ÖTV indirimi bence gelicek. Ama fiyatların düşeceğini pek zannetmiyorum şahsen. Hoş araba piyasasının da açılacağını zannetmiyorum zira krediler çok fena. Ki gelecek sene kredi fazileri daha da artacakmış. Yani garibanın maaşı 5.000 den değil 7.500 e 10.000 e çıksa ne olacak %3-4 hatta daha bazen daha fazla oranlarla kim ne kadar kredi çekecek de araba alacak. Ama hükümet derse ki seçim taktikleri %0.99 dan kredi verecek devlet bankaları. Varyaa, o zaman fiyatlara akıl sır ermez yemi nediyorum egea ları 800-900 den aşağı alamayız milleth varını yoğunu satıp kredi çekip araba alır. Piyasa uçar gider. |
YILBAŞINDAN SONRA ARABA FİYATLARI ARTAR MI (2. sayfa)
-
-
yani hocam sana göre fiyatlar düşmez. En kötü ihtimal aynı fiyatta kalır
-
Doları sabitlediler 18.61
Asgari ücrete az zam yapmak için mi bilmiyorum ama yılbaşından sonra serbest kalırsa dolar o zaman baya bi artış olur. Ama dolar sabit 18.61 de kalmaya devam ederse o zaman hiç artış olmaz hatta elektrikli arabalara geçmeye başladı insanlar yeni trend.
Yeni trend B-SUV arabalar ve elektrikli arabalar.
-
Aynen hocam. Daha doğrusu fiyatlar düşecek o kesin. Ama birincisi süresi çok kısa olacak. Maximum 2 belki 3 ay sonra eski haline gelir. İkincisi de araba temini. Yani o 2-3 ayda arabayı denk getiren bence güzel fiyatlar yakalayabilir.
artma konusu ise forumdaki bazı felaket tellallarının dediği gibi aşırı aşırı bir artış olacağını sanmıyorum ama bir %10-15 leri görürüz. Bu hesapta en büyük tehlike hükümetin seçim planlarında düşük faizle araba verme kararı alması durumu olur. işte o durumda ikinci el duman olur gerçekten. Hoş orda da panik yapmayıp sakin kalanlar seçimden sonra aynı araçları daha ucuza alacak çünkü seçimden sonra dünyanın kredi haczi gelecek göreceksiniz bu ev-araba kredilerini ödeyemeyen vatandaşa.
-
peki hocam sence şuan araba almak mantıklı mı yoksa beklemek mi lazım
-
Ilana Nemo koydum 1 ay oldu 2 kişi sordu.
Arayan soran yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada bakan nebati ötv indirimi gündemimizde yok dedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X