Şimdi Ara

Yılan Hikayesi[HAFTA İÇİN HER GÜN 18:40'TA CINE5'TE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
8.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nForcer

İyi güzel, diziyi izliyoruz da Cine5 diziyi sansür manyağı yapıyor. Adam sigara diyor, onu bile küfrediyormuş gibi sansürlüyorlar. Sigaranın görüntüsünü sansürlemelerini anlarım ama sigara sözcüğünü sansürlemeleri çok saçma.

• quote:

İyi güzel, diziyi izliyoruz da Cine5 diziyi sansür manyağı yapıyor. Adam sigara diyor, onu bile küfrediyormuş gibi sansürlüyorlar. Sigaranın görüntüsünü sansürlemelerini anlarım ama sigara sözcüğünü sansürlemeleri çok saçma.

Hiç farketmedim ha. :D
  • bu dizinin de baslari guzeldi sonrasi iyice baydi
  • Tüh ya Cine 5'te olması kötü olmuş, biri şunu TV'de akarken kaydetse, nete yollasa da biz de izlesek. Teknik donanıma sahip değilim yoksa yapardım böyle bir kıyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Temmuz 2010; 0:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Tüh ya Cine 5'te olması kötü olmuş, biri şunu TV'de akarken kaydetse, nete yollasa da biz de izlesek. Teknik donanıma sahip değilim yoksa yapardım böyle bir kıyak

youtube da ve diger sitelerde diziyi rahatlikla izliyebilirsin
  • Ne denirse denilsin , evet tek bir hikaye de dönüyordu ama , yapım kaliteli idi.. Oyunculuklar kaliteli idi..
  • Arkadaşlar Yılan Hikayesinin 61-69 bölüm araları hiçbirşeyde yok internette hiçbiryerde bulamadım nerden izleyebiliriz o bölümleri bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorumsuz17

Arkadaşlar Yılan Hikayesinin 61-69 bölüm araları hiçbirşeyde yok internette hiçbiryerde bulamadım nerden izleyebiliriz o bölümleri bilgisi olan varmı ?

o bolumleri kimse bulamiyo yani internetten seyredenler icin
  • Küüürrşaaaaaaaaaaaaat!
  • Eh ne izlerdim küçükken Ebe köylü kızı ebe köylü kızı
  • Bende geçen gün denk geldim. bi dizide kullanılan müzikler bu kadarmı komik olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

bugün ben de izledim ve çok dikkatimi çekti her şey mi sansürlenir

müziğini falan duydum çok hüzünlendim

• yukarı
    duymayan kalmasın
    dün kaçırmıştım internetten izliyorum şimdi
  • Efsane!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

Efsane!!!

çirkin kral hort yapma

• izlediğim en iyi dizi , arşivimde var mükemmel kadro mükemmel dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor P

Küçükken izliyordum. Herşeyi tam olarak hatırlamıyorum ama güzel diziydi. Özellikle de Memoli'nin içine herkesi alabilen arabasına hayran kalmıştım. Geçenlerde birkaç bölümüne baktım da azıcık. Küçükken izlediğim kadar güzel değil şimdilerde.

bir bölümünde o toplasan 3 kişi zor sığan arabadan 10-15 kişinin çıkması ve memolinin o arada e be köylü kızı e be köylü kızı nidalarıyla yine köylü kızına giydirmeleri sahnesinde kendimden geçmiştim.ah ah ne güzel günlerdi o günler!yaşlanmışız resmen yaw!
  • Vay be ne günlermiş ya. Daha sinema coşmamıştı o zaman ama diziler hep vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ne günlerdi be hala izlerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.