Şimdi Ara

Yıl dönümünde kız arkadaşıma ne hediye alayım? (Ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki ay kız arkadaşımla inşallah 1. yılımızı dolduracağız. Hediye almak istiyorum fakat aklıma bişey gelmiyor. Kolye, yüzük, çiçek v.b. şeyler klişeleşti artık. Değişik bir hediye olsun istiyorum. İlla bir yerden satın alınacak diye birşey yok kendi çabamla oluşturabileceğim bişeylerde önerebilirsiniz. Maddi olarakta şu aralar işsizim uçmayalım :) Şimdiden teşekkürler.

• Ne aldığın değil hediyeyi nasıl verdiğin önemli. Hediyeye çok takılmamanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Ne aldığın değil hediyeyi nasıl verdiğin önemli. Hediyeye çok takılmamanı öneririm
    Sunumda sıkıntı olmaz hocam. Takıldığım da yok aslında sadece güzel olsun istiyorum. Kız arkadaşım açısından hiç problem yok almasam bile olur onun için.
  • Evin girişinden başla notlar yaz eşyaların üstüne yada o küçük kağıtları yere koysanda olur işte takip etsin notları hoşlanacağı yazılar varsa onları da eklersin en son kağıda:

Tamam çok oyaladım seni işte hediyen burda'' yaz o kapıyı açacak ve işte 'senin hediyen benim 'diceksin odada yemek vs ayarlayabilirsen çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

Evin girişinden başla notlar yaz eşyaların üstüne yada o küçük kağıtları yere koysanda olur işte takip etsin notları hoşlanacağı yazılar varsa onları da eklersin en son kağıda:

Tamam çok oyaladım seni işte hediyen burda'' yaz o kapıyı açacak ve işte 'senin hediyen benim 'diceksin odada yemek vs ayarlayabilirsen çok güzel olur
    Aynı evde yaşamıyoruz hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT

Aynı evde yaşamıyoruz hocam :)

Alıntıları Göster
    1. yılımızda ben kız arkadaşımı yemeğe çıkardım. Arkasından da sevdiği bi cluba gittik. Ha sonra çok içtim beni eve taşıdı ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

Evin girişinden başla notlar yaz eşyaların üstüne yada o küçük kağıtları yere koysanda olur işte takip etsin notları hoşlanacağı yazılar varsa onları da eklersin en son kağıda:

Onun evine gizliden girebilirsen yapabilirsin veya kurgu yap

İşte başka numaradan mesaj at ben şurda şurdayım

Yada kendi evinde hazırla çağırırsın mesela hadi bize gel bekliyom seni dışarı çıkıcaz ' diye kız dıaşrı çıkacağını sanar ama süpriz evde
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    Hocam fikir çok güzel sağolun ama ailelerimizle yaşıyoruz ikimizde. Evleri boş bulmak imkansız :)
  • Palamut al 5 tane 10tl havalar sogudu baliklar cogaldi
  • Yemek fikri benimde aklımda var. Onun yanına güzel bi hediye olsun istedim. Alkol, sigara v.s. kullanmıyoruz o nedenle club, bar gibi yerler bize pek uymuyor :)
  • Diyosuun ozaman dış mekana hazırla pek yoğun olmayan yere yap çok da ıssız olmasın

Mesela ağaçlı alan bulabilirsen işte parkın baştaki ağacına as notu böyle devam etsin geldiği yerden sen görünme son notu okıduğununda görsün öyle de olabilir
  • Takip
  • Valideyle tanıştır
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    Buralarda zor o işler hocam sağolasın :)
  • ben don atlet takım alacağım gece clubde takılır evde yolumuza bakarız
  • Hocam aileler bile tanıştı :)
  • Kız arkadaşınızın kare kalem bir calısması olabilir
  • Okumayi cok istedigi bir kitap varsa onu al derim hocam ben oyle yapardim
    PAHALI HEDİYELERE BENCE GEREK YOK. GERÇEKTEN ONUN DEĞER VERCEĞİNE İNANACAĞİN ŞEYİ AL
  • tembelpbci kullanıcısına yanıt
    Aklımdan bi ara geçti iyi fikir bi kenarda dursun şimdilik. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT

Aklımdan bi ara geçti iyi fikir bi kenarda dursun şimdilik. Teşekkürler.

Kız arkadasınız işiniz olmadını bilmiyorsa öyle büyük bisey beklemez bence allah yardım etsin size inş en kısa sürede iş bulursunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.