Bildirim
Yılbaşı ortamlarınız [SS'li] (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sekai
yılbaşını haram sayan insanlarımız yılbaşı ağacını görünce hemen eksilemişler durum bu yani
güzel kafalarmış -
Yolculugun üstünden 1 sene gecti kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Flight Simulator X'e benzettim. Benim esas merak ettiğim o aparat (adı herneyse ) ne kadara aldın hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 1 Ocak 2015; 18:15:31 > -
-
#Mekke'nin Fethi KAYSERİ
-
Sigara içerek girdim ben cezalıydım dün atamadım fotografff -
Sen adamsın -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 15 Haziran 2020; 23:47:17 >
yemin ediyorum kendi odam sandım benim odayı nasıl çektin diye hönkürcektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 1 Ocak 2015; 20:43:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Birkhoff
yemin ediyorum kendi odam sandım benim odayı nasıl çektin diye hönkürcektim
vay be -
-
yapay yılbaşına laf edenler, 6000 zeytin ağacını kesilmesini onaylarlar. sonra müslümanlık dersi verir.. -
-
allahım sen akıl fikir ver şu tip insanlara. affet onları
sen çok mu temizsin demeden önce söyleyeyim. yazdığın postta 1gram islam işi akıl işi birşey yok. zaten oradaki dinleyenler o kadar insan da boşuna geldi bu adam ne diyor ne yapıyor bu müslüman hocalar o kadar ne diyorlar
o kadar alim yanlış
bi siz doğrusunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: eraser_6
#Mekke'nin Fethi KAYSERİ
Şimdi bişe yazacamda çiziyorlar sonra canım sıkılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: eraser_6
#Mekke'nin Fethi KAYSERİ
mekke suudi şehridir mekkeden bize ne.
Kurtaracaksanız Kabe'yi Hilton'dan kurtarın -
Lövye, ben normalde askeri sanal havacılıkla uğraşıyordum ancak sivile de adım attım,genellikle sivil havacılık uçaklarının lövyeleri direksiyon gibi oluyor, bunlar savaş uçağı için aslında ancak FSX'te de kullanılabiliyor.. Onunla uçağı kontrol ediyoruz kısacası.
Ayrıca simülasyonun adı FSX evet. Ancak 18 Aralık'ta Steam Edition'ı çıktı 7 tl'ye indirimdeyken aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 1 Ocak 2015; 23:46:15 > -
Forumda ne kadar alkol düşmanı varmış yahu -
Güldürdün canım kardeşim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X