Şimdi Ara

Yıkık - Bir Donanımhaber Hikayesi (hikaye yazma oyunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce bu konseptte bi başlık burada açıldı mı bilmiyorum ki kesin açılmıştır açılmasa da elbet gören duyan vardır
    olay çok basit, bir hikaye yazıyoruz. gelen herkes hikayeye bir cümle bırakıyor, böylece hikayemiz oluşmuş oluyor.
    bir donanımhaber gencinin başından geçenleri anlatacağız.. konu dışı bölümünde takılan bütün tiplemelerden faydalanarak tam bir donanımhaber genci ve ona layık bir hikaye ortaya çıkarmış olacağız..
    izninizle başlıyorum, ilk taşı en günahkarınız atsın;

Derler ki gecenin karanlığında bir insan yok olur, bir başkası yerini alır.. bende bunlardan biriydim. gündüz asosyal, bilgisayar bağımlısı, çekingen, okul hayatı parlak olmayan ve işsiz olan ben, gece olunca 180 derece değişiyor ve bir alfa erkek haline geliyordum. Ben, 19 yaşında *************************** (devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmos Bebop -- 19 Nisan 2017; 13:6:13 >

• İlk iki cümleden sonra dedim edebi olacak herhalde sonra baktım ki ÇÖP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aristolerans A kullanıcısına yanıt
    senin gibi adamların çoğunluğu oluşturduğu yerde divan mı yapayım bu ne cüret köylü
  • Cosmos Bebop kullanıcısına yanıt
    Edebi denilince aklina direk divan geliyor lol. Mezun olamadığın lisene dön

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aristolerans A kullanıcısına yanıt
    mezun olalı 6 sene oldu yavru. divan evet, zira senin küçümsediğin divan edebiyatına bile kültürel birikimin yetmez ki küçümsenecek bir edebiyat değildir evlat. şimdi kalıp aşağılanmaya devam edebilir ya da gidip ego mastürbasyonu için başka avlar aramaya çalışabilirsin zira gördüğün gibi adamın beyinciğine koyarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.