olacağı fakat bunun çok fazla handikap oluşturmayacağını düşünüyorum zaten puanlar birbirine yakın olacak yani 5k farkı belkide 1netten az bir fark belirleyecek

bu konuda haklısın yığılma olacaktır ama ben bu bandın 50k dışında kalacağını düşünüyorum 70-80-90 net yapan için kolay bir sınav olabilir +100 net için aynı şeyi söyleyemem
    +100 net konusundaki düşüncemde atıyorum 100 net yapan geçen sene 50k ise bu sene en fazla 5k düşük gelir fakat 70-80-90 arası yapanlardaysa geçen sene 70 net yapan 100k ise bu sene o sayı 120 fln olur yani herkesin oynaması sıralamasına göre değişir

aynen bu konuda haklısın ama bence 2014-2015 arası uçurum 2016-2015 arasında olmaz
  • limons kullanıcısına yanıt
    Özütleme olmasın o?

• 12-13-14-16

ciddi ya da öylesine hepsine girdim 15 hariç.

bu sınav kadar saçma bir sınav değildi hiçbiri.

tamam kolay gelebilir sınav, hepimizin seviyesi/beklentisi farklı fakat lütfen abartmayın.

zaten ne konuşuyorsak 3-4 gün sonra belli olacak her şey. ''çok kolaydı 80 netle 200.000 anca olursunuz, 100 netle ilk 100k'ya şükredin.'' diyenlerin hayatlarındaki kaçıncı g.t oluşları olacak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.