Şimdi Ara

Yılbaşına Özel Büyük PSN İndirimi - 12. Teklif > Who Wants To Be a Movie Millionarie (15,50 TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
5
Favori
20.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salvo34

yanlış alarm özür dilerim

KARDEŞİM NERDEN ALARM ALDIN PES12 İÇİN SEN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

benim begenmeme sebebim, cok buyuk bir oyun bekliyor olmamdan dolayi felan degil, LBP'nin kendisi burda dukkanda o kadar etmiyorken alin size fiyatini dusurduk demeleri bos geldi.

10 tane kiyaet DLCsini bedava verseler indirmem, ilk oyunu oynadim az cok, eglenceli bir oyun ama elemanin donunu degistircem diye iki saat ugrasmam o acidan.

ozet: indirimli fiyat burda dukkan fiyatindan fazla (tamam icinde don gomlek DLCsi var ama)

Sende haklısın ama kişisel olarak bakmazsak baslangıc güzel bence devamında ins. rdr gibi oyunlara indirim gelir
  • Ltb eskidi.. yeni seyler gelse ya ..
  • LTB2 nin normal de fiyatı neydi arkadaşlar psn de?
  • LTB2 70 tlse çok yine yaa spotcuda ne kadar ki ?
  • ben teklifi begenmedim daha iyi şeyler gelseydi tabi almayanlar için iyi bir fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

LTB2 70 tlse çok yine yaa spotcuda ne kadar ki ?

oyun normalde psn de 50 TL AMA bu ek paketlerle 70 tl oluyor yani pekde iyi bir teklif değil bu
  • YOKUM DİYOORRRRRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

YOKUM DİYOORRRRRR

Gelecek Tekliflere Bakıcaz
  • 3 aralıkda bakalım ne indirim olcak heyecan dorukda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

benim begenmeme sebebim, cok buyuk bir oyun bekliyor olmamdan dolayi felan degil, LBP'nin kendisi burda dukkanda o kadar etmiyorken alin size fiyatini dusurduk demeleri bos geldi.

10 tane kiyaet DLCsini bedava verseler indirmem, ilk oyunu oynadim az cok, eglenceli bir oyun ama elemanin donunu degistircem diye iki saat ugrasmam o acidan.

ozet: indirimli fiyat burda dukkan fiyatindan fazla (tamam icinde don gomlek DLCsi var ama)

Sende haklısın ama kişisel olarak bakmazsak baslangıc güzel bence devamında ins. rdr gibi oyunlara indirim gelir

indirimler bence yine Sony yapimi veya exclusive oyunlara agirlikli olacaktir, resistance 3 dusebilir mesela, saniyorum o vardi; infamous 2 dusebilir. Bakalim, 3-5 gune Microsoft ta baslar, cift tarafli gitgel yaarim artik :)

• takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

indirimler bence yine Sony yapimi veya exclusive oyunlara agirlikli olacaktir, resistance 3 dusebilir mesela, saniyorum o vardi; infamous 2 dusebilir. Bakalim, 3-5 gune Microsoft ta baslar, cift tarafli gitgel yaarim artik :)

resistance 3

• lbp 2 39'99 olmaliydi bu ne bicim kırismis bu bicim lahana yaw
  • ilk indirim fos çıktı
    diğer lecek indirimlerden pek umutlu değilim artık.
  • şöyle iyi oyunlar verselerde yılbaşını keyifle geçirsek :D
  • "Assassin's Creed Revelations: 79,99TL" diye bir içerik bekliyoruz
  • Bilmiyorum daha önce varmıydı ama şuan PSN store'da "DC Universe Online Free-to-Play (Full Game)" isminde free bir oyun mevcut. 122MB boyutunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Bilmiyorum daha önce varmıydı ama şuan PSN store'da "DC Universe Online Free-to-Play (Full Game)" isminde free bir oyun mevcut. 122MB boyutunda.

O oyun bayadır bedava
  • saldııırııın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.