< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrh -- 18 Ağustos 2020; 21:14:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrh -- 18 Ağustos 2020; 21:14:30 > |
Hocam öncelikle merhaba,
Ben de senin bu bahsettiğin problemleri yaşadım uzun süre. Üniversiteye başlayınca bu promlemleri sosyal fobiyi yenebileceğimi düşündüm. İlk birkaç yıl sürekli öğtenci kuluplerinde farklı gruplarda takıldım ama tam olarak atamadım bu sorunu. Sonra üniversitenin üçüncü yılında bir firmada işe girdim. İlk birkaç ay korkunçtu ve işçilerler çalışıyordum ve onlara iş yaptırmak, yeni insanlarla tanışmak inanılmaz zordu benim için. Ama zaman geçtikçe zorlandıkça bu sosyal fobiyi attım ve daha girişken, konuşkan bir insan oldum. İnsanlarla daha kolay diyaloğa girip daha böyle havadan sudan konusabilen bir insan oldum. Yani demek istediğim iş ortamı bu fobiyi yenmek için mükemmel bir ortam senin için. Şimdi anlatıyorsunya böyle titredim , terledim falan zamanla hepsi geçiyor emin ol. Sadece üzerine git daha fazla bu fobinin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 19 Ekim 2019; 22:19:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C92BB3303 -- 19 Ekim 2019; 22:20:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
|