Şimdi Ara

Yıl olmuş 2021 Xeon işlemcili performans konusunda hakkını verebilecek bir sistem kurulabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemler hakkında çok fazla detaylı bilgim yok fakat xeon işlemcilerin marifetlerini çok fazla duydum 4000-5000 lira arasında xeon işlemcili bir masaüstü toplamak istiyorum fakat parçalar kafamda oturmuyor.
    En azından ufak tefek renderlama yapabilceğim yayın açabileceğim bir sistem toplamak istiyorum bütçe biraz az farkındayım fakat elimden gelen bu önerilerinizi merakla bekliyorum. Xeon işlemcilerin renderlama ve oyunlarda performansı iyi olduğu için istiyorum fakat tavsiyeleriniz üzerine değiştirebilirim tabiki. Elimden geldiğince be tavsiyelerinizle bir donanım kurmak isterim fakat mümkünse Xeon işlemcili olabilirmi?😁

• Xeon çöpleriyle uğraşmayın.

i5 10400F: 1169 TL

Asus PRIME H410M-K: 569 TL

Pny 16 GB (8x2) DDR4 3200 Mhz XLR8: 599 TL

Sharkoon SHP650 V2 650 W: 350 TL

Adata XPG INVADER Mid Tower: 449 TL

Kioxia 480 GB SSD: 399 TL

Samsung LC24RG50FQMXUF FHD144Hz monitör: 1300 TL

Burası 4800 TL tutuyor. Tek eksik ekran kartı onu da zaten adam akıllı bir model almak istersen 5000 TL bütçeni komple ekran kartına vermen gerek. Bu sisteme 2.elden sadece görüntü alacak bir ekran kartı al piyasa düzelince de güzel bir kart alıp yoluna bakarsın.

He ben illa şuan toplayıp yayın açıcam diyorsan 5K bütçeye öyle bir dünya yok maalesef.

• xeon işlemcilerin fazla çekirdekten dolayı oluşan tercih edilme sebebi ortadan kalktı.

giriş seviye sayılacak 10400f gtx1650 süper e.kartlı bir sistem için 6400-6500'ü gözden çıkarman gerekiyor.

• XEON çöpü demek epey ironik doğrusu. Bahsedilen i5 işlemci bir de.

Ben Xeon sistem var. Sana satabilirim istiyorsan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.