Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Metronun premıum sepetinde votka eksik yoksa alınabilitesi yüksek 3 şarap koyucağına 1 şarap 1 votka koy bari.Metronun 125lik sepeti güzel şimdilik.Ben carrefourun sepetlerini çok merak ediyorum ayın 5 i oldu ses seda yok

bugün akşam gördüm, dizmişlerdi birkaç paket ama tam incelemeye vaktim olmadı
  • Ne yılbaşı ne de sepet umurumda değil...Ama kelepir viski bulsak iyi olur. Yoksa sepetlerdeki abur cubur lazım değil. Yok ki Kıbrıs'a gidip gelen, iş yapacak adam etrafta...
  • vergiler sepetlerede vurmuş
  • premium sepette sadece ickilerin fiyatını yapıyor gerisi artı
    carrefour ve kipayı da gormek lazım
  • Carrefourda abur cuburlari saymazsak 160lik pakette 1 Johnnie Walker Red, 1 Smirnoff, bir de Tekirdag raki vardi. Hepsi 70lik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Carrefourda abur cuburlari saymazsak 160lik pakette 1 Johnnie Walker Red, 1 Smirnoff, bir de Tekirdag raki vardi. Hepsi 70lik.

Sigara varmıydı hocam ? Diğer paketlere bakma imkanınız oldu mu ?
  • quote:

quote:

Carrefourda abur cuburlari saymazsak 160lik pakette 1 Johnnie Walker Red, 1 Smirnoff, bir de Tekirdag raki vardi. Hepsi 70lik.

Vallahi acelem vardi sadece dedigim pakete goz ucuyla bakabildim. Bir kucuk paket 120 liraydi bir de aklimda kalmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 5 Aralık 2012; 22:06:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Vallahi acelem vardi sadece dedigim pakete bakabildim. Bir kucuk paket 120 liraydi bir de aklimda kalmis.

Teşekkürler bilgi için sepet genel olarak güzel aslında sadece içkiler 180 lira tutuyor ortalama tabi bunun yanında sigara da varsa tadından yenmez

• metro premium paket metronun internetteki katalogunda yok cok enterasan
  • az önce migrostan pirestij paket aldım , black label , tekirdağ , 6 adet kent sigara , 2 efes unfiltered gerisi abur cubur , 179.-TL
  • Şuan ki sepetlere nazaran en iyis sepet f/p olarak carrefourun prestij paketi çalışanlar içindeki sigaralardan haberi yok gurma sepette 2 paket davıdoff var bi onu görebildim diğerlerini fazla inceleyemedim

Yılbaşı Sepetleri 2012
  • quote:

Şuan ki sepetlere nazaran en iyis sepet f/p olarak carrefourun prestij paketi çalışanlar içindeki sigaralardan haberi yok gurma sepette 2 paket davıdoff var bi onu görebildim diğerlerini fazla inceleyemedim

Yılbaşı Sepetleri 2012

fiyat iyi gibi gurme sepette 2 tane varsa diğerinde kaç tane var acaba 5-6 tane varsa harika olur gerçekten.

• Arkadaşlar bir şey soracam karttaki puan la sepet alınabılıyormu (gecen aykı 4 e bır bedava olayı) Saygılar...
  • Bende viski alırım karsılıgında şarap verırım rakı verırım :D(izmir)
  • İstanbulda viski yada votkayı alıp rakıyı bana verecek olan varsa haberleşelim.

Ayrıca geçen seneki gibi tek tek alınca toplam fiyat noluyor hesaplayabilirmi bi arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd
    enterasan :)
    metro sayfasındaki kataloglarda yoktu siz nereden buldunuz bu katalogu sorsam

Komşunun posta kutusundan çalıyom Çıkmasından 1 hafta önce filan geliyor..

Ofiste kahkaha attım abi.. Yapmayın şunları... :)
  • votka için istanbuldan ilgilenen varsa haberleşebiliriz.
  • bu çağda hala viski diye Red Label koyuyorlar sepete. viski için alacak olanlar almasın içilecek viski değil. ulan illa ucuz olsun diyorsan jim beam'e bile(klasik olan, yoksa jim beam black gayet iyidir) razıyım en azından içilebilir bir viski. ayıp yahu..
  • arkadslar şimdi hanis almak gerek metronun 180 yl lik olan bence fazla

migrosta fazla carfour daha mı iyi ne dersiniz
  • sepetlerdeki sigara miktarına bakmak lazım
    carrefourdakilerin icki toplamları fiyatları geciyor digerleri de ekstra oluyor
    migros sepetlerini nereden gordunuz katalog ekleyebilirmisiniz
    ayrıca kipanınkiler de iyi oluyor onu da gormek lazım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.