Şimdi Ara

Yıl dönümünde kız arkadaşıma ne hediye alayım? (Ciddi konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle olacak zaten bende karşıyım pahalı hediyeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT

Yemek fikri benimde aklımda var. Onun yanına güzel bi hediye olsun istedim. Alkol, sigara v.s. kullanmıyoruz o nedenle club, bar gibi yerler bize pek uymuyor :)

Yemek yeter o zaman.
    1 senede ne yaparsan, her sene daha iyisini yapman gerekir. Çıtayı yüksek tutma
  • Bende bu konuyu dusunuyordum hocam , ayenn bizimde aralikta yil donumumuz benmde kafamda planlar var ama bilmiyorum konuyu takipteyim yeni fikirler bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ilişkimiz öyle değil çok şükür :)
  • quote:

Yok hocam ilişkimiz öyle değil çok şükür :)

İlişkin öyle. Sen farkında değilsin henüz
  • hocam beraber çekindiğiniz resimleri ve varsa videolarınızı birleştirip film gibi bir şey yapabilirsin
  • Hayır hocam 40 sene hediye almasam neden almadın demez. İçten beklese bile sorun etmez bunları çok şükür :)
  • quote:

Hayır hocam 40 sene hediye almasam neden almadın demez. İçten beklese bile sorun etmez bunları çok şükür :)

Öyle değil işte. Sen bu sene yemeğe çıkardın, şöyle böyle hediye yaptın. Seneye yemeğe çıkardığın zaman kız hediyeyi bekleyecek. Hediye olmazsa da hayal kırıklığı.
    Bi sonraki sene yemeğe çıkarmadığında, neden diyecek. Sana belli etmeyecek ama kendi içinde diyecek onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFakeSlimShady

hocam beraber çekindiğiniz resimleri ve varsa videolarınızı birleştirip film gibi bir şey yapabilirsin

Video olayı çok basit kaçıyor hocam geçiştirmiş gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Hayır hocam 40 sene hediye almasam neden almadın demez. İçten beklese bile sorun etmez bunları çok şükür :)

Öyle değil işte. Sen bu sene yemeğe çıkardın, şöyle böyle hediye yaptın. Seneye yemeğe çıkardığın zaman kız hediyeyi bekleyecek. Hediye olmazsa da hayal kırıklığı.
    Bi sonraki sene yemeğe çıkarmadığında, neden diyecek. Sana belli etmeyecek ama kendi içinde diyecek onu

Yok hocam mantık olarak öyle görünüyor ama ben kız arkadaşımı tanıyorum. Zaten Allah izin verirse bi dahaki yıla evli değilsek bile nişanlıyız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.