Bildirim
yılbaşında 50 milyon tl lik büyük ikramiye size çıksa ne iş kurarsınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haram oldugu icin almam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iş mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetmene bu konuları açmamaları için rüşvet vericem. -
Dileyene benden bedelli askerlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 7 Aralık 2014; 21:05:48 >
Genelev açarım.
Bütün parayla çiğ köfte dükkanları açarım. -
Ne işi yav gider Maldivlerde yerim o parayı bi daha mı gelcem dünyaya
Is mi kurucam bide??? Daire mülk satin alirim.hem kirasi gelir hemde tapulu malim olur deger kaybetmez.en kotu aklim buna yeter heralde.ykksa dolara altina yatirip daha cokda kar edile bilir.
arkadaşlar ne işi falan demişsiniz ama paranıza para katmak istemezmisiniz ? -
oturduğum semtte belirli yerlere dükkanlar veyahutta fabrikalar açar semtteki bütün evsiz barksızları buralarda çalıştırırdım. paranın yarısını sırf sadaka yardım gibi harcarım. kaldı 25milyon. bunun 15milyonu ile yatırım yaparım güzel yerlerden arsa ve evler alırım torunlarım için miras yani. kaldı 10 milyon. bunun 2 milyonu ile yakın akrabalarının ve babamın borçlarını kaparım. kaldı 8 milyon. bunun 2 milyonunu kardeşime 2 milyonunu abime verir ve onlara açtığım fabrika ve dükkanları verirdim. 6 milyon bana kaldı. 1 milyona araba alırım sağlam bişey lüks havalı böyle. sonra 2 milyona hayalimde ev var onu yaparım. annem ve babama 1 milyon veririm. 2 milyonuda yetim yeğenlerim var iki tane onlara veririm. ayrıca haram para yemem elime bu para helal olarak geçerse bunları yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 7 Aralık 2014; 21:18:26 >
Haram para olduğunu düşünüyorum ama 200 milyarını eğitimime harcarım ev araba almam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X