Şimdi Ara

yıkılan bina yuzunden internetim yok? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yan binamizi yiktilar. kablolari kesmisler. 21 agustos’tan beri (8 gun su an) internetimiz yok VE en az 9 eylul olarak gozukuyor turknet’te. turk telekom bu arkadaslara, bu arkadaslar turk telekom’un sahasina atiyor topu :D ortada biraktilar bizi sagolsunlar. hafta sonuna kadar cozulmezse iptal bayragini cekip turkcell’e gececegim. onu da deneyecegim en kotu ne olabilir?

turknet’ci arkadasa sorum; yildirim mahallesi, bayrampasa’daki sorunu cozesiniz var mi? turk telekoma da soruyorum merak etmeyin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle sorunlara karşı bireysel başvurular pek önemsenmiyor. Toplu halde yapılan bildirimler daha çabuk çözülüyor diye biliyorum.

• Merhaba, yaşadığınız sorunla ilgili açılan bir destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • 66829504

66633798

goruldugu uzere once 26 agustos dendi. su an uzadi ve daha da uzayabilirmis :D ben turk telekom aradigimda da bana bilgi vermezlermis. e siz de vermiyorsunuz? o zaman hemen donup turk telekom’lu olurum en azindan gider nerde bu internet diiyebikirim. turknet’li olmamin faydasi nedir bana? turknet isimi gormuyor ki benim

• trinkk T kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde genel arıza mevcut ve altyapı sağlayıcısı tarafından müdahale sağlanmaktadır. Kendi ekiplerimiz süreci arka planda yakından takip etmektedir, aciliyetinizi paylaşıyoruz. Bize iletilen tarihleri de kayıtlar üzerinden size iletiyoruz. Saha ekipleri arızanın 09.09.2023 tarihinde çözümlenmesini öngörmektedir. Çalışmalar devam ediyor, daha kısa sürede tamamlanması için ilgili birimlerle görüşmelerimiz devam etmektedir.
  • cok tesekkurler gercekten.. destek kayitlarinda yaziyo aynisi ama olsun bakmaniz yeterli… internetsiz 9. gun devam, saha ekipleri falan👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trinkk T kullanıcısına yanıt

Telekom altyapısı dışında servis sağlayıcısı varsa ona bakın isterseniz. Başka arkadaş da yol çalışması nedeniyle kablo kopması nedeniyle 5-6 ay internetsiz kalmıştı. Türknet'in yapabileceği çok birşey yok. Süreçin kısa ya da uzun sürmesi Telekom'a bağlı. Sorununuzun kısa sürede çözülmesini temenni ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 30 Ağustos 2023; 9:31:54 >
  • kral neden degistirdin mesaji ya, baska yere gec demistin?

turknet’in yapabilecegi bi sey yoksa ben nede turknetliyim? turknet etkisiz elemansa gideyim ttnet’li olayim en azindan onlara cazlayabilirim, sonucta turknet beni ne koruyor ne de isimi goruyor? e cazlayamiyorum da?

• Niye Türknetlisin, çünkü taahhütsüz internet kullanmak istemişsin. Aynı zamanda çağrı merkezi olmayan, iptal etmek istediğinde sorun çıkarmadan hemen iptal eden bir işletmeci tercih etmek istemişsin ve Turknetli olmuşsun. Onlar da buyur kardeşim demiş kollarını açmış ve seni abone yapmış. Sözleşmende de yazdığı gibi, Turknet ortak altyapıyı kullanır. Yani bir arıza olduğunda Telekom ne derse onu söyler sana Turknet. Ötesinde gidip Telekom un kapısına dayanmıyor yani müşterim internetsiz kaldı diye. Mesela Telekom dese ki, ben 12 ay bu kabloyu tamir etmeyi düşünmüyorum, elimde kablo yok veya yatırım döneminde değilim yapacağım bir şey yok. Turknet de sana aynen bu yanıtı iletecek. Belki kendi aralarında bu tarz durumlar için ödenen bir tazminat vs vardır ama bilgim yok. Sonuçta Turknet ile Telekom nasıl bir sözleşme imzaladılar ortak altyapı için bilemiyoruz.

Yani özetle, Telekom ne derse sana onu kopyalayıp gönderiyorlar işte. Ötesinde bir şey bekliyorsan Ttnetli olman lazım.

Not: Bu arada Turknet özelinde yazdım ama aslında yazdıklarım tüm alternatif işletmeciler için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ağustos 2023; 21:3:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.