Şimdi Ara

Yılan Hikayesi[HAFTA İÇİN HER GÜN 18:40'TA CINE5'TE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
8.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adam zeynoyu kaçırmıştı koskoca CIA ajanı memolinin yavuklusunu
  • Bir acayip oldum ya, ne çabuk geçiyor zaman.
  • Yaa...

Ben de ilk bölümlerden başlamıştım;arada kesintiye uğradım,linkleri buldum ama kesintiye uğrayan yerler...

Ben de son bölümü indireyim dedim.Ama içimde bir burukluk var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Aynen,favori karakterim Kürşat...

kürşat 10 numara bir karakterdi ya!Hanımağayı tehdit etmesi çok hoşuma gidiyordu.
  • Hatrıma geldi şimdi,bende izleyenlerdendim,favorim yoktu ama..
  • Kürşat ve Erkan...

Bunlar için izliyordum, süper karakterlerdi.
  • Zamanına göre kesinlikle güzel diziydi. Şimdiki yapımlara 5 çekerdi ancak her dizi gibi sonlara doğru konu bulamayınca saçmalamaya başlamıştır ben sıkı takipçisiydim ama köylü kızı rölündeki meltem cumbul dizide ölünce izlemeyi bıraktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JokeR__

Bende izlerdim bi aralar harbiden güzel diziydi.Ama pek bişi hatırlamıyorum, bir şey hatırlıyorum galiba eleni miydi elena mıydı neydi öyle bi kız vardı,yeni gelmişti memolininde bunun geldiğinden haberi yoktu ,bunların arasında bi kovalamaca gibi bir şey oldu sanırsam,sonra memoli kızın üstüne atladı.

adamın zihninde baya bi yer etmiş o kız..bütün dizi hafızasından silinmiş bi tek bu elena kalmış. vay anassna

bu diziyi ne çok izlerdi herkes ama yıllar sonra eskişehirin yerel kanalında çıkmıştı iğrenç gelmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

Kraaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllll.

Bu bağırması yokmuydu gülmekten ölüyordum valla.

• Her bölümü aklimda çok severdim küçükken memoliyi rüyamda görürdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: LOUiE!

quote:

Orjinalden alıntı: __JokeR__

Bende izlerdim bi aralar harbiden güzel diziydi.Ama pek bişi hatırlamıyorum, bir şey hatırlıyorum galiba eleni miydi elena mıydı neydi öyle bi kız vardı,yeni gelmişti memolininde bunun geldiğinden haberi yoktu ,bunların arasında bi kovalamaca gibi bir şey oldu sanırsam,sonra memoli kızın üstüne atladı.

adamın zihninde baya bi yer etmiş o kız..bütün dizi hafızasından silinmiş bi tek bu elena kalmış. vay anassna

bu diziyi ne çok izlerdi herkes ama yıllar sonra eskişehirin yerel kanalında çıkmıştı iğrenç gelmişti.

Kaçkar TV eskişehirin yerel kanalı olabilir mi?

Çünkü internetten indirip izlediğimde kanal ismi olarak Kaçkar TV yazıyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Aynen,favori karakterim Kürşat...

kürşat 10 numara bir karakterdi ya!Hanımağayı tehdit etmesi çok hoşuma gidiyordu.

öyle tehdite kim karşı çıkabilirki büyük tehditler bunlar herif bir numara

• Valla hatırladım ben de, Yılaaaaaaan dyie bağırıyodu bi de sanırım Meltem Cumbul
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr

Valla hatırladım ben de, Yılaaaaaaan dyie bağırıyodu bi de sanırım Meltem Cumbul

Yılaaaaaaan değil,
    Kraaaaaaal.
  • Cine 5 de tekrar gösteriyorlar eski bölümleri.Ara sıra denk geliyorum.Güzel diziydi.
    Biraz hort oldu ama
  • 1-2 ay önce 1-30 arası bölümlerini indirdim , yine hoşuma gitti valla izledim 30'unu da.Diğerlerini indirmeye fırsatım olmadı.Küçükken kaçırmazdım.Son bölümleri izleyememiştim ama.Zeyno'nun öldüğünü şimdi öğrendim mesela. Uyduda Dizi TV diye eski Türk dizilerini yayınlayan bir kanalı vardı , orada da çıkıyordu. Şimdi çıksa , televizyonda da an itibariyle izlenecek birşey olmasa izlerdim.

Eh be köylü kızı eh be köylü kızı
  • Her hafta 1 normal bölüm olurdu 2 gün sonrada yoğun istek üzerine her hafta düzenli olarak tekrarı olurdu..Sonunu felan hiç hatırlamıyorum bile.
  • Hafta içi CINE5 te 18:40 da
  • En sevdiğim yerli dizilerden biriydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Hafta içi CINE5 te 18:40 da

Ben de tam bunu yazacaktım.Pazartesi günü farkettim ben de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.