Şimdi Ara

Yılan Hikayesi[HAFTA İÇİN HER GÜN 18:40'TA CINE5'TE] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
8.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Hafta içi CINE5 te 18:40 da
    Güzel oldu, Kanal D eski bölümleri tekrar gösterse diyordum. Cine5 bugün kaçıncı bölümü gösteriyordur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Hafta içi CINE5 te 18:40 da
    Güzel oldu, Kanal D eski bölümleri tekrar gösterse diyordum. Cine5 bugün kaçıncı bölümü gösteriyordur acaba?

Bugün 10.Bölüm var.
    Bu bölüme kadar en son olanlar;Hasan Ağa öldürüldü,Gülsüm'ün talimatıyla Kürşat işlerin başına geçti.
  • Adam ülkede boxer akımı başlatmıştı, memoli donu
  • Bi' ara psikopata bağlamıştım; bu diziyi izlerdim, reklama girdiğinde bilgisayara dönüp EURO2000 oynardım. Dönüp dediğim olduğum yerde dönüp ha.

Selo'ydu benim adamım. Cinayet demesi yeter.
  • Bu diziye o zamanlar Memoli derdim hep, Yılan Hikayesi demezdim hiç.
  •  Yılan Hikayesi[HAFTA İÇİN HER GÜN 18:40'TA CINE5'TE]

Yılan Hikayesi[HAFTA İÇİN HER GÜN 18:40'TA CINE5'TE]

Yılan Hikayesi[HAFTA İÇİN HER GÜN 18:40'TA CINE5'TE]

Şimdi ise saçma bir Arka Sokaklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Bi' ara psikopata bağlamıştım; bu diziyi izlerdim, reklama girdiğinde bilgisayara dönüp EURO2000 oynardım. Dönüp dediğim olduğum yerde dönüp ha.

Selo'ydu benim adamım. Cinayet demesi yeter.

Benim favorim Kürşat.
  • Rambo Berk.

Favori dizimdi oynadığı zamanlar.TV'de rastlasam yine izlerim.
  • Vaybe zamanında ne izlerdik... Sağlam yerli dizilerdendi. Birçok kişi bana katılmayabilir ama Ruhsar'da güzeldi. En son babalar duyar o kadar eski değil ama ilk 3 sezonu güzeldi sonra bozdu... Çiçek taksi vardı birde. Başkada aklıma gelmedi. Şimdiki yapımlara bakın birde. Çiçek taksi çakması Akasya durağı, Yılan hikayesi çakması Arka sokaklar, nam-ı değer immortals. Ruhsar çakmasıda vardı bi ara. Yabancı yapımların çakmalarını saymıyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 26 Temmuz 2010; 19:53:03 >
  • Cine5'te çıkan ilk bölümleri kaydedip Youtube'ye yüklemişler. Kaçırdığım ilk 9 bölümü oradan izliyorum.
    Bu arada bu eski Türk dizileri yabancı diziler gibi 45-50 dakika sürüyormuş. İzlerken hiç sıkmıyor. Ne oldu da şimdiki Türk dizileri hep 90-100 dakika sürüyor? Şimdikilerde sahneleri gereksiz yere uzatıp duruyorlar. Bari Ezel 90 dakika sürmeseydi. Bu yüzden hiç bilgisayarımda açıp izleyesim gelmiyor Ezel'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Vaybe zamanında ne izlerdik... Sağlam yerli dizilerdendi. Birçok kişi bana katılmayabilir ama Ruhsar'da güzeldi. En son babalar duyar o kadar eski değil ama ilk 3 sezonu güzeldi sonra bozdu... Çiçek taksi vardı birde. Başkada aklıma gelmedi. Şimdiki yapımlara bakın birde. Çiçek taksi çakması Akasya durağı, Yılan hikayesi çakması Arka sokaklar, nam-ı değer immortals. Ruhsar çakmasıda vardı bi ara. Yabancı yapımların çakmalarını saymıyorum bile.

Bizimkileride unutmuşsun baya eski ama dediğin gibi ruhsarda güzeldi eskiden herşey güzeldi ya
  • Güzel dizidir. O dönem bir Deliyürek bir de yılan hikayesini izlerdim.
  • yılan hikayesinde yanılmıyorsam ilk bölümdü bi alışveriş merkezinde rehine alma olayı var tabi bütün emminyet orda gazeteci kız soruyor süleyman TURAN'a komserim olay ne diye oda polislere alışveriş merkezinde %50 indirim varmış bizde kalktık geldik demişti.O zamanlar çok gülmüştüm ya.
    bide süper baba da iyi diziydi
  • Eski diziler çok güzeldi hakikaten.
  • bide yanlış hatırlamıyorsam memolinin oğlunun öldürülme şekli bariz bi çakmaydı face off dan orda uyuz olmuştum nerdeyse bire bir aynısını yapmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk
    bide yanlış hatırlamıyorsam memolinin oğlunun öldürülme şekli bariz bi çakmaydı face off dan orda uyuz olmuştum nerdeyse bire bir aynısını yapmışlardı

Ekşi Sözlük'te de bahşedilmisti bu durumdan.
  • bu dizi izliyecek olsam kalkipta televizyondan izlemem reklami var, dizinin ortasinda tuhaf tuhaf reklamlar var zart zurt

en guzeli internetten izlemek
  • ne izlerdim be resmen duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

bu dizi izliyecek olsam kalkipta televizyondan izlemem reklami var, dizinin ortasinda tuhaf tuhaf reklamlar var zart zurt

en guzeli internetten izlemek

pm atar mısın ?
  • İyi güzel, diziyi izliyoruz da Cine5 diziyi sansür manyağı yapıyor. Adam sigara diyor, onu bile küfrediyormuş gibi sansürlüyorlar. Sigaranın görüntüsünü sansürlemelerini anlarım ama sigara sözcüğünü sansürlemeleri çok saçma.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.