Şimdi Ara

Yıkanırken Pert Olan Seat Leon :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı yıkamak için arkadaş tavana çıkmış işte insanlık hali her Türk’ün başına gelebilir alimallah nazardan korunun!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülüyoruz ağlanacak halimize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan sallayacaksan destekli salla bu ne arkadaş. Çatıdan malzeme düştü, odun düştü filan de, yalan mı bitti. Kafa mı buluyon.
  • Bu ilanı ben akla zarar ilanlar konusunda paylaşmıştım. Daha sonra araç sahibi açıklama yaptı. Ayağı ıslak olduğu için pedal kayıp aracı vurduğunu söylemeye çalışıyor.
  • Arabam pertti, bir yıkadım sıfır oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haykırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Trex9413

Bu mesaj silindi.
    Bu söz Namık Kemal'e aittir.

• Bir ilana bakarken ilk olarak TDK'nın koyduğu kurallara dikkat ediyorum. Eğer herhangi bir yazım hatası yoksa o ilan ile alakalı devamını getiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MHEC

Arkadaş hulk galiba.
    haluk diye okudum hulku sevdiğim halde
  • Arkadaş sanırım şu soruyu tatbik etmiş. 4 fil arabaya nasıl oturur. 1 fil inatcıymış herhalde ben kaputa oturacam demiş

• Adamın ayağı yaklaşık 200 metre öteden kaymaya başlarsa yeterli miktarda eğim ve kayganlık ile yüksek hızlarda bu kadar zarar verebilir. Mesela ankarada dikmen yokuşunun başından en ucuna doğru kayarsa ... Tek sorun arabayı bu kadar uzaktan nasıl yıkıyor

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Gökdelenin dış cephesi boyanır o fiyata...

• Verilmiş sadakası varmış ya birinin kucağına düşüp sade kaporta deil, motor da hasar alabilirdi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 7 Mayıs 2019; 3:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Nasıl düştüyse değişeni bile olmuş valla öyle hocam acaba kendisi inandı mı bu yalana

Alıntıları Göster
    adamın biri de banyoda yıkanırken ayağı kayıp kola şişesinin üzerine düşmüştü ya bu da onun gibi olmuş

• Kapa gözünü hatırla sözümü -Necip Fazıl Kısakürek

• Arabayı yıkadım sudan kaydı duramadım duvara vurdum demiş.

• Adam cumle kurarken de ayagi kaymis muhtemelen. Insan bir noktalama isareti kullanir la?

Ayagin kaydi, kaput-camurluk degisti ok.

25 bin hasar kaydi derken, 25 bin TL yazaydin bari. Ve 25 binlik hasar kaydi kaput ve camurluk degismesinden mi kaynakli?

Kafamda deli sorular.

Ha bir de ben prensip geregi daha cumle kuramayan, noktalama isareti kullanmayan birinden araba almazdim.
  • Düşündüklerini yazıya dokemedigi için anlam kayması ile sonuclanmis bir yazı.
    Işte bunlar hep ezberci eğitim sisteminin getirdikleri. Tabiki her suçu sisteme atmamak lazim. Kendini geliştirmekten aciz sosyal.medyanin eseri olmuş bireylerden yazı yazmasini beklenmez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.