Şimdi Ara

Yılbaşı ortamlarınız [SS'li] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
7
Favori
8.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Barzoluk yapmanın alemi yok sonuçta yılın ilk günü ve son gecesi.İnsanlar için önemli olmasa da bir araya gelmek güzel vakit geçirmek için güzel bir bahane. Yobazlığın alemi yok Konuya ölüme yaklaşıyorsun diye değil de sevdiklerimle 1 sene daha geçirdim gözüyle bakabilmeli insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin

Birden fazla ortamımız var Allaha şükür, birden fazla dediğim Türkiye'de 600(altıyüz) noktada #Mekkeninfethi

Yılbaşı ortamlarınız [SS'li]

Resimlere bakınca görebildiğim tek şey onlarca boş yobaz.CENGİZ HAN tekrar gelecek o zaman geldiğinde İslam yok olacak bu topraklardan

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Dediğinize inandım ve artık müslüman değilim. Yılbaşımı kutlayıp keyif yaptım.Bilgilendirme yanlış ise günahı boynunuza, hadi hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şapkalı Mantar -- 2 Ocak 2015; 4:00:57 >
  • Biliyorum o fıkrayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakalsız mümin kullanıcısına yanıt
    Araplar İslamiyeti yayma adına Talkan ve Curcan'da masum TÜRK balalarını kadınlarını ağaca astığında senin ataların da böyle gülüyordu intikam isteyen TÜRKLERE karşı.Ama ne oldu ? CENGİZ ve HÜLAGÜ Atalarım 2 milyon Arap leşinin kellelerinden piramit yaptı Muhammed akıllı adammış TÜRKLERE bulaşmayın demiş ama senin gibi Arapçılar hala öğrenemedi bizimle oyun oynanmayacağını
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.