Şimdi Ara

Yıkıklık, Yıkıklık Çıkmazı ve Çözüm Önerileri (Yıkıklar İçeri) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Seni çok iyi anlıyorum dostum beni de hiçbir kız sevmedi erkek arkafaş desen o da yok intihar tek seçenek gibi ama o fa kurtuluş degil ne yapacaz bilmiyorum valla);

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de hiç erkek arkadaş yok ama erkeklerin canı cehenneme o umrumda değil benim, benim tek terdim beni arzulayan bir kızla seks yapamamak. Sevgili bile istemiyorum çünkü sosyal birisi değilim, sadece seks.

İntihar etmek çok kez aklıma geldi benim de hala daha kafamda intihar düşünceleri dönüp dolaşıyor ama annemin benim için gösterdği o gayretler çabalar benim liseyi bitirmemi sağladı yoksa devamsızlıktan kalıcaktım okula falan gidemiyorum sınıftaki (meslek lisesi) herkes dışlıyor beni diye (sosyal fobi). Üniversite de okuttu bana sağolsun son dönemim. İngilizce öğretmenliği bölümü okudum sayesinde. Son dönemim bu bahar dönemi. Mezun oluyorum. Kpss falan kasıp sınava girip şansımı deneyeceğim.

Hep ilgilenmeye çalıştı benimle, tüm hayatım boyunca sürekli arkamda olan tek destekçim annem oldu. Babam sadece maddi destek oldu. Şimdi inihar edersem babamın pek üzüleceğini düşünmesem de çok üzülecek bir anne bırakmış olacağım arkamda.

Ama intihar etmesem de her günün her saniyesini acı çekerek geçireceğim, aşağılık ve değersiz biri olarak hissederek. Sen neler yapıyorsun hayatta, planların var mı gelecekle ilgili?

• Keira- kullanıcısına yanıt

Hocam aynı kendimi gördüm yaş 21 boy 174 tip berbat bende dıslandım hep bende bir kaç kez intiharı düşündüm ama yapamadım lise sonu zaten zar zor bitirdim arka sıraya geçer kafamı dayar yatardım çünkü hiç kimse beni istemedi nefret ettim bu insanlardan kız meselesine gelecek olursak tipim berbat özellikle gözlerim çok istedim beni arzulayan bir kız olmasını hep hayaller kurarak uyudum bir gün olur falan dedim aileme sorum hep yakışıklısın dediler ama karganın yavrusu misali gerçekleri en son anladım ve içime kapandım odama giriyorum yemek yemek için falan çıkıyorum üniyi kazandım bu sene yeni ama bırakcam gibi bu tiple lisedeki çektiklerimi yaşamak istemiyorum gelecek planım yok ölümü bekliyorum kendımi görmeye tahammül edemiyorum ben artık ümidimi kestim hocam kız konusunda olmuyo estetikle düzelsem belki yaşam sevincim gelirdi ama estetik de bir fayda etmez gibi peki hocam estetik düşünmedin mi belki senin durum daha iyidir?

• yok hocam maddi durum o kadar iyi değil bizim de. Estetik olacaksan baya baya biyerlerini tamir ettirmen lazım. Mesela bir tek gözler kurtarmayabilir. Çünkü yakışıklılık bir tek gözlerde değil, yüzün kendi içinde bir ahengi olması lazım, çene,göz yapısı, burun vb. Benim çene hattı iyi değil, buun büyük dudaklar küçük, gözler aşağı doğru kayık, göz altında morluklar var hayvan gibi, burun kanatlarımda damarlar belli hayvan gibi, baya itici duruyo yani yüzüm. Aslında ekstra bir çirkinlik yoktur belki ama kesinlikle elle tutulacak bir tarafım da yok. Çene ameliyatı olsam belki ucundan kurtarırım ama estetik olduğum için beni kabul edecek bir kızı da istemem şahsen çünkü o kızı ikiyüzlü bulurum. İkiyüzlülük de sevdiğim birşey değildir bu hayatta benim. Bu arada ben de lisede aynı durumları yaşadım. Sınıfta en arka sırada hep ben otururdum, sağolsun sınıftaki elemanlar her gün bana ayırırdı en arka sırayı. Tek başıma geçip otururdum ben de. Aşırı bir şekilde dışlandım ve dalga geçildim vs vs pek hatırlamak istemediğim dönemler. Rezil bir hayat yaşadım hocam kısacası. Birbirimize çok benzediğimizi farkettim senle. Benim de yaş 23 - 1.73 boy. En azından bana benzeyen birisinin olduğunu görmek yalnız hissettirmiyor bu hayatta beni. Kötü hissettiğin zaman kendini, beni hatırla. Sonuna kadar senin arkandayım. Manevi olarak destek olalım bari birbirimize şu soktumun dünyasında. Bu arada üniversitede hiçbir şey değişmiyor. Hiçbir şey. Lisede neysen aynısı. Tek farkı çevrende yetişkin insanlar olduğu için seninle dalga geçmiyorlar, psikolojik şiddet uygulamıyorlar. Üniversiteye gitsen iyi olurdu ama bütün bunları kaldırabileceksen git derim. Kimse seninle konuşmuyor, yanına bile yaklaşmıyor falan. İstanbulda üniversitede dört senemi böyle geçirdim sadece git gel yaparak. Bir tane arkadaşım bile olmadı. Bu tipe kim baksın ki zaten. Hadi diyelim yakışıklı olsaydım bile boyum 1.73 ;)) Bu boya kim baksın? Artık ilkokul çağındaki çocukların boyu 1.80 den başlıyor neredeyse. Bizim için tren kaçtı bence. Bu saatten sonra daha iyi bir hayatımız olmaz gibi geliyor bana. Sen ne düşünüyorsun? Sence ileride hayat bize güler mi? Ben pek zannetmiyorum. Hatta hiç zannetmiyorum;((.

• Keira- kullanıcısına yanıt

Valla hocam bencede tren kaçtı ne yaparsak yapalım olmayacak gibi kız konusnda zaten bir ümidim kalmadı tipim de aynı senin dediğin gibi göz altları mor küçük kısık burun kocaman çene geride maddi durumum da iyidegil hadi para buldum ama göz degişmeyen tek organ bence vücuttaki güzelliği belirleyen şey göz şekli ve ben güzel olamayacağımı anladım tipi kızlar için istemiyorum tabi eskiden istiyordum ne yalan söyleyeyim okuldan çıktığımda sevgillileri yan yana görünce öyle bir his oluyorki diyosun benimde bir gün olur mu ama sonra iç sesin sende tip mi var diyo ve tekrar sükutu hayale uğruyosun her aynaya baktığımda hayatım mahvoluyo biraz olsun kendimi beğenmek ve hayata sarılmak istiyordum ama olmadı dersler desen odaklanamıyorum hep aklıma geliyo ailem eğlenirken kardeşlerim eğlenirken ben onların mutluluğuna ortak olamıyorum çünkü biliyorum ki gülsem bile sahte güleceğim ve yastıga başımi koydügümda gene aynı dertler o yüzden gülmeyi de unuttum artık benim gibi olan insan da pek göremedim sizi görünce hocam sizin neler çektiğinizi benden iyi anlayan olamaz insanlara anlatsanız şükür et afrikadakiler aç falan teselli veriyolar ve en sinir oldugum seydir bu teselli özgüven geliştir agzin laf yapsın gibi tesellieri veren zaten beni hiç anlamayacaği icin susuyorum hep özgüvensiz olmamın sebebi tipim ve boyum ama insanlar dert degilmiş gibi karşılık veriyo hocam ne zaman istersen özelden yazabilirsin bende yanlizım zaten destek oluruz birbirimize benim için sıkıntı degil(;

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.